Az „LTE CAT M1 hálózatot tesztelünk” workshop azok számára készült, akiket aktívan foglalkoztat az LTE hálózaton belüli LPWA technológiás adatátvitel témája.  A T-Systems Magyarország mobilszolgáltató Budapesten elindította LTE Cat M1 hálózatát. Az elkövetkezendő hetekben az alábbi városok következnek … az egyes területeken rugalmasan beüzemelik a Cat M1 hálózatot.

Az NB-IoT-hez képest a Cat M1 adatátviteli sebessége lényegesen gyorsabb (akár 1Mb/s), és támogatja a Voice Over LTE (VoLTE) alkalmazásokat. Ezen kívül alkalmazható mobil és mozgásban lévő alkalmazásokhoz is (pl. telematika, flottakezelés).

A hálózatról, kiterjesztésekről, felhasználási lehetőségekről, …a résztvevők a legmegbízhatóbb forrásból értesülhettek, közvetlenül a T-Systems Magyarország szakemberétől, … (-tól/ -től).

Az SOS electronic által szervezett workshopok szerves részét képezi a gyakorlati képzés. Ezúttal élesben tesztelhettük a QUECTEL Wireless Solutions modulok működését, valamint a mobil hálózatba való csatlakoztatásukat is. A Quectel BG96MATEA modult és az UMTS LTE EVB KIT fejlesztő kitet használtuk, a T-Systems Magyarország pedig biztosította a megfelelő SIM-kártyákat.

A workshop ideje alatt a résztvevő technikusok és fejlesztők számos hasznos tanáccsal gazdagodhattak, amit felhasználhatnak fejlesztéseik során. Egy lépcsőfok a technikai fejlődéshez. Amennyiben Ön is szívesen letesztelné az újdonságokat, úgy a fejlesztőkészletet és a Quectel modult megvásárolhatja webshopunkban. SIM-kártyaigénylés esetén kérjük, lépjen kapcsolatba a T-System Magyarország vállalattal ....., ......