A minőségi áru biztonságos szállítást igényel

A raktárkészletünket alkotó 10.000 tipusu elektronikai alkatrész gondos tárolást és biztonságos kezelést követel. A prémium minőség fenntartása érdekében saját, biztonságosabb csomagolást terveztünk.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2018.04.23 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Az elektronikai alkatrészek rendkívül érzékenyek a különböző külső hatásokra. A velük történő munkavégzés nemcsak az alkalmazottak gondos odafigyelését igényli, hanem a csomagolás minőségét is, hogy a távolságokat biztonságosan legyőzzék.


Tapasztalatunk szerint a szokásos csomagolóanyagok, a gyártóktól érkező csomagolások nem mindig elégségesek. Úgy döntöttünk, hogy saját csomagolóanyagot tervezunk és készíttetünk, amelyet a ventilátorok csomagolásához használjuk. Ezek már számtalanszor bizonyítottak.


Ezen kívül raktárunkban több olyan jól bevált szabály van érvényben, amelyeket betartunk. Az érdekesség kedvéért megemlítenénk párat:

- számos termék esetében antisztatikus tasakokkal dolgozunk

- ESD védett zónát alakítottunk ki

- vákuumcsomagolást is alkalmazunk

- a spray-ket, ragasztószalagokat, szilikonokat az érzékeny alkatrészektől /pl. érzékelőktől/távol tárolunk

- nem használunk targoncát


Hisszük, hogy másokat is ösztönzünk, és raktárunk továbbra is biztonságos csomagolásban elhelyezett minőségi termékeket küld Önnek.


Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.