Fiatal fejlesztők eljutottak egészen Abu Dhabiba

A Kassán található Posta utcai Gimnázium diákcsoportja, a Columba Racing kemény munkája és erőfeszítése révén eljutott egészen Abu Dhabiba. Az SOS electronic már pár éve támogatja ezt a lelkes csapatot.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2018.01.19 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

A Columba Racing Team, amelyet 2017-ben anyagi és marketinges know-how-al láttunk el  bekapcsolódott a Land Rover 4x4“ versenybe. 2000 óta a diákok ebben a projekt-központú oktatási programban tesztelhetik menedzselési és mérnöki készségeiket. 

A résztvevők egy távirányítós járművet terveznek és gyártanak, amely még igényesen terepen is megállja a helyét. Többet között programozási, technológiai, és elektronikai tudásukat csillanthatják meg. Ötleteiket és ismereteiket marketing csatornákon keresztül is ismertetniük kell, és nem utolsó sorban az anyagi támogatást is saját maguknak kell megszerezniük.

Columba Racing tagjainak a szorgalma és kemény munkája meghozta a gyümölcsét. A Nyitrán megrendezett nemzetközi forduló keretében szaktudásukkal és tehetségükkel elnyerték a bírák tekintélyét. A számost elismerés megkoronázásaként, 2017 decemberében elutazhattak Abu Dhabiba.

Az Egyesült Arab Emírségekből Közép-Európa legjobb csapataként megválasztva tértek vissza. És mi, az SOS electronic-nál ebben az évben is kíváncsian várjuk ötleteiket és kitűzött céljaikat az új, 2018-as autós modellre és annak megépítésére.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.