Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

A CO2-, VOC-, páratartalom-, hőmérséklet-, folyadék-, átfolyásérzékelők és a mi észrevételeink. Ha megoldást keres, a Sensirionban nem fog csalódni!

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2020.05.27 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

A Sensirion érzékelők megbízhatóan mérik valamennyi fontos környezeti paramétert, mint amilyenek a relatív páratartalom, hőmérséklet, CO2-, VOC- és aeroszol részecskék koncentrációja. A környezeti érzékelők mellett a Sensirion a gáz és folyadék tömegáramának mérésére szolgáló érzékelők fejlesztésével és gyártásával is foglalkozik.

Környezeti tényezők mérésére szolgáló érzékelők

Relatív páratartalom- és hőmérsékletérzékelők


Relatív páratartalom

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

Működési elv
Az érzékelők a porózus polimer membránba helyezett elektródák közötti kapacitásmérésre alapoznak. A vízgőz behatol a membránba, és megváltoztatja az elektródák közötti kapacitást.

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

Az érzékelők összehasonlítását az alábbi táblázat tartalmazza.

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

A táblázat PDF formátumban is elérhető.

Érdemes megemlíteni

STSx érzékelők
Az STS21 hőmérsékletérzékelő azonos paraméterekkel rendelkezik, mint az SHT21, de alacsonyabb az átlagos áramfelvétele: 20uA, mert a T_meas=66ms a T_meas+RH_meas=66ms+22ms helyett az SHT21 esetében. Az STS3x ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik, mint az SHT3x, de csak a hőmérsékletet méri.

Az érzékelők életciklusa
SHT1x érzékelőket már nem gyártanak ezért az SHT3x generációt használhatja helyette. A migráció maga után vonja a PCB újra tervezését a különböző tokozások és szoftverváltoztatások miatt, mivel az SHT3x az S-busz helyett az I2C interfészt használja.

Az SHT7x szenzorok szintén megszűntek. Kérjük, használja az SHT85-öt. Az átállás szoftverváltoztatást igényel, mivel az SHT85 I2C interfészt támogat.

Az SHT2x és SHTC1 tömeggyártása folyamatos. Annak ellenére, hogy nem tervezik a gyártás leállítását, az új projektekhez már az SHT3x és SHTC3 használatát javasoljuk.

Az SHTW1 érzékelőt már szintén nem gyártják, ehelyett használhatja az SHTW2-t (eltérő tokozás – PCB-átalakítás szükséges).

Akkumulátoros működtetés
A lítium (Lithium-thionylChloride) akkumulátor névleges feszültsége 3V (3,6V). Amikor a feszültség 2V-ra csökken (cut-off voltage), az akkumulátor teljesen lemerült. Valamennyi RH&T és T érzékelő alacsony energiafogyasztású, és akkumulátorral is működtethető, de:

● Az SHT3X 2,15 és 5,5V közötti tartományban működik – nem használja ki a teljes akkumulátor-kapacitást
● Az SHTC1, SHTW2 1,62 és 1,98V közötti tartományban működik – feszültség stabilizátorra és I2C szintátalakítóra van szükség
● Az SHTC3 működési feszültségtartománya 1,62 és 3,6V közötti – az akkumulátor teljes feszültségtartományát lefedi

Tesztkészletek
A Sensirion moduláris tesztkészleteket kínál, amelyek SEK SensorBridge-ből, SEK-SHT31 (SHT35, SHTC3, SHTW2)-Sensors -ból és az adatok megjelenítésére szolgáló és szabadon letölthető szoftverből áll - ControlCenter.

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

Érzékelők az autóipar számára

A Sensirion SHT3xA és STS3xA érzékelői ipari szabványnak minősülnek a páratartalom és a hőmérséklet érzékelésére az autóiparban. A tervezést és a megbízhatóságot kifejezetten úgy optimalizálták, hogy azok megfeleljenek az autóipar magas színvonalú szabványainak.

