Felvétel az SOS Webináriumról - Minden, amit valaha tudni akart a hőmérséklet és páratartalom méréséről

Pontos mérési eredmények a páratartalom mérése során? Erről is szó volt a Sensirion Webináriumon. Lemaradt a Webináriumról? Nézze meg VIDEÓN...

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2015.10.14 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Mire képes a hőmérséklet és páratartalom mérő? Hasznos tippek az érzékelők használatához és alkalmazási példák a gyakorlatból. Minderről Maximilan Eichberger, a Sensirion munkatársa tartott előadást.

Ráadásul, a webinárium minden résztvevője kedvezményesen vásárolhatta meg az EK-H5 fejlesztőkészletet , és az SHT31 „reference design“ -t (funkcionális áramkör) is AJÁNDÉKBA adtuk.

További információ a SENSIRION...

Lemaradt a Webináriumról?

Ha lemaradt a webináriumról, nézze meg videón...

Videók

±2% accuracy in a whole range of relative humidity measurement - that´s just one of several improvements brought by the third generation of miniature calibrated sensors from company Sensirion.

- Physics of Humidity – measurement relations and principles - What´s possible and what not in the temperature and humidity measurement - Latest Sensirion Humidity Sensors – SHT3x - Design Guidance & Handling Instructions for your applications and products - Application Examples - Q&A

Következő, előkészületben lévő webináriumunkra már lehet regisztrálni. Az aktuális webináriumokról további információk a www.soselectronic.hu/webinar oldalon találhatók.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.