2011 – Ilyenek voltunk...

Az elmúlt év megalakulásunk 20. évfordulójának jegyében telt. Minden akciónkkal igyekeztünk közelebb kerülni Önökhöz és igényeikhez. Elhoztuk Önöknek a hagyományos és a tarsolyunkban levő számos újdonság kombinációját.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2012.01.12 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!
2011 – Ilyenek voltunk...
Rögtön az év elején marketing erőinket a már szokásos kiállításokra összpontosítottuk. Az első megállót a csehországi Brno-ban bonyolítottuk le, ahová hosszú idő után átköltözött az Amper kiállítás. Brno után rögtön pakolhattuk bőröndjeinket újra az autóba, hiszen indulhattunk Önök után Lengyelországba, ahol közvetlenül a fővárosban, Varsóban vettünk részt az Automaticon kiállításon.
2011 – Ilyenek voltunk...
Az Automaticon után továbbra sem hagyott alább kedvünk az Önökkel való találkozásokra, így folytattuk tovább. Úgy döntöttünk, megnyitjuk Önök előtt kapuinkat és megmutatjuk cégünket belülről. „Jobb egyszer látni, mint 100-szor hallani“ címszó alatt Nyílt napunkon megmutattuk magyarországi ügyfeleinknek vicces és szórakoztató formában mi is folyik a kulisszák mögött.
2011 – Ilyenek voltunk...
Júniusban folytatódott utazási lázunk, és egy újdonsággal is szerettünk volna kedveskedni Önöknek egy nagy nemzetközi Roadshow formájában, mellyel Pozsony, Brno, Budapest és Kassa városait érintettük. Ennek az akciónknak célja az volt, hogy személyesen, beszállítóinkkal együtt első kézből szolgáljunk Önöknek információkkal, az egész világból, mindezt kényelmesen, szórakoztató módon egy hétköznapi környezetben a filmes világ atmoszférájában.
2011 – Ilyenek voltunk...
Az SOS electronic kiállítási szezonjának fináléja 2011-ben az Elosys volt Trencsénben. Nagyon örültünk, hogy ebben a nyugtalan időszakban is a zsúfolt időbeosztásuk ellenére találtak időt a személyes találkozásra. Önök tökéletes sportteljesítményük az SOS golfbajnokságon csak fokozta beszélgetéseink kellemes, nyílt hangulatát. Tiger Woods is elgondolkozhatna, ha látná Önöket játszani :o).

De ez az év nem csak a személyes találkozásokról szólt, hanem az egyedi ajándékokról is. Az ajándékok készítése mellett idén bevezettük a gyakoribb és jobb minőségű cikkeinket a termékekről, melyeket a továbbfejlesztett hírlevél-rendszerünkkel is igyekeztünk eljuttatni Önökhöz az Önök igényeinek megfelelően. Nem hiányozhattak az ajándékok a havi akciókból sem. Vásárlásaik jutalmaként hűségprogramunkat kiterjesztettük magyarországi csehországi, és lengyel ügyfeleinkre is, ahol a szlovák ügyfeleinkkel együtt válogathattak a rengeteg változatos ajándék között. Teljesen újdonságként idén elindítottuk online mozi projektünket – az SOS cinema-t. A videók segítségével nyújtunk információkat termékeinkről, azok előnyeiről és használatuk hatékonyságáról, illetve cégünk történéseiről is. Mindezt gyorsan és kényelmesen.

Szilárd meggyőződésünk, hogy minden akciónk Önökért volt és az Önök vállalkozásának előnyére vált, mivel az Önök elégedettsége számunkra a legfontosabb.

2011-ben minden akciónkkal közelebb szerettünk volna kerülni Önökhöz. Hisszük, hogy ez sikerült. Erről tanúskodik lekötelező pozitív véleményük cégünkről..
Ezért szeretnénk 2012-ben is közelebb kerülni Önökhöz!

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.