28 éve a piacon
Közvetlen képviselet 7 országban
Ügyfelek több mint 100 országban
Támogatás a fejlesztéstől egészen a gyártásig
SENSIRION

Sensirion – az érzékelők vezető gyártója

Humidity sensorGas sensorAir conditioningAir quality control

A CO2-, VOC-, páratartalom-, hőmérséklet-, folyadék-, átfolyásérzékelők és a mi észrevételeink. Ha megoldást keres, a Sensirionban nem fog csalódni!

A Sensirion érzékelők megbízhatóan mérik valamennyi fontos környezeti paramétert, mint amilyenek a relatív páratartalom, hőmérséklet, CO2-, VOC- és aeroszol részecskék koncentrációja. A környezeti érzékelők mellett a Sensirion a gáz és folyadék tömegáramának mérésére szolgáló érzékelők fejlesztésével és gyártásával is foglalkozik.

Környezeti tényezők mérésére szolgáló érzékelők

Relatív páratartalom- és hőmérsékletérzékelők


Relatív páratartalom

Működési elv
Az érzékelők a porózus polimer membránba helyezett elektródák közötti kapacitásmérésre alapoznak. A vízgőz behatol a membránba, és megváltoztatja az elektródák közötti kapacitást.

Az érzékelők összehasonlítását az alábbi táblázat tartalmazza.

Érdemes megemlíteni

STSx érzékelők
Az STS21 hőmérsékletérzékelő azonos paraméterekkel rendelkezik, mint az SHT21, de alacsonyabb az átlagos áramfelvétele: 20uA, mert a T_meas=66ms a T_meas+RH_meas=66ms+22ms helyett az SHT21 esetében. Az STS3x ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik, mint az SHT3x, de csak a hőmérsékletet méri.

Az érzékelők életciklusa
SHT1x érzékelőket már nem gyártanak ezért az SHT3x generációt használhatja helyette. A migráció maga után vonja a PCB újra tervezését a különböző tokozások és szoftverváltoztatások miatt, mivel az SHT3x az S-busz helyett az I2C interfészt használja.

Az SHT7x szenzorok szintén megszűntek. Kérjük, használja az SHT85-öt. Az átállás szoftverváltoztatást igényel, mivel az SHT85 I2C interfészt támogat.

Az SHT2x és SHTC1 tömeggyártása folyamatos. Annak ellenére, hogy nem tervezik a gyártás leállítását, az új projektekhez már az SHT3x és SHTC3 használatát javasoljuk.

Az SHTW1 érzékelőt már szintén nem gyártják, ehelyett használhatja az SHTW2-t (eltérő tokozás – PCB-átalakítás szükséges).

Akkumulátoros működtetés
A lítium (Lithium-thionylChloride) akkumulátor névleges feszültsége 3V (3,6V). Amikor a feszültség 2V-ra csökken (cut-off voltage), az akkumulátor teljesen lemerült. Valamennyi RH&T és T érzékelő alacsony energiafogyasztású, és akkumulátorral is működtethető, de:

● Az SHT3X 2,15 és 5,5V közötti tartományban működik – nem használja ki a teljes akkumulátor-kapacitást
● Az SHTC1, SHTW2 1,62 és 1,98V közötti tartományban működik – feszültség stabilizátorra és I2C szintátalakítóra van szükség
● Az SHTC3 működési feszültségtartománya 1,62 és 3,6V közötti – az akkumulátor teljes feszültségtartományát lefedi

Tesztkészletek
A Sensirion moduláris tesztkészleteket kínál, amelyek SEK SensorBridge-ből, SEK-SHT31 (SHT35, SHTC3, SHTW2)-Sensors -ból és az adatok megjelenítésére szolgáló és szabadon letölthető szoftverből áll - ControlCenter.

Fémoxid CO2_eq és VOC érzékelők

Működési elv

Az érzékelő fémoxidból készült érzékelő elemet tartalmaz, amely n-típusú félvezető, valamint érzékelő elektródákat és fűtőelemeket foglal magába. Napjainkban a leggyakrabban használt MOX az SnO2. Az érzékelőelemet a célgáz kimutatásához optimális hőmérsékletre kell melegíteni. Ez jellemzően 200 és 400 °C között van.

A légkörből származó oxigén az érzékelő elemre abszorbeálódik, leköti annak elektronjait, és így elektronszegény réteg keletkezik. Ha a környező légkörben oxidáló vagy redukáló gázmolekulák is jelen vannak, akkor reagálhatnak az elnyelt oxigén ionokkal, és az előzőleg kötött elektronok ismét hozzáférhetővé válnak töltéshordozóként az érzékelő elemben. Ez a félvezető sávszerkezetben az energiagát csökkenéséhez vezet, ami a vezetőképesség növekedését eredményezi.

