DebaTech, online konferencia az SOS electronic zászlaja alatt

30 éve tevékenykedünk az elektronika és az elektrotechnika területén, és tapasztaljuk, hogy a technológia évről-évre hihetetlenül gyorsan változik.

Több tucat hazai és külföldi ügyfelünk fordul rendszeresen hozzánk, és tanácsot, véleményt kérnek projektjeikkel kapcsolatban. Az újdonságok, trendek és termékeket érintő változások exponenciális ütemben növekednek.

Ezéven elindítottuk Szlovákiában és Csehországban első SOS electronic konferenciát amelynek célja, hogy bemutassuk az 5G hálózat, a zöld energia és a mesterséges intelligencia témaköröket, és átültessük őket a gyakorlatba is. Örömmel tölt el bennünket, hogy az élő online közvetítésnek több mint 160 követője volt.Októberben szeretnénk megismételni a konferenciát. Ezúttal Magyarországon is!

Hűek maradunk szándékunkhoz, és újra megpróbáljuk bemutatni olvasóinknak és követőinknek a gyakorlatban működő új technológiákat.

Tekintsen be Ön is a konferencia forgatásának kulisszái mögé.

Videók

Take a look at the behind the scene of the conference filming.

Ha a cseh vagy a szlovák nyelv nem okoz Önnek gondot, és meg szeretné tekinteni az előadást is, a felvételt megtalálja a YouTube csatornánkon.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.