Alkalmazások:

 • Klímaellenőrzés
 • Páramentesítés
 • RH/T állapotfigyelés a kritikus elektronikák klimatikus kezelésére.

Autóipari alapértékek:

 • Megfelel az autóipar minőségi követelményeinek az IATF 16949 és az AEC-Q100 szerint
 • Rendkívüli megbízhatóság, masszív kialakítás, pontosság
 • Több mint 20 éves tapasztalat a páratartalom és a hőmérséklet érzékelésében
 • Bizonyított eredmények: a páratartalom-érzékelők harmadik generációja az autóiparban


Fémoxid CO2_eq és VOC érzékelők

Működési elv

Az érzékelő fémoxidból készült érzékelő elemet tartalmaz, amely n-típusú félvezető, valamint érzékelő elektródákat és fűtőelemeket foglal magába. Napjainkban a leggyakrabban használt MOX az SnO2. Az érzékelőelemet a célgáz kimutatásához optimális hőmérsékletre kell melegíteni. Ez jellemzően 200 és 400 °C között van.

A légkörből származó oxigén az érzékelő elemre abszorbeálódik, leköti annak elektronjait, és így elektronszegény réteg keletkezik. Ha a környező légkörben oxidáló vagy redukáló gázmolekulák is jelen vannak, akkor reagálhatnak az elnyelt oxigén ionokkal, és az előzőleg kötött elektronok ismét hozzáférhetővé válnak töltéshordozóként az érzékelő elemben. Ez a félvezető sávszerkezetben az energiagát csökkenéséhez vezet, ami a vezetőképesség növekedését eredményezi.

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

SGP30 és SGPC3

A Sensirion még tovább ment – több MOX érzékelő elemet elektronikával integrált egy könnyen használható kalibrált érzékelőbe, beltéri használatra. Az SGP30 kiszámítja a CO2_eqekvivalens koncentrációt a mért H2 koncentrációból, valamint VOC-koncentrációt is mér. Az SGPC3 csupán a VOC-koncentrációt méri. Mindkét érzékelő I2C interfészen keresztül biztosítja a mérési értékeket.

A legfontosabb jellemzőket az alábbi táblázat foglalja össze.

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

Atáblázat PDF formátumban is elérhető.

További információkkal az alábbi cikkek szolgálnak: SGP 30 – félvezető érzékelő, amely felülírja a játékszabályokat

Tesztkészletek

Szüksége lesz SEK SensorBridge-re és SEK-SGP30 (SGPC3)-Sensors -ra.

CO2 szenzor - SCD30

Működési elv

Az NDIR (Non Dispersive Infra-Red) érzékelő működése azon a tényen alapszik, hogy a CO2 molekulák elnyelik a bizonyos hullámhosszú infravörös sugárzást. A 4,2um hullámhosszú sugárzás a szén-dioxidot teljes mértékben, míg a levegőben található összes többi gázt csak részben nyeli el.

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

Érdemes megemlíteni

A referenciacsatorna kompenzálja a driftet, ha a csatornák ugyanolyan mértékben érintettek (pl. fényintenzitás). A kétcsatornás elv nem garantálja a telepítés utáni pontosságot. A pontosság helyreállítása érdekében végezzen szerelés utáni kalibrálást.

Tesztkészletek

SEK SensorBridge-re és SEK-SCD30-Sensor – ra lesz szüksége.

További információ az SCD30-ról az alábbi cikkben található: Az SCD30 több, mint NDIR CO2 érzékelő.

CO2 érzékelő - SCD40

Az SCD40 egy új generációs miniatűr CO2, relatív páratartalom- és hőmérsékletérzékelő. Ez az érzékelő az érzékelés fotoakusztikus elvén és a szabadalmaztatott Sensirion PAsens® és CMOSens® technológián alapszik.

Főbb jellemzők:

 • Méretek: 10,1 mm x 10,1 mm x 6,5 mm
 • Mérési tartomány: 0 - 40 000 ppm
 • Pontosság: ± (30 ppm + 3%)
 • Teljesen kalibrált és linearizált kimenet
 • Digitális I2C interfész
 • SMD tokozás

Termékminták a tervek szerint 2020 augusztusában lesznek elérhetők, a tömegtermelést pedig 2020 novemberére tervezik.

SPS30 aeroszol részecskeérzékelő

Működési elv

Az érzékelők a szétszóródott fény tulajdonságait használják a részecskék számának, méretének és koncentrációjának meghatározására. Az alapvető összetevők a következők: a részecskékre irányított fényforrás, a részecskék által szétszóródott fény mérésére szolgáló detektor és az érzékelők kimenetét feldolgozó és elemző elektronikus áramkörök.

További információkért kattintson a Technológiai áttörés az optikai PM érzékelők terén c. cikkünkre.

Érdemes megemlíteni

Az SPS30 a PM1.0, PM2.5, PM4 és PM10 részecskék tömegkoncentrációját méri.

A PM10 jelentése minden olyan részecske, amelynek átmérője kisebb, mint 10um. Az SPS30 kimutatási határértéke 0,3um, így a PM10 a 0,3 és 10um közötti részecskéket jelenti. Hasonlóképpen van ez a PM4 részecskék esetében is, ahol 0,3 és 4um közötti méreteket mér.

A légkörben mindig nagyobb számban találhatók meg kisebb részecskék. A koncentrált aeroszol laboratóriumi méréséből s az alábbi grafikonból kiderül, hogy a 4-10um részecskék száma kb. 100x kisebb, mint a 0,5 és 1um közöttieké – még a rendkívül koncentrált aeroszolok esetében is.

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

Ha számol azzal, hogy a kimutatási tartományok fedhetik egymást, és a PM1 statisztikailag 300x több lehet, mint a PM10, akkor adja magát a tény, hogy az SPS30 hasonló tömegkoncentrációt mutat PM1.0, PM2.5, PM4 és PM10 esetén is.

Differenciálnyomás-érzékelők

Működési elv

Az érzékelők MEMS-alapú kalorimetriás mikroszenzort használnak. Az érzékelő elem két hőmérsékletérzékelőből és egy kis fűtőelemből áll. Az érzékelők által mért hőmérséklet-különbség megegyezik a chipen áthaladó tömegárammal.

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

A kimeneti érték mindig nyomáskülönbség, és az érzékelők hőmérséklet-kompenzálásra kerülnek a tömegáram vagy a nyomáskülönbség miatt.

Az érzékelők működési elveinek könnyebb megértése érdekében érdemes fellapoznia az alábbi dokumentumokat: Selection Guide Differential Pressure Sensors és Whitepaper Differential Pressure Sensors Efficient Gas Flow Measurements in Bypass.

Az érzékelők összehasonlítását az alábbi táblázatban találja.

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

 A táblázat PDF formátumban is elérhető.

Érdemes megemlíteni
A termo működési elv előnyei

Nincs mozgó alkatrész – robusztus és megbízható érzékelő
● Nincs drift
● Nincs ofszet
● Nincs pozíció-érzékenység
● Nincs hiszterézis

Magas érzékenység nulla közelében

● Rendkívül széles dinamikus tartomány
● Nulla-közelben a pontosság jobb, mint 0,04% FS (FullScale)

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

SDP8xx különböző I2C címekkel

Az SDP8x0 érzékelők I2C címe 0x25, az SDP8x1 I2C címe 0x26, amely lehetővé teszi két érzékelő használatát ugyanazon az I2C buszon.

Bypass gázáram-mérés

Bypass konfigurációban a tömegáram mérésének legjobb módja a tömegáram-kompenzációval kalibrált nyomásérzékelő használata. A Sensirion érzékelők nulla közelében érik el a legnagyobb érzékenységet, ami lehetővé teszi az áramkorlátozó használatát, amely csak kis nyomásesést eredményez.

Elektromechanikus analógiák használata esetén:

● Tömegáram -> elektromos áram I
● Az áramláskorlátozó kissé növeli a gázáram ellenállását -> elektromos ellenállás R
● Tehát I*R=V-> nyomáskülönbség

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

Az érzékelő belsejében lévő csatorna vékony, ezért nagy ellenállással bír. A gyártási tolerancia miatt az ellenállás nagy eltérést mutat. Az áramláskorlátozónak kis ellenállása és még kisebb ellenállási diszperziója van, mert nagyon pontosan állítható elő. Mivel az érzékelő nyomáskülönbséget és R_s>>R_fr értékeket mér, az érzékelő cseréjekor nem szükséges újra kalibrálni a rendszert.

Tesztkészletek

Az SDP31 teszteléséhez EK-P4-re, az SDP810-500 Pa érzékelő teszteléséhez EK-P5-re lesz szüksége, valamint szoftver-viewer-re.

Folyadék áramlásmérők

Működési elv

Az érzékelők MEMS-alapú kalorimetriás mikroszenzort használnak. Az érzékelő belsejében lévő áramlási csatorna felülete inert anyaggal borított, így a folyadék nem érintkezik közvetlenül a szenzorral.

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

Az érzékelőket úgy tervezték, hogy a folyadékáramlást ul/perc és pár 100 ml/perc tartományban mérjék.

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

● A robusztus házzal rendelkező SLx folyadékáramlás-mérők az elsőszámú választás ipari környezetbe, tesztkészletekbe, vagy akár önálló alkalmazásokhoz. A folyadékáramlás-mérők mindegyike azonos elektromos csatlakozóval ellátott, és az SCC1-USB, SCC1-RS485 és SCC1-Analog érzékelő-kábelekhez való használatra lett kialakítva.
● Az Lx áramlásmérők ideálisak kisebb, illetve nagyobb berendezésekbe, vagy OEM rendszerekbe való integráláshoz, pl. diagnosztikai vagy biológiai alkalmazásokhoz.
● Az LPG10 sorozatú érzékelők üveg alapú miniatűr planáris chipekből készülnek. Alacsony áramlású alkalmazásokhoz és korlátozott telepítésű helyekhez kialakított.
● Az LD20 sorozat egyszer használatos komponensként lett kifejlesztve orvosbiológiai alkalmazásokhoz.
● Az SLF3x radikálisan optimalizált mechanikai kialakítással rendelkezik, amely a legjobb ár/teljesítmény arányt nyújtja. Az érzékelő maximalizálja a biztonságot, a stabilitást és a hosszú távú megbízhatóságot az alkalmazások széles körében, beleértve a diagnosztikát, az elemzést és az élettudományokat.

A kis folyadékáramlás mérésére való képesség által ezek az érzékelők a következő alkalmazásokhoz használhatók:

● Adagolási folyamatok a félvezetőiparban
● Alacsony kenőanyag-fogyasztás (MQL)
● Élelmiszer-feldolgozás
● Gyógyszer- és infúzióadagolás
● Vérelemzés / szekvenálás
● Áramlási citometria
● DNS-szekvenálás

Az érzékelők összehasonlítását az alábbi táblázat foglalja magába.

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

A táblázat PDF formátumban is elérhető.

Tesztkészletek
A SLI, SLS, SLG, vagy SLQ áramlásmérők készlet formájában rendelhetők. Az Ön által választott áramlásmérő mellett a készletben minden szükséges tartozékot is megtalál, hogy a mérést 10-15 percen belül elkezdhesse.

Az LD20 és SLF3x sorozat folyadékáram-érzékelőihez speciális kiértékelő-készletet kínálunk, amelyek szerelési és PC-csatlakoztatási kiegészítőket tartalmaznak.

Tömegárammérők gázokhoz

Működési elv

Más áramlásmérőkhöz hasonlóan MEMS-alapú kalorimetriás mikroszenzort használnak.

Az SFM3x sorozat orvosi légzőkészülékekben való használatra készült. Az SFM4x sorozat általános felhasználású tömegárammérőket foglal magába.

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

Az érzékelők összehasonlítását az alábbi táblázatban találja.

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

A táblázat PDF formátumban is elérhető.

Valamennyi érzékelőt készletről vagy közvetlenül a gyártótól kérésre és kedvező feltételek mellett tudjuk beszerezni.

További Sensirion termékekkel kapcsolatos kérdéseivel kérem, forduljon hozzánk bizalommal a sensirion@soselectronic.com címen.

Videók

Sensirion sensors measure reliably all the important environmental parameters such as relative humidity, temperature, the concentration of CO2, VOC and concentration of particulate matter. Sensirion also offers sensors for measuring liquid flow and the gas mass flow.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Tartozékok


SFM3300-250-AW SENSIRION  
SFM3300-250-AW

Mass Flow Meter Air ±250slm I2C

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 305394
Gyártó: SENSIRION
raktáron 17 db
1 db-tól
30 db-tól
65 200,00 Ft
57 000,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM3300-250-D SENSIRION  
SFM3300-250-D

Mass Flow Meter Air ±250slm I2C

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 313557
Gyártó: SENSIRION
raktáron 0 db
(2023.02.03: 30 db)
1 db-tól
30 db-tól
13 100,00 Ft
11 400,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM3200-AW (SFM3200-250-AW) SENSIRION  
SFM3200-AW (SFM3200-250-AW)

Mass Flow Meter Air -100...250slm I2C

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298810
Gyártó: SENSIRION
raktáron 9 db
1 db-tól
50 900,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SEK-SFM3019 SENSIRION  
SEK-SFM3019

SFM3019 SEK SensorBridge kábellel

Fejlesztőeszközök

Cikkszám: 337452
Gyártó: SENSIRION
raktáron 0 db
(2023.02.03: 2 db)
(A szállítási határidőt ellenőrizzük: 1 db)
1 db-tól
51 200,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SEK-SFM3200 SENSIRION  
SEK-SFM3200

SFM3200 SEK SensorBridge kábellel

Fejlesztőeszközök

Cikkszám: 326810
Gyártó: SENSIRION
raktáron 2 db
1 db-tól
61 500,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SEK-SFM3000 SENSIRION  
SEK-SFM3000

SFM3000 SEK SensorBridge kábellel

Fejlesztőeszközök

Cikkszám: 326809
Gyártó: SENSIRION
raktáron 2 db
1 db-tól
51 200,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SEK-SensorBridge SENSIRION  
SEK-SensorBridge

Alapegység SEK-XXX-érzékelőkhöz

Fejlesztőeszközök

Cikkszám: 313470
Gyártó: SENSIRION
raktáron 18 db
(2023.01.27: 5 db)
(2023.02.10: 4 db)
1 db-tól
28 700,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SLF3S-1300F SENSIRION  
SLF3S-1300F

Liquid Flow Meter H2O, IPA 40mll/min I2C

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 313519
Gyártó: SENSIRION
raktáron 47 db
1 db-tól
100 db-tól
250 db-tól
40 600,00 Ft
37 400,00 Ft
33 200,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SLF3x Clamp SENSIRION  
SLF3x Clamp

SLF3x mounting clamp

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 313522
Gyártó: SENSIRION
raktáron 13 db
1 db-tól
10 db-tól
1 610,00 Ft
1 510,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

Evaluation Kit SLF3S-1300F SENSIRION  
Evaluation Kit SLF3S-1300F

SLF3S-1300F fejlesztő készlet

Fejlesztőeszközök

Cikkszám: 313521
Gyártó: SENSIRION
raktáron 0 db
(2023.01.27: 1 db)
(A szállítási határidőt ellenőrizzük: 1 db)
1 db-tól
75 400,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SPS30 SENSIRION  
SPS30

Particulate Matter Sensor PM1.0, PM2.5, PM4, PM10

Egyéb érzékelők

Cikkszám: 304234
Gyártó: SENSIRION
raktáron 0 db
(2023.01.20: 840 db)
(2023.01.27: 560 db)
(2023.03.24: 840 db)
1 db-tól
10 db-tól
100 db-tól
11 100,00 Ft
10 500,00 Ft
10 200,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SCD30 SENSIRION  
SCD30

Kalibrált NDIR modul CO2, hőmérséklet és RH méréshez

Gázérzékelők

Cikkszám: 290529
Gyártó: SENSIRION
raktáron 655 db
(2022.12.16: 200 db)
(2023.01.20: 200 db)
(2023.03.03: 200 db)
1 db-tól
10 db-tól
40 db-tól
120 db-tól
20 300,00 Ft
17 800,00 Ft
16 400,00 Ft
15 100,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SDP810-500Pa SENSIRION  
SDP810-500Pa

Nyomáskülönbség szenzor -500...500 Pa Tube I2C

Nyomásérzékelők

Cikkszám: 232928
Gyártó: SENSIRION
raktáron 0 db
(2023.01.13: 240 db)
(2023.01.20: 1040 db)
(2023.01.27: 1600 db)
(2023.02.03: 480 db)
(2023.03.17: 800 db)
(2023.03.31: 240 db)
(2023.04.14: 2800 db)
(2023.04.21: 720 db)
1 db-tól
80 db-tól
8 450,00 Ft
7 870,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SDP31 (SDP31-500Pa-TR-250pcs) SENSIRION  
SDP31 (SDP31-500Pa-TR-250pcs)

Nyomás szenzor -500...500Pa port D2x2.5mm I2C

Nyomásérzékelők

Cikkszám: 212104
Gyártó: SENSIRION
1 db-tól
250 db-tól
1500 db-tól
8 200,00 Ft
7 790,00 Ft
7 340,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SGP30 (SGP30-2.5k) SENSIRION  
SGP30 (SGP30-2.5k)

Illékony szerves vegyületek érzékelője (VOC), CO2_eq

Gázérzékelők

Cikkszám: 260028
Gyártó: SENSIRION
EOL
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
Árat lekérdez

SHT30-DIS-B (SHT30-DIS-B2.5kS) SENSIRION  
SHT30-DIS-B (SHT30-DIS-B2.5kS)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor I2C DFN8

Páratartalom érzékelők

Cikkszám: 186949
Gyártó: SENSIRION
raktáron 2468 db
1 db-tól
10 db-tól
50 db-tól
100 db-tól
943,00 Ft
718,00 Ft
693,00 Ft
668,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SHT31-DIS-F (SHT31-DIS-F2.5KS) SENSIRION  
SHT31-DIS-F (SHT31-DIS-F2.5KS)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor I2C DFN8 with Filter

Páratartalom érzékelők

Cikkszám: 229928
Gyártó: SENSIRION
raktáron 5799 db
1 db-tól
10 db-tól
50 db-tól
100 db-tól
1 840,00 Ft
1 680,00 Ft
1 600,00 Ft
1 520,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SHT31-DIS-P (SHT31-DIS-P2.5kS) SENSIRION  
SHT31-DIS-P (SHT31-DIS-P2.5kS)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor I2C DFN8 with Protective Tape

Páratartalom érzékelők

Cikkszám: 218131
Gyártó: SENSIRION
raktáron 5538 db
1 db-tól
10 db-tól
50 db-tól
100 db-tól
1 050,00 Ft
1 030,00 Ft
1 010,00 Ft
992,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
Egyetért a sütik tárolásával?
Üdvözöljük az SOS electronic weboldalán. Mielőtt belépne online világunkba, szeretnénk megkérni, hogy engedélyezze, hogy sütiket (cookie) tároljunk böngészőjében. Hozzájárulása segít abban, hogy hibamentesen nézhesse meg oldalunkat, mérjük annak teljesítményét és egyéb statisztikákat készíthessünk. Mindemellett termékeinket és szolgáltatásainkat szó szerint személyre szabottan tudjuk így kínálni. Harmadik felek számára is biztosítunk sütiket. Nálunk azonban biztonságban érezheti magát.
A weboldal megfelelő működése
Stabilabb műszaki ellenőrzés
Jobb marketing ajánlat

Bővebben a sütikről
Bővebben a személyes adatok kezeléséről