SGP30 és SGPC3

A Sensirion még tovább ment – több MOX érzékelő elemet elektronikával integrált egy könnyen használható kalibrált érzékelőbe, beltéri használatra. Az SGP30 kiszámítja a CO2_eqekvivalens koncentrációt a mért H2 koncentrációból, valamint VOC-koncentrációt is mér. Az SGPC3 csupán a VOC-koncentrációt méri. Mindkét érzékelő I2C interfészen keresztül biztosítja a mérési értékeket.

A legfontosabb jellemzőket az alábbi táblázat foglalja össze.

További információkkal az alábbi cikkek szolgálnak: SGP 30 – félvezető érzékelő, amely felülírja a játékszabályokat

Tesztkészletek

Szüksége lesz SEK SensorBridge-re és SEK-SGP30 (SGPC3)-Sensors -ra.

CO2 szenzor - SCD30
Működési elv

Az NDIR (Non Dispersive Infra-Red) érzékelő működése azon a tényen alapszik, hogy a CO2 molekulák elnyelik a bizonyos hullámhosszú infravörös sugárzást. A 4,2um hullámhosszú sugárzás a szén-dioxidot teljes mértékben, míg a levegőben található összes többi gázt csak részben nyeli el.

Érdemes megemlíteni

A referenciacsatorna kompenzálja a driftet, ha a csatornák ugyanolyan mértékben érintettek (pl. fényintenzitás). A kétcsatornás elv nem garantálja a telepítés utáni pontosságot. A pontosság helyreállítása érdekében végezzen szerelés utáni kalibrálást.

Tesztkészletek

SEK SensorBridge-re és SEK-SCD30-Sensor – ra lesz szüksége.

SPS30 aeroszol részecskeérzékelő
Működési elv

Az érzékelők a szétszóródott fény tulajdonságait használják a részecskék számának, méretének és koncentrációjának meghatározására. Az alapvető összetevők a következők: a részecskékre irányított fényforrás, a részecskék által szétszóródott fény mérésére szolgáló detektor és az érzékelők kimenetét feldolgozó és elemző elektronikus áramkörök.

További információkért kattintson a Technológiai áttörés az optikai PM érzékelők terén c. cikkünkre.

Érdemes megemlíteni

Az SPS30 a PM1.0, PM2.5, PM4 és PM10 részecskék tömegkoncentrációját méri.

A PM10 jelentése minden olyan részecske, amelynek átmérője kisebb, mint 10um. Az SPS30 kimutatási határértéke 0,3um, így a PM10 a 0,3 és 10um közötti részecskéket jelenti. Hasonlóképpen van ez a PM4 részecskék esetében is, ahol 0,3 és 4um közötti méreteket mér.

A légkörben mindig nagyobb számban találhatók meg kisebb részecskék. A koncentrált aeroszol laboratóriumi méréséből s az alábbi grafikonból kiderül, hogy a 4-10um részecskék száma kb. 100x kisebb, mint a 0,5 és 1um közöttieké – még a rendkívül koncentrált aeroszolok esetében is.

Ha számol azzal, hogy a kimutatási tartományok fedhetik egymást, és a PM1 statisztikailag 300x több lehet, mint a PM10, akkor adja magát a tény, hogy az SPS30 hasonló tömegkoncentrációt mutat PM1.0, PM2.5, PM4 és PM10 esetén is.

Differenciálnyomás-érzékelők

Működési elv

Az érzékelők MEMS-alapú kalorimetriás mikroszenzort használnak. Az érzékelő elem két hőmérsékletérzékelőből és egy kis fűtőelemből áll. Az érzékelők által mért hőmérséklet-különbség megegyezik a chipen áthaladó tömegárammal.

A kimeneti érték mindig nyomáskülönbség, és az érzékelők hőmérséklet-kompenzálásra kerülnek a tömegáram vagy a nyomáskülönbség miatt.

Az érzékelők működési elveinek könnyebb megértése érdekében érdemes fellapoznia az alábbi dokumentumokat: Selection Guide Differential Pressure Sensors és Whitepaper Differential Pressure Sensors Efficient Gas Flow Measurements in Bypass.

Az érzékelők összehasonlítását az alábbi táblázatban találja.

Érdemes megemlíteni
A termo működési elv előnyei

Nincs mozgó alkatrész – robusztus és megbízható érzékelő
● Nincs drift
● Nincs ofszet
● Nincs pozíció-érzékenység
● Nincs hiszterézis

Magas érzékenység nulla közelében

● Rendkívül széles dinamikus tartomány
● Nulla-közelben a pontosság jobb, mint 0,04% FS (FullScale)

Bypass gázáram-mérés

Bypass konfigurációban a tömegáram mérésének legjobb módja a tömegáram-kompenzációval kalibrált nyomásérzékelő használata. A Sensirion érzékelők nulla közelében érik el a legnagyobb érzékenységet, ami lehetővé teszi az áramkorlátozó használatát, amely csak kis nyomásesést eredményez.

