28 éve a piacon
Közvetlen képviselet 7 országban
Ügyfelek több mint 100 országban
Támogatás a fejlesztéstől egészen a gyártásig
SENSIRION

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

Humidity sensorGas sensorAir quality control

A CO2-, VOC-, páratartalom-, hőmérséklet-, folyadék-, átfolyásérzékelők és a mi észrevételeink. Ha megoldást keres, a Sensirionban nem fog csalódni!

A Sensirion érzékelők megbízhatóan mérik valamennyi fontos környezeti paramétert, mint amilyenek a relatív páratartalom, hőmérséklet, CO2-, VOC- és aeroszol részecskék koncentrációja. A környezeti érzékelők mellett a Sensirion a gáz és folyadék tömegáramának mérésére szolgáló érzékelők fejlesztésével és gyártásával is foglalkozik.

Környezeti tényezők mérésére szolgáló érzékelők

Relatív páratartalom- és hőmérsékletérzékelők


Relatív páratartalom

Működési elv
Az érzékelők a porózus polimer membránba helyezett elektródák közötti kapacitásmérésre alapoznak. A vízgőz behatol a membránba, és megváltoztatja az elektródák közötti kapacitást.

Az érzékelők összehasonlítását az alábbi táblázat tartalmazza.

Érdemes megemlíteni

STSx érzékelők
Az STS21 hőmérsékletérzékelő azonos paraméterekkel rendelkezik, mint az SHT21, de alacsonyabb az átlagos áramfelvétele: 20uA, mert a T_meas=66ms a T_meas+RH_meas=66ms+22ms helyett az SHT21 esetében. Az STS3x ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik, mint az SHT3x, de csak a hőmérsékletet méri.

Az érzékelők életciklusa
SHT1x érzékelőket már nem gyártanak ezért az SHT3x generációt használhatja helyette. A migráció maga után vonja a PCB újra tervezését a különböző tokozások és szoftverváltoztatások miatt, mivel az SHT3x az S-busz helyett az I2C interfészt használja.

Az SHT7x szenzorok szintén megszűntek. Kérjük, használja az SHT85-öt. Az átállás szoftverváltoztatást igényel, mivel az SHT85 I2C interfészt támogat.

Az SHT2x és SHTC1 tömeggyártása folyamatos. Annak ellenére, hogy nem tervezik a gyártás leállítását, az új projektekhez már az SHT3x és SHTC3 használatát javasoljuk.

Az SHTW1 érzékelőt már szintén nem gyártják, ehelyett használhatja az SHTW2-t (eltérő tokozás – PCB-átalakítás szükséges).

Akkumulátoros működtetés
A lítium (Lithium-thionylChloride) akkumulátor névleges feszültsége 3V (3,6V). Amikor a feszültség 2V-ra csökken (cut-off voltage), az akkumulátor teljesen lemerült. Valamennyi RH&T és T érzékelő alacsony energiafogyasztású, és akkumulátorral is működtethető, de:

● Az SHT3X 2,15 és 5,5V közötti tartományban működik – nem használja ki a teljes akkumulátor-kapacitást
● Az SHTC1, SHTW2 1,62 és 1,98V közötti tartományban működik – feszültség stabilizátorra és I2C szintátalakítóra van szükség
● Az SHTC3 működési feszültségtartománya 1,62 és 3,6V közötti – az akkumulátor teljes feszültségtartományát lefedi

Tesztkészletek
A Sensirion moduláris tesztkészleteket kínál, amelyek SEK SensorBridge-ből, SEK-SHT31 (SHT35, SHTC3, SHTW2)-Sensors -ból és az adatok megjelenítésére szolgáló és szabadon letölthető szoftverből áll - ControlCenter.

Fémoxid CO2_eq és VOC érzékelők

Működési elv

Az érzékelő fémoxidból készült érzékelő elemet tartalmaz, amely n-típusú félvezető, valamint érzékelő elektródákat és fűtőelemeket foglal magába. Napjainkban a leggyakrabban használt MOX az SnO2. Az érzékelőelemet a célgáz kimutatásához optimális hőmérsékletre kell melegíteni. Ez jellemzően 200 és 400 °C között van.

