A 2019-es év összegzése

A világ a jövőjét a technológiákban látja. És mi szeretnénk a jövő részesei lenni. Az SOS electronic az információkra, technológiákra és ezek ismeretére összpontosít. Arra törekszünk, hogy környezetünk, ügyfeleink és a fiatalabb generációk elegendő információval rendelkezzenek. Minden lépés közelebb visz célunkhoz, és 2019-ben jelentős lépéseket tettünk.

  • Számos középiskolát, diákcsoportot és szervezetet, nyári táborokat támogattunk, amely által fejleszthettük ismereteiket az elektronika területen.
  • Webináriumokat szerveztünk az LPWA technológiáról, az LTE adatátvitelről, a beágyazott eszközökről és a QT alkalmazásokról Linux disztribúció alatt, a mesterséges intelligenciáról és gépi látásról az AAEON termékekkel.
  • A Microsoft vállalattal együttműködve IoT workshopot rendeztünk kihasználva az MS AzureCloud és AAEON fejlesztőkészletek által nyújtott lehetőségeket.
  • A vezeték nélküli GPS-modulok világhírű gyártójával, a Quectel céggel, két országban workshopot szerveztünk, ahol az LTE Cat M1 hálózatra fókuszáltunk.
  • Személyesen találkozhattunk a Münchenben rendezett Embedded world 2019 kiállításon, valamint a Krakkóban és Varsóban megrendezésre került Evertiqexpo-n.
  • Az év folyamán raktárunkról kiválasztottunk pár műszert, mérőberendezést, oszcilloszkópot és szerszámot, amelyről azt gondoltuk, hogy megkönnyíthetik a munkavégzést. Két hét alatt 9 ügyfelet látogatottunk meg 2 különböző országban. Körülbelül 150 emberrel vitattuk meg napi tevékenységeiket, munkafeladatukat, és különböző mértékű változtatásokat javasoltunk a mindennapos munkavégzés megkönnyítése vagy felgyorsítása érdekében.

Raktárkészletünk egyes darabjai valóban mindenhol megtalálhatók. A szénbányáktól a műholdakig. Megfelelnek az egészségügyi intézmények beszállítói által megkövetelt igényes követelményeinek is. Szállítottunk levegőminőség-érzékelőket és a forgalom megfigyeléséhez vagy termelési logisztikához szánt GPS-modulokat. Ezekre a helyekre Önök, Ügyfeleink által jutottak el.

A beszállítók arra törekednek, hogy elégedett és jól informált ügyfeleik legyenek. Nekünk éppen ilyen vásálóink vannak.


Köszönjük eddigi bizalmát, reméljük, hogy 2020-ban is elégedett ügyfeleink, partnereink között üdvözölhetjük Önt!Videók

We are reinventing the way of electronic components distribution. As a multinational distribution company, we supply our electrical components everywhere.

Videók

Thank you for your lasting trust and we wish you full bags of christmas presents.
May the 2020 be built around pleasant surprises and building valuable relationships with the people you care about, just as we do.

Your SOS electronic team

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.