Electronica 2012 –mi ott voltunk! És Ön?

Jelentős kitüntetés az SOS electronic számára, több mint 72 000 látogató 78 országból, csaknem 2700 kiállító 49 országból... Mindez a 25. világszintű Electronica 2012 kiállításon.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2012.11.27 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!
Electronica 2012 –mi ott voltunk! És Ön?

November harmadik hete az ELECTRONICA 2012, a legnagyobb elektronikai kiállítás jegyében telt. Az elektronika rajongói így 2012. 11. 13.-16. között nem hiányozhattak Münchenből. Ahogy az elmúlt években, most is részesei voltunk. Standunkat az A4-es csarnokban látogathatták immár negyedik alkalommal.

Az Electronica volt a legnagyobb eseményünk ebben az évben és egyben zárta is a 2012-es kiállítás szezonunkat. Örömmel vettük, hogy német ügyfeleinken kívül személyesen találkozhattunk ügyfeleinkkel Szlovákiából, Csehországból, Magyarországból, Lengyelországból, Romániából és Oroszországból is.

Azt, hogy az Electronica valóban a legjelentősebb elektronikai kiállítás, a kiállítók száma is bizonyítja. Idén mi is egy voltunk a 2 669 kiállítóból ezen presztízsértékű kiállításon. Köszönjük, hogy ennyi kiállító között tudtak időt szakítani a velünk való találkozásra is.

Presztízsértékű kitüntetés az Electronic Assembly-től

Electronica 2012 –mi ott voltunk! És Ön?
Szintén a kiállítás célja volt, hogy találkozzunk jelenlegi beszállítóinkkal, valamint új beszállítói lehetőségek keresése az Önök megoldásaihoz, hogy még jobb termékeket és szolgáltatásokat nyújthassunk Önöknek. Kedves meglepetésként ért minket a kitüntetés LCD modul beszállítónktól – az Electronic Assembly-től. Ezen márka számos forgalmazója közül mindössze két év alatt a harmadik legjobbak lettünk az egész világon.

Hogyan zajlott az Electronica kiállítás?

Ha meglátogatott bennünket standunkon, a kollégáinkkal való találkozáson kívül lehetősége nyílt megtekinteni legfrissebb újdonságunkat– az új SOS solutions katalógust, valamint termékpanelünket tele működő megoldásokkal. Bónuszként standunk minden látogatójának egy édes jutalmat készítettünk mézeskalács formájában, mely az ajándékon kívül egy jóslatot is magában rejtett.

Nem feledkeztünk meg a jutalmakról sem

Ahogy azt a kiállítás előtt ígértük, azon ügyfeleink közül, akik meglátogattak standunkon, kisorsoltuk az érdekes tárgyi nyereményeink új tulajdonosait.

A szerencsés nyerteseink:


Electronica 2012 –mi ott voltunk! És Ön?
xPrintServer for iPAD/iPHONE Home Edition
  • Mario FLUCHER, Logicdata

Electronica 2012 –mi ott voltunk! És Ön?
Quectel Kommunikációs GSM modul
  • Sebastian Würzer, AKO-Agrartechnik GmbH & Co.kG
  • Günther Brieger, Telegärtner Elektronik GmbH
  • Ing. Jan Sedlář, 2N Telekomunikace

A nyerteseknek szívből gratulálunk, és még egyszer köszönjük idejüket, amit velünk töltöttek Münchenben. Reméljük, mielőbb ismét találkozunk Önökkel és nem csak a jövő évi kiállításokon. Azoknak, akik nem tudtak részt venni az Electronica kiállításon személyesen, hoztunk néhány felvételt egyenesen Münchenből.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.