A légkörből származó oxigén az érzékelő elemre abszorbeálódik, leköti annak elektronjait, és így elektronszegény réteg keletkezik. Ha a környező légkörben oxidáló vagy redukáló gázmolekulák is jelen vannak, akkor reagálhatnak az elnyelt oxigén ionokkal, és az előzőleg kötött elektronok ismét hozzáférhetővé válnak töltéshordozóként az érzékelő elemben. Ez a félvezető sávszerkezetben az energiagát csökkenéséhez vezet, ami a vezetőképesség növekedését eredményezi.

SGP30 és SGPC3

A Sensirion még tovább ment – több MOX érzékelő elemet elektronikával integrált egy könnyen használható kalibrált érzékelőbe, beltéri használatra. Az SGP30 kiszámítja a CO2_eqekvivalens koncentrációt a mért H2 koncentrációból, valamint VOC-koncentrációt is mér. Az SGPC3 csupán a VOC-koncentrációt méri. Mindkét érzékelő I2C interfészen keresztül biztosítja a mérési értékeket.

A legfontosabb jellemzőket az alábbi táblázat foglalja össze.

További információkkal az alábbi cikkek szolgálnak: SGP 30 – félvezető érzékelő, amely felülírja a játékszabályokat

Tesztkészletek

Szüksége lesz SEK SensorBridge-re és SEK-SGP30 (SGPC3)-Sensors -ra.

CO2 szenzor - SCD30
Működési elv

Az NDIR (Non Dispersive Infra-Red) érzékelő működése azon a tényen alapszik, hogy a CO2 molekulák elnyelik a bizonyos hullámhosszú infravörös sugárzást. A 4,2um hullámhosszú sugárzás a szén-dioxidot teljes mértékben, míg a levegőben található összes többi gázt csak részben nyeli el.

Érdemes megemlíteni

A referenciacsatorna kompenzálja a driftet, ha a csatornák ugyanolyan mértékben érintettek (pl. fényintenzitás). A kétcsatornás elv nem garantálja a telepítés utáni pontosságot. A pontosság helyreállítása érdekében végezzen szerelés utáni kalibrálást.

Tesztkészletek

SEK SensorBridge-re és SEK-SCD30-Sensor – ra lesz szüksége.

SPS30 aeroszol részecskeérzékelő
Működési elv

Az érzékelők a szétszóródott fény tulajdonságait használják a részecskék számának, méretének és koncentrációjának meghatározására. Az alapvető összetevők a következők: a részecskékre irányított fényforrás, a részecskék által szétszóródott fény mérésére szolgáló detektor és az érzékelők kimenetét feldolgozó és elemző elektronikus áramkörök.

További információkért kattintson a Technológiai áttörés az optikai PM érzékelők terén c. cikkünkre.

Érdemes megemlíteni

Az SPS30 a PM1.0, PM2.5, PM4 és PM10 részecskék tömegkoncentrációját méri.

A PM10 jelentése minden olyan részecske, amelynek átmérője kisebb, mint 10um. Az SPS30 kimutatási határértéke 0,3um, így a PM10 a 0,3 és 10um közötti részecskéket jelenti. Hasonlóképpen van ez a PM4 részecskék esetében is, ahol 0,3 és 4um közötti méreteket mér.

A légkörben mindig nagyobb számban találhatók meg kisebb részecskék. A koncentrált aeroszol laboratóriumi méréséből s az alábbi grafikonból kiderül, hogy a 4-10um részecskék száma kb. 100x kisebb, mint a 0,5 és 1um közöttieké – még a rendkívül koncentrált aeroszolok esetében is.

Ha számol azzal, hogy a kimutatási tartományok fedhetik egymást, és a PM1 statisztikailag 300x több lehet, mint a PM10, akkor adja magát a tény, hogy az SPS30 hasonló tömegkoncentrációt mutat PM1.0, PM2.5, PM4 és PM10 esetén is.

Differenciálnyomás-érzékelők

Működési elv

Az érzékelők MEMS-alapú kalorimetriás mikroszenzort használnak. Az érzékelő elem két hőmérsékletérzékelőből és egy kis fűtőelemből áll. Az érzékelők által mért hőmérséklet-különbség megegyezik a chipen áthaladó tömegárammal.

