1000 cikket készítettünk Önöknek!

Ha böngészőjében rápillant cikkünk linkjére (/?str=1000), láthatja, hogy ez pontosan az ezredik cikk honlapunkon. Tartson velünk, és tekintsük át együtt a tényeket...

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2011.11.23 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!
1000 cikket készítettünk Önöknek!
Szerkesztőségünket 2001-ben indítottuk. Az elmúlt 10 évben fokozatosan változtattuk és fejlesztettük, hogy készített írásaink a lehető legtöbb információt nyújtsák az Önök számára. Kezdetben csak szlovák nyelven, később azonban de cégcsoportunk fejlődése és ügyfélkörünk bővülése megkívánta hogy cikkeinket több nyelven is megjelentessük. Jelenleg 7 különböző nyelven publikáljuk cikkeinket.

Júniusban marketing osztályunkon kialakítottunk egy új pozíciót, ahol fejlesztő kollégánk a termékekről szóló szakmai cikkeket írja.

Meggyőződésünk, hogy ezzel a lépéssel cikkeink szakmai szintjét jelentősen megnöveltük, melyet a statisztikák is alátámasztanak, hiszen olvasottságunk átlagosan 50%-kal növekedett.

Köszönjük:

  • a cikkek után észlelt számos reakciót
  • a kiküldött mintákat, melyeket az egyes cikkek megjelenése után kérnek tőlünk,
  • hogy kapunk Önöktől visszajelzéseket, hozzászólásokat, esetlegesen az Önök által írt cikkeket saját termékeikről, amelyben a mi alkatrészeinket használták.

Hisszük, hogy cikkeinkkel Önöknek segítünk. Örülünk, ha cikkeink segítik Önöket az elektromos alkatrészek közötti tájékozódásban és mindig örömmel vesszük, ha visszatérnek oldalainkra, mint a műszaki tudásuk bővítésének forrására.

Ha bármilyen jellegű cikket hiányolna weboldalainkon, tudassa velünk a marketing@soselectronic.com címen. Önökért szeretnénk egyre jobbak lenni!

Néhány szám:

  • átlagosan 4 cikk hetente
  • 7 különböző nyelven (HU, SK, CZ, PL, EN, DE, RO)
  • 119 cikk az elmúlt 6 hónapban
  • egy cikkre átlagosan 3400 ember kattint

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.