Elektromechanikus analógiák használata esetén:

● Tömegáram -> elektromos áram I
● Az áramláskorlátozó kissé növeli a gázáram ellenállását -> elektromos ellenállás R
● Tehát I*R=V-> nyomáskülönbség

Az érzékelő belsejében lévő csatorna vékony, ezért nagy ellenállással bír. A gyártási tolerancia miatt az ellenállás nagy eltérést mutat. Az áramláskorlátozónak kis ellenállása és még kisebb ellenállási diszperziója van, mert nagyon pontosan állítható elő. Mivel az érzékelő nyomáskülönbséget és R_s>>R_fr értékeket mér, az érzékelő cseréjekor nem szükséges újra kalibrálni a rendszert.

Tesztkészletek

Az SDP31 teszteléséhez EK-P4-re, az SDP810-500 Pa érzékelő teszteléséhez EK-P5-re lesz szüksége, valamint szoftver-viewer-re.

Folyadék áramlásmérők

Működési elv

Az érzékelők MEMS-alapú kalorimetriás mikroszenzort használnak. Az érzékelő belsejében lévő áramlási csatorna felülete inert anyaggal borított, így a folyadék nem érintkezik közvetlenül a szenzorral.

Az érzékelőket úgy tervezték, hogy a folyadékáramlást ul/perc és pár 100 ml/perc tartományban mérjék.

● A robusztus házzal rendelkező SLx folyadékáramlás-mérők az elsőszámú választás ipari környezetbe, tesztkészletekbe, vagy akár önálló alkalmazásokhoz. A folyadékáramlás-mérők mindegyike azonos elektromos csatlakozóval ellátott, és az SCC1-USB, SCC1-RS485 és SCC1-Analog érzékelő-kábelekhez való használatra lett kialakítva.
● Az Lx áramlásmérők ideálisak kisebb, illetve nagyobb berendezésekbe, vagy OEM rendszerekbe való integráláshoz, pl. diagnosztikai vagy biológiai alkalmazásokhoz.
● Az LPG10 sorozatú érzékelők üveg alapú miniatűr planáris chipekből készülnek. Alacsony áramlású alkalmazásokhoz és korlátozott telepítésű helyekhez kialakított.
● Az LD20 sorozat egyszer használatos komponensként lett kifejlesztve orvosbiológiai alkalmazásokhoz.
● Az SLF3x radikálisan optimalizált mechanikai kialakítással rendelkezik, amely a legjobb ár/teljesítmény arányt nyújtja. Az érzékelő maximalizálja a biztonságot, a stabilitást és a hosszú távú megbízhatóságot az alkalmazások széles körében, beleértve a diagnosztikát, az elemzést és az élettudományokat.

A kis folyadékáramlás mérésére való képesség által ezek az érzékelők a következő alkalmazásokhoz használhatók:

● Adagolási folyamatok a félvezetőiparban
● Alacsony kenőanyag-fogyasztás (MQL)
● Élelmiszer-feldolgozás
● Gyógyszer- és infúzióadagolás
● Vérelemzés / szekvenálás
● Áramlási citometria
● DNS-szekvenálás

Az érzékelők összehasonlítását az alábbi táblázat foglalja magába.

Tesztkészletek
A SLI, SLS, SLG, vagy SLQ áramlásmérők készlet formájában rendelhetők. Az Ön által választott áramlásmérő mellett a készletben minden szükséges tartozékot is megtalál, hogy a mérést 10-15 percen belül elkezdhesse.

Az LPG10, LD20 és SLF3x sorozat folyadékáram-érzékelőihez speciális kiértékelő-készletet kínálunk, amelyek szerelési és PC-csatlakoztatási kiegészítőket tartalmaznak.

Tömegárammérők gázokhoz

Működési elv

Más áramlásmérőkhöz hasonlóan MEMS-alapú kalorimetriás mikroszenzort használnak.

Az SFM3x sorozat orvosi légzőkészülékekben való használatra készült. Az SFM4x sorozat általános felhasználású tömegárammérőket foglal magába.

Az érzékelők összehasonlítását az alábbi táblázatban találja.

Valamennyi érzékelőt készletről vagy közvetlenül a gyártótól kérésre és kedvező feltételek mellett tudjuk beszerezni.

További Sensirion termékekkel kapcsolatos kérdéseivel kérem, forduljon hozzánk bizalommal a sensirion@soselectronic.com címen.

Videók

Sensirion sensors measure reliably all the important environmental parameters such as relative humidity, temperature, the concentration of CO2, VOC and concentration of particulate matter. Sensirion also offers sensors for measuring liquid flow and the gas mass flow.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.