A kimeneti érték mindig nyomáskülönbség, és az érzékelők hőmérséklet-kompenzálásra kerülnek a tömegáram vagy a nyomáskülönbség miatt.

Az érzékelők működési elveinek könnyebb megértése érdekében érdemes fellapoznia az alábbi dokumentumokat: Selection Guide Differential Pressure Sensors és Whitepaper Differential Pressure Sensors Efficient Gas Flow Measurements in Bypass.

Az érzékelők összehasonlítását az alábbi táblázatban találja.

Érdemes megemlíteni
A termo működési elv előnyei

Nincs mozgó alkatrész – robusztus és megbízható érzékelő
● Nincs drift
● Nincs ofszet
● Nincs pozíció-érzékenység
● Nincs hiszterézis

Magas érzékenység nulla közelében

● Rendkívül széles dinamikus tartomány
● Nulla-közelben a pontosság jobb, mint 0,04% FS (FullScale)

Bypass gázáram-mérés

Bypass konfigurációban a tömegáram mérésének legjobb módja a tömegáram-kompenzációval kalibrált nyomásérzékelő használata. A Sensirion érzékelők nulla közelében érik el a legnagyobb érzékenységet, ami lehetővé teszi az áramkorlátozó használatát, amely csak kis nyomásesést eredményez.

Elektromechanikus analógiák használata esetén:

● Tömegáram -> elektromos áram I
● Az áramláskorlátozó kissé növeli a gázáram ellenállását -> elektromos ellenállás R
● Tehát I*R=V-> nyomáskülönbség

Az érzékelő belsejében lévő csatorna vékony, ezért nagy ellenállással bír. A gyártási tolerancia miatt az ellenállás nagy eltérést mutat. Az áramláskorlátozónak kis ellenállása és még kisebb ellenállási diszperziója van, mert nagyon pontosan állítható elő. Mivel az érzékelő nyomáskülönbséget és R_s>>R_fr értékeket mér, az érzékelő cseréjekor nem szükséges újra kalibrálni a rendszert.

Tesztkészletek

Az SDP31 teszteléséhez EK-P4-re, az SDP810-500 Pa érzékelő teszteléséhez EK-P5-re lesz szüksége, valamint szoftver-viewer-re.

Folyadék áramlásmérők

Működési elv

Az érzékelők MEMS-alapú kalorimetriás mikroszenzort használnak. Az érzékelő belsejében lévő áramlási csatorna felülete inert anyaggal borított, így a folyadék nem érintkezik közvetlenül a szenzorral.

Az érzékelőket úgy tervezték, hogy a folyadékáramlást ul/perc és pár 100 ml/perc tartományban mérjék.

● A robusztus házzal rendelkező SLx folyadékáramlás-mérők az elsőszámú választás ipari környezetbe, tesztkészletekbe, vagy akár önálló alkalmazásokhoz. A folyadékáramlás-mérők mindegyike azonos elektromos csatlakozóval ellátott, és az SCC1-USB, SCC1-RS485 és SCC1-Analog érzékelő-kábelekhez való használatra lett kialakítva.
● Az Lx áramlásmérők ideálisak kisebb, illetve nagyobb berendezésekbe, vagy OEM rendszerekbe való integráláshoz, pl. diagnosztikai vagy biológiai alkalmazásokhoz.
● Az LPG10 sorozatú érzékelők üveg alapú miniatűr planáris chipekből készülnek. Alacsony áramlású alkalmazásokhoz és korlátozott telepítésű helyekhez kialakított.
● Az LD20 sorozat egyszer használatos komponensként lett kifejlesztve orvosbiológiai alkalmazásokhoz.
● Az SLF3x radikálisan optimalizált mechanikai kialakítással rendelkezik, amely a legjobb ár/teljesítmény arányt nyújtja. Az érzékelő maximalizálja a biztonságot, a stabilitást és a hosszú távú megbízhatóságot az alkalmazások széles körében, beleértve a diagnosztikát, az elemzést és az élettudományokat.

A kis folyadékáramlás mérésére való képesség által ezek az érzékelők a következő alkalmazásokhoz használhatók:

● Adagolási folyamatok a félvezetőiparban
● Alacsony kenőanyag-fogyasztás (MQL)
● Élelmiszer-feldolgozás
● Gyógyszer- és infúzióadagolás
● Vérelemzés / szekvenálás
● Áramlási citometria
● DNS-szekvenálás

Az érzékelők összehasonlítását az alábbi táblázat foglalja magába.

