Csökkentsük a távolságokat a technológia révén 2021-ben is

Ez az esztendő valószínűleg bekerül a történelembe, és nem csak az évszám mágikus jellege miatt. Nem, már nem akarunk a világjárványról beszélni, azt a témát a szakértőkre bízzuk. Mi technikusok, villamosmérnökök, kereskedők és megbízható partnerek vagyunk.

Az elmúlt hónapokban az adatok, a digitalizálás, a robotika és a mesterséges intelligencia egyre jelentősebb szerepet kapnak. A háztartások, a vállalkozások és az egész gazdaság minden eddiginél jobban függ a hálózatok és a csatlakozások megbízhatóságától és biztonságától. Az ügyfeleinkkel szemben támasztott követelmények is növekednek, és egyre nagyobb felelősség hárul ránk a helyes választás és a döntéshozatalok terén. Ezért vagyunk büszkék arra, hogy számos partnerünk és ügyfelünk bízik meg bennünk és szükség esetén hozzánk fordul. Az utóbbi időszakban lelkesen figyeltük ügyfeleink ötleteit a robotika, az IoT alkalmazások, és legújabban az 5G hálózat témakörökben, amelyek gyakran konkrét termékekben kristályosodtak ki.

Mit jelent ez nekünk? Folyamatosan követjük az új trendeket, lehetőséget kínálunk a naprakész információk megismeréséhez és minőségi anyagok beszerzéséhez. Weboldalunkon, folyóiratunk lapjain, webes szemináriumainkon és online konferenciákon való részvételeken keresztül teret engedünk kérdéseiknek és ötleteiknek. Az év folyamán webes szemináriumokat szerveztünk olyan technológiai vezető gyártókkal, mint a T-Systems, a Quectel, az AAEON vagy az Electronic Assembly, és az esemény felvételei még mindig elérhetők. A kijelzőkkel folytatott munkánkért elnyertük az „Electronic Assembly termékek legjobb forgalmazója 2020” díjat.

A kommunikáció fejlesztésének érdekében digitális részlegünkre helyeztük a hangsúlyt. Ennek leginkább akkor használtuk ki előnyeit, amikor munkatársaink 80%-át egyik napról a másikra irodai környezetből homeoffice-ba „költöztettünk”. Megújítottunk e-shopunkat,  elindítottunk API szolgáltatásunkat, ami leegyszerűsíti az e-shophoz való csatlakozást. Egyszerűsítjük és felgyorsítjuk a folyamatokat mind az ügyfelekre, mind a beszállítókra való tekintettel. 2021-ben DEBATECH konferenciát tervezünk, ahol meghívott vendégeinkkel olyan témákat vitatunk meg, mint az 5G kommunikáció, a mesterséges intelligencia és a zöld energia.

Nagy odafigyelést szentelünk a piaci helyzet alakulásának, és proaktív módon kommunikálunk partnereinkkel, hogy megvédjük Önt, a termelését és a projektjét.

Az elmúlt években ilyenkor személyesen is ellátogattunk ügyfeleinkhez, hogy kezet rázva és szemtől szembe köszönjük meg együttműködésüket. Engedjék meg, hogy ezúttal virtuálisan, videóüzenetben szóljunk önökhöz:

Újévi köszöntő


Kívánjuk, hogy az új trendek felfedezését technikai sikerek és türelem övezze, és az elért célok számos örömet szerezzenek.Összefüggő cikkek

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.