Gyorsabb paraméter-szűrés honlapunkon

Webáruházunkban folytatott böngészése során bizonyára Ön is használta már a paraméterek alapján történő szűrést. Próbálja ki újdonságunkat, és írja be a keresési értéket közvetlenül a paraméter oszlopának „full-search” keresőjébe. Így még gyorsabban és kényelmesebben találhatja meg a kívánt terméket.

A teljes keresés funkció akkor hasznos, ha egy paraméter több különböző értékkel rendelkezik, és hosszú időbe telik a teljes lista átgörgetése vagy a szükséges értékekre kattintás.

Ezért, ha a paraméter számértékekkel rendelkezik (pl. feszültség, áram, stb.), akkor intervallum-szűrést alkalmazhat. Részletek az alábbi cikkben.

Amennyiben azonban szöveges értékekről van szó és nem csak egyről, akkor használjon „full-search” keresést. Ebben az esetben az e-shop minden értéket átvizsgál, és csak azokat választja ki, amelyek tartalmazzák a bevitt szöveget. Az eredmények összessége tehát kisebb, és a szűrés egyértelműbb.

Próbálja ki például az Ethernet modulokon.

Keresse ki az összes olyan terméket, amely soros interfésszel rendelkezik. Elég, ha beírja a "serial" szót a megfelelő mezőbe az Interface paraméter alatt, és az eredeti kb. 50 értékből csak 6 marad.

Az ENTER gomb megnyomásával csak azok a termékek jelennek meg, amelyek megfelelnek a kívánt paraméterértéknek.


Gyorsabb paraméter-szűrés honlapunkon

Ezen a szűrési módszeren kívül alternatív, a Windows rendszerből ismert módszereket is használhat a kívánt intervallum kiválasztásához:

  • Tartsa lenyomva a CTRL billentyűt a billentyűzeten, és kattintson a kívánt értékekre, gyorsabb keresést ér el, a szűrők újratöltése nélkül.
  • Tartsa lenyomva a SHIFT gombot a billentyűzeten a folyamatos értéktartomány kiemeléséhez.

Bízunk benne, hogy ez a fejlesztés kellemesebbé teszi munkáját, és hogy a keresett terméket még gyorsabban és könnyebben megtalálja.

Észrevételeiket és javaslataikat az alábbi címen várjuk: webmaster@soselectronic.com

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Összefüggő cikkek

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.