Tartozékok

kép típus / leírás Rakt. szám besorolás gyártó raktáron Beszállítói raktár ár/db. ÁFA nélkül
STS 21 (1-100811-01) SENSIRION STS 21 (1-100811-01)

Hőmérséklet szenzor ±0,2 / 5...60°C I2C DFN6

Adatlap: STS21.pdf

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Alternatív termékek: STS 31-DIS (1-101416-01) 

113285
V

SENSIRION

raktáron 76 db
-
Kiárusítás

1 db-tól 265,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SHT 21 (1-100707-01) SENSIRION SHT 21 (1-100707-01)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±2% RH ±0,3°C I2C DFN6

Adatlap: SHXX_Handling_Instru...

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

87917
S

SENSIRION

raktáron 0 db
Jelenleg raktáron 773 db
Ebből lefoglalt mennyiség 1200 db
Elérhető 0 db
Amennyiben nincs raktáron elegendő mennyiség, kérem jelezze ezt belső értékesítőnknek, vagy kattintson ide: Árat lekérdez.
(2019.08.09: 1200 db)
-

1 db-tól 1 140,00 Ft

10 db-tól 1 090,00 Ft

100 db-tól 1 010,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
STS 31-DIS (1-101416-01) SENSIRION STS 31-DIS (1-101416-01)

Hőmérséklet szenzor ±0,2°C / 0...90°C I2C DFN8

Adatlap: STS3x_Datasheet.pdf

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

226189
S

SENSIRION

raktáron 1500 db
-

2 db-tól 267,00 Ft

100 db-tól 247,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SHT 31-DIS-F (1-101462-01) SENSIRION SHT 31-DIS-F (1-101462-01) new

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±2% RH ±0.3°C I2C DFN8 with Filter

Kulcsszavak: HVAC Air quality control Appliance control Respiratory devices

Adatlap: Infoletter180411SHT3...

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

229928
S

SENSIRION

raktáron 2196 db
-

1 db-tól 1 030,00 Ft

10 db-tól 1 020,00 Ft

100 db-tól 1 000,00 Ft

400 db-tól 970,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SHT 31-DIS-P (1-101458-01) SENSIRION SHT 31-DIS-P (1-101458-01)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±2% RH ±0.3°C I2C DFN8 with Protective Tape

Kulcsszavak: HVAC Air quality control Appliance control Respiratory devices

Adatlap: SHXX_Handling_Instru...

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

218131
S

SENSIRION

raktáron 1750 db
Jelenleg raktáron 4250 db
Ebből lefoglalt mennyiség 2500 db
Elérhető 1750 db
Amennyiben nincs raktáron elegendő mennyiség, kérem jelezze ezt belső értékesítőnknek, vagy kattintson ide: Árat lekérdez.
-

1 db-tól 1 050,00 Ft

5 db-tól 1 010,00 Ft

20 db-tól 999,00 Ft

100 db-tól 950,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SHT 30-DIS-B (1-101400-01) SENSIRION SHT 30-DIS-B (1-101400-01)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±3% RH ±0,3°C I2C DFN8

Kulcsszavak: HVAC Air quality control Appliance control Respiratory devices

Adatlap: SHXX_Handling_Instru...

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

186949
S

SENSIRION

raktáron 383 db
Jelenleg raktáron 2883 db
Ebből lefoglalt mennyiség 2500 db
Elérhető 383 db
Amennyiben nincs raktáron elegendő mennyiség, kérem jelezze ezt belső értékesítőnknek, vagy kattintson ide: Árat lekérdez.
-

1 db-tól 634,00 Ft

100 db-tól 553,00 Ft

1000 db-tól 504,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SHT 31-DIS-B (1-101386-01) SENSIRION SHT 31-DIS-B (1-101386-01)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±2% RH ±0,3°C I2C DFN8

Kulcsszavak: HVAC Air quality control Appliance control Respiratory devices

Adatlap: SHXX_Handling_Instru...

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

182220
S

SENSIRION

raktáron 1130 db
Jelenleg raktáron 1220 db
Ebből lefoglalt mennyiség 90 db
Elérhető 1130 db
Amennyiben nincs raktáron elegendő mennyiség, kérem jelezze ezt belső értékesítőnknek, vagy kattintson ide: Árat lekérdez.
(2019.08.09: 2500 db)
-

1 db-tól 836,00 Ft

10 db-tól 797,00 Ft

100 db-tól 768,00 Ft

500 db-tól 758,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SHT 35-DIS-B (1-101388-01) SENSIRION SHT 35-DIS-B (1-101388-01)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±1,5% RH ±0,2°C I2C DFN8

Kulcsszavak: HVAC Air quality control Appliance control Respiratory devices

Adatlap: SHT3x_DