obr2783_p4aadc99901a4.jpg


A technológia és a tudomány iránt érdeklődőkkel együtt vettünk részt a Radioelektronika hibrid konferencián.

Szeretem ezeket a találkozókat, mert lehetőségem nyílik megismerni különböző villamosmérnökök véleményét. Vannak közös témáink, és a technológiai fejlesztésekről folytatott eszmecsere a különböző szempontok miatt rendhagyó irányokat vesz fel,“ mondja Ladislav Horvát, az SOS electronic értékesítési képviselője.

A konferencia a szlovákiai TECHNICOM falain belül zajlott. A konferenciát több éve a Szlovák Tudományos és Műszaki Társaságok Szövetsége - Szlovák Villamosmérnöki Társaság szervezi a Kassai Műszaki Egyetemmel együttműködve. (Association of Slovak Scientific and Technological Societies – Slovak Electrical Engineering Society in colaboration with the Technical University of Kosice)

Az interjúk és megbeszélések számára külön termek álltak rendelkezésre. Természetesen a legújabb elektronikai termékeket kiállítás keretén belül ismerhettük meg, amelyen az SOS electronic is részt vett. Bemutathattuk legérdekesebb termékeinket az optoelektronika, szerszámok és elektromechanikai alkatrészek kínálatából, amelyek az elektronika területén globális vagy kiemelt beszállítóktól származnak.

A 32. Nemzetközi „Radioelektronika” konferencia szervezői a technológiai és elektronikai fejlesztés témáira fókuszáltak. Egyedülálló találkozási lehetőséget teremtettek különféle csoportok, például kutatói, ipari vállalatok és oktatási intézmények számára. 

A konferencián több előadás is elhangzott, amelyeket többek között Patrick Bours professzor a norvég NTNU egyetemről, vagy Luca de Vita az Olasz Università degli Studi del Sannio egyetemről tartottak. Érdekes előadással készült Miloš Černák, a svájci Logitech cég főmérnöke is, a szórakoztatóipari „Machine learning” témakörben.

Amennyiben érdekli az elektrotechnika világa, keresse fel szakmai cikkeinket az SOS electronic blogján, vagy kövessen minket a Twitter-en vagy Facebook-on.