Tesztkészletek
A SLI, SLS, SLG, vagy SLQ áramlásmérők készlet formájában rendelhetők. Az Ön által választott áramlásmérő mellett a készletben minden szükséges tartozékot is megtalál, hogy a mérést 10-15 percen belül elkezdhesse.

Az LPG10, LD20 és SLF3x sorozat folyadékáram-érzékelőihez speciális kiértékelő-készletet kínálunk, amelyek szerelési és PC-csatlakoztatási kiegészítőket tartalmaznak.

Tömegárammérők gázokhoz

Működési elv

Más áramlásmérőkhöz hasonlóan MEMS-alapú kalorimetriás mikroszenzort használnak.

Az SFM3x sorozat orvosi légzőkészülékekben való használatra készült. Az SFM4x sorozat általános felhasználású tömegárammérőket foglal magába.

Az érzékelők összehasonlítását az alábbi táblázatban találja.

Valamennyi érzékelőt készletről vagy közvetlenül a gyártótól kérésre és kedvező feltételek mellett tudjuk beszerezni.

További Sensirion termékekkel kapcsolatos kérdéseivel kérem, forduljon hozzánk bizalommal a sensirion@soselectronic.com címen.

Videók

Sensirion sensors measure reliably all the important environmental parameters such as relative humidity, temperature, the concentration of CO2, VOC and concentration of particulate matter. Sensirion also offers sensors for measuring liquid flow and the gas mass flow.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.


Tartozékok


STS 21 (1-100811-01) SENSIRION  
STS 21 (1-100811-01)

Hőmérséklet szenzor ±0,2 / 5...60°C I2C DFN6

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 113285
Gyártó: SENSIRION
raktáron 46 db
1 db-tól
269,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SHT 21 (1-100707-01) SENSIRION  
SHT 21 (1-100707-01)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±2% RH ±0,3°C I2C DFN6

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 87917
Gyártó: SENSIRION
raktáron 1265 db
1 db-tól
10 db-tól
100 db-tól
1 160,00 Ft
1 110,00 Ft
1 030,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

STS 31-DIS (1-101416-01) SENSIRION  
STS 31-DIS (1-101416-01)

Hőmérséklet szenzor ±0,2°C / 0...90°C I2C DFN8

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 226189
Gyártó: SENSIRION
raktáron 1000 db
2 db-tól
100 db-tól
271,00 Ft
251,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SHT 31-DIS-F (1-101462-01) SENSIRION  
SHT 31-DIS-F (1-101462-01) new

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±2% RH ±0.3°C I2C DFN8 with Filter

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 229928
Gyártó: SENSIRION
raktáron 0 db
1 db-tól
10 db-tól
100 db-tól
400 db-tól
1 050,00 Ft
1 030,00 Ft
1 020,00 Ft
985,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SHT 31-DIS-P (1-101458-01) SENSIRION  
SHT 31-DIS-P (1-101458-01)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±2% RH ±0.3°C I2C DFN8 with Protective Tape

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 218131
Gyártó: SENSIRION
raktáron 1745 db
1 db-tól
5 db-tól
20 db-tól
100 db-tól
1 060,00 Ft
1 030,00 Ft
1 020,00 Ft
965,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SHT 30-DIS-B (1-101400-01) SENSIRION  
SHT 30-DIS-B (1-101400-01)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±3% RH ±0,3°C I2C DFN8

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 186949
Gyártó: SENSIRION
raktáron 323 db
1 db-tól
100 db-tól
1000 db-tól
645,00 Ft
562,00 Ft
512,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SHT 31-DIS-B (1-101386-01) SENSIRION  
SHT 31-DIS-B (1-101386-01)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±2% RH ±0,3°C I2C DFN8

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 182220
Gyártó: SENSIRION
raktáron 1790 db
1 db-tól
10 db-tól
100 db-tól
500 db-tól
850,00 Ft
810,00 Ft
780,00 Ft
770,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SHT 35-DIS-B (1-101388-01) SENSIRION  
SHT 35-DIS-B (1-101388-01)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±1,5% RH ±0,2°C I2C DFN8

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 209924
Gyártó: SENSIRION
raktáron 1626 db
1 db-tól
10 db-tól
100 db-tól
500 db-tól
1 540,00 Ft
1 450,00 Ft
1 390,00 Ft
1 370,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SHT 85 (3.000.074) SENSIRION  
SHT 85 (3.000.074)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±1.5% RH ±0.1°C I2C SIL4

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 305843
Gyártó: SENSIRION
raktáron 139 db
(2019.11.08: 300 db)
1 db-tól
10 db-tól
50 db-tól
100 db-tól
7 340,00 Ft
6 150,00 Ft
5 920,00 Ft
5 550,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SHTC3 (3.000.047) SENSIRION  
SHTC3 (3.000.047)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±2% RH ±0,2°C I2C DFN4

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 297845
Gyártó: SENSIRION
raktáron 0 db
(2019.11.15: 2500 db)
1 db-tól
25 db-tól
100 db-tól
529,00 Ft
493,00 Ft
476,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SEK-SHTW2-Sensors (3.000.109) SENSIRION  
SEK-SHTW2-Sensors (3.000.109) new

SHTW2 with cable for SEK SensorBridge

Fejlesztőeszközök

Cikkszám: 313463
Gyártó: SENSIRION
raktáron 5 db
1 db-tól
8 600,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SGP30 (1-101646-01) SENSIRION  
SGP30 (1-101646-01)

Illékony szerves vegyületek érzékelője (VOC), CO2_eq

Gázérzékelők

Cikkszám: 260028
Gyártó: SENSIRION
raktáron 2394 db
1 db-tól
100 db-tól
1000 db-tól
2 020,00 Ft
1 820,00 Ft
1 640,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SGPC3 (1-101647-01) SENSIRION  
SGPC3 (1-101647-01)

Illékony szerves vegyületek érzékelője (VOC)

Gázérzékelők

Cikkszám: 289254
Gyártó: SENSIRION
raktáron 1558 db
1 db-tól
10 db-tól
100 db-tól
2 600,00 Ft
2 470,00 Ft
2 310,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SCD30 (1-101625-10) SENSIRION  
SCD30 (1-101625-10)

Kalibrált NDIR modul CO2, hőmérséklet és RH méréshez

Gázérzékelők

Cikkszám: 290529
Gyártó: SENSIRION
raktáron 50 db
(2019.11.08: 160 db)
(2019.12.13: 120 db)
1 db-tól
40 db-tól
13 600,00 Ft
12 400,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SPS30 (1-101638-10) SENSIRION  
SPS30 (1-101638-10)

Particulate Matter Sensor PM1.0, PM2.5, PM4, PM10

Egyéb érzékelők

Cikkszám: 304234
Gyártó: SENSIRION
raktáron 0 db
(2019.11.01: 10 db)
(2019.11.08: 112 db)
(2019.11.22: 56 db)
1 db-tól
56 db-tól
224 db-tól
448 db-tól
8 730,00 Ft
8 330,00 Ft
7 900,00 Ft
7 470,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SDP31 (1-101567-02) SENSIRION  
SDP31 (1-101567-02)

Nyomás szenzor -500...500Pa port D2x2.5mm I2C

Nyomásérzékelők

Cikkszám: 212104
Gyártó: SENSIRION
raktáron 0 db
(2019.11.08: 250 db)
1 db-tól
250 db-tól
1500 db-tól
5 550,00 Ft
5 490,00 Ft
4 400,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SDP33 (1-101636-02) SENSIRION  
SDP33 (1-101636-02)

Nyomás szenzor -1500...1500Pa port D2x2.5mm I2C

Nyomásérzékelők

Cikkszám: 293654
Gyártó: SENSIRION
raktáron 237 db
1 db-tól
250 db-tól
1500 db-tól
5 550,00 Ft
5 490,00 Ft
4 400,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SDP810-125Pa (1-101597-01) SENSIRION  
SDP810-125Pa (1-101597-01)

Nyomás szenzor -125…125Pa port D3.5x9.7mm I2C

Nyomásérzékelők

Cikkszám: 232972
Gyártó: SENSIRION
raktáron 9 db
1 db-tól
80 db-tól
6 120,00 Ft
5 650,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SDP810-500Pa (1-101532-01) SENSIRION  
SDP810-500Pa (1-101532-01)

Nyomáskülönbség szenzor -500...500 Pa Tube I2C

Nyomásérzékelők

Cikkszám: 232928
Gyártó: SENSIRION
raktáron 0 db
(2019.11.01: 400 db)
(2019.11.08: 1520 db)
(2019.11.22: 3600 db)
1 db-tól
80 db-tól
5 260,00 Ft
4 560,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

LPG10-1000 SENSIRION  
LPG10-1000

Liquid Flow Sensor Module H2O 1000ul/min I2C

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298793
Gyártó: SENSIRION
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
Árat lekérdez

LD20-2600B (1-101564-02) SENSIRION  
LD20-2600B (1-101564-02)

Liquid Flow Sensor Module for Biomedical App. H2O 1000ml/h I2C

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298774
Gyártó: SENSIRION
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
Árat lekérdez

SLF3S-1300F (3.000.091) SENSIRION  
SLF3S-1300F (3.000.091) new

Liquid Flow Meter H2O 40mll/min I2C

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 313519
Gyártó: SENSIRION
raktáron 0 db
50 db-tól
100 db-tól
250 db-tól
29 300,00 Ft
27 200,00 Ft
24 300,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM3000-200 (1-100934-02) SENSIRION  
SFM3000-200 (1-100934-02)

Tömegáramlásmérő levegő N2, O2 -200...200slm I2C

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 131891
Gyártó: SENSIRION
20 db-tól
24 100,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM3000-200-C (1-100932-02) SENSIRION  
SFM3000-200-C (1-100932-02)

Tömegáramlásmérő -levegő, N2, O2 -200...200slm I2C

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 135076
Gyártó: SENSIRION
20 db-tól
24 100,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM3100 (1-101290-02) SENSIRION  
SFM3100 (1-101290-02)

Mass Flow Meter Air, -24...240slm Analog Out

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298809
Gyártó: SENSIRION
30 db-tól
47 900,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM3200 (1-101051-01) SENSIRION  
SFM3200 (1-101051-01)

Digital Flow Meter for Medical Applications -100...250slm

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 314083
Gyártó: SENSIRION
30 db-tól
33 100,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM3400-33-D (1-101607-01) SENSIRION  
SFM3400-33-D (1-101607-01)

Mass Flow Meter Air, N2, O2 ±33slm I2C

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 300046
Gyártó: SENSIRION
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
Árat lekérdez

SFM4100-A-N2-D (1-100890-02) SENSIRION  
SFM4100-A-N2-D (1-100890-02)

Mass Flow Meter Air, N2 0...20slm I2C Downmount

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298811
Gyártó: SENSIRION
40 db-tól
33 100,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM4100-AR-D (1-100887-02) SENSIRION  
SFM4100-AR-D (1-100887-02)

Mass Flow Meter Ar 20slm I2C Downmount

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298812
Gyártó: SENSIRION
40 db-tól
33 100,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM4100-AR-L (1-100685-02) SENSIRION  
SFM4100-AR-L (1-100685-02)

Mass Flow Meter Ar 20slm I2C Legris Carstick

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298813
Gyártó: SENSIRION
40 db-tól
33 100,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM4100-CO2-D (1-100889-02) SENSIRION  
SFM4100-CO2-D (1-100889-02)

Mass Flow Meter CO2 20slm I2C Downmount

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298814
Gyártó: SENSIRION
40 db-tól
33 100,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM4100-N2O-D (1-100886-02) SENSIRION  
SFM4100-N2O-D (1-100886-02)

Mass Flow Meter N2O 20slm I2C Downmount

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298816
Gyártó: SENSIRION
40 db-tól
33 100,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM4100 O2 Legris (1-100686-02) SENSIRION  
SFM4100 O2 Legris (1-100686-02)

Tömegáramlásmérő for O2, 0...20slm I2C

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 234450
Gyártó: SENSIRION
40 db-tól
33 100,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM4200 (1-101651-01) SENSIRION  
SFM4200 (1-101651-01)

Mass Flow Meter Air/O2 160slm I2C Downmount

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298819
Gyártó: SENSIRION
40 db-tól
33 100,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap