Bemutatjuk új, teljesen Önre szabott hírlevelünket

Új hírlevél-rendszerünk mindenben alkalmazkodni fog Önhöz. Csak azt kell kiválasztania, miről szeretne olvasni és milyen gyakran!

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2011.11.02 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Az Önök visszajelzései alapján tudatosult bennünk az az igényük, miszerint szeretnének információkat kapni az új irányzatokról, újdonságokról az elektromos alkatrészek területén.

Ezért első lépésként növeltük termékbemutató cikkeink szakmai szintjét. Ezek elsődleges feladata tájékoztatni, segíteni és tanácsokat adni.

 • segíteni Önöket, hogy egyedülálló megoldásokat kínálhassanak ügyfeleiknek,
 • segíteni Önöknek, hogy egy lépéssel a konkurencia előtt lehessenek,
 • segíteni Önöknek, hogy az élvonalban legyenek.


 • Természetesen szeretnénk, hogy ezekről az újdonságokról és trendekről gyorsan, az elsők között értesüljenek. Mostantól Önök dönthetik el, milyen gyakran szeretnék hírlevelünket olvasni, ráadásul Önök választhatják ki, mely területekről szeretnének új információkhoz jutni.

  Minden regisztrált hírlevél olvasónk saját profillal rendelkezik, melyben beállíthatja, mely témákról szeretne tájékozódni és mindezt milyen gyakran. A profilját a hírlevél alján található linken keresztül érheti el. (lásd illusztrációs képet a jobb oldalon).
  Önnek még nem jár a hírlevelünk?
  Felíratkozok...

  Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

  Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

  A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.