Az SOS electronic megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli

Az SOS electronic idén áprilisban tölti be megalakulásának 20. életévét. Üzleti csoportunk 20 éves életciklusa kétségtelenül nem kevés, mialatt rengeteg mérföldkövet tudhatnunk magunk mögött...

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2011.04.19 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Minden 1991.4.5-én kezdődött, mikor az akkor még Csehszlovák Köztársaságban megalakult az S.O.S. Electronic, spol. s r.o. Brno-i székhellyel. A köztársaság feloszlása után alakult meg 1995-ben a szlovák S.O.S. electronic Kassán, majd 2002 júniusában egészítette ki a csoportot a miskolci S.O.S. Electronic Kft. Magyarországon. 2004-ben létrejött Németországban az S.O.S. electronic GmbH, először csak kisegítő logisztikai cégként, mára már aktív forgalmazóként. 2008-ban nyílt helyi képviseletünk Romániában, majd 2009-ben Lengyelországban is.

Márkanevünk rendkívül egyszerű, ennek ellenére sokan nem találtak meg bennünket kiállításokon, vagy publikációkban. Arra a feltételezésre jutottunk, hogy ez az elnevezésben lévő pontok miatt van. Így 2004-ben a márkanevet SOS electronic-ra változattuk (pontok nélkül).

Annak ellenére, hogy az egyes cégek közös német befektetőkkel rendelkeztek, mindnek megvolt a maga vezetése és raktára. 2006-ban viszont a befektetők fontos döntést hoztak, miszerint egyesítették az üzleti csoport vezetését és létrehoztak egy központi logisztikai központot Kassán, Szlovákiában. 2007-ben már kulcsrakészen állt az új épület. Ebbe az épületbe költözött be a cég vezetése, mely az egész cégcsoport központi vezetését is átvette, a központi logisztikai raktárral együtt.

Idővel bebizonyosodott, hogy a központosítási döntés helyes volt. Gyorsabban és hatékonyabban tudjuk előkészíteni nemzetközi marketing tevékenységünket, és gyorsabban reagálunk az Önök kéréseire. A központi beszerzés lehetővé tette, hogy kedvezőbb árakat tudjunk Önöknek biztosítani és a központi logisztikai központunkból gyorsabban és hatékonyabban tudjuk eljuttatni közvetlenül Önökhöz a termékeket.

Rugalmas, ügyfélközpontú hozzáállásunk helyességét a tények is alátámasztják, miszerint problémák nélkül túléltük a termékelosztási, financiális és gazdasági válságokat. Büszkék vagyunk arra, hogy 20 éves fennállásunk alatt nem kellett azzal küzdenünk, hogy ne tudtunk volna elég munkát adni alkalmazottainknak, így alkalmazottaink száma mindig csak növekedett. Sikerünk alapja mindenképpen az Önök elégedettsége, melyet csakis úgy érhetünk el, hogy figyelmesen meghallgatjuk az Önök igényeit.

Az idei ünneplést éppen a cég szülőhelyén kezdtük meg, Brno-ban az Amper szakkiállításon (2011.3.29.-4.1.). Szerényen ünneplünk, de hosszan. Ettől a pillanattól az év végéig egy egész sor rendezvényt készítettünk elő, melyekről folyamatosan tájékoztatjuk majd Önöket. Végül is miért lőnénk el minden puskaporunkat már a legelején? :=)

Az SOS csapatunk a központban.Annak ellenére, hogy az egyes cégek közös német befektetőkkel rendelkeztek, mindnek megvolt a maga vezetése és raktára. 2006-ban viszont a befektetők fontos döntést hoztak, miszerint egyesítették az üzleti csoport vezetését és létrehoztak egy központi logisztikai központot Kassán, Szlovákiában. 2007-ben már kulcsrakészen állt az új épület. Ebbe az épületbe költözött be a cég vezetése, mely az egész cégcsoport központi vezetését is átvette, a központi logisztikai raktárral együtt.

  • Az SOS csapatunk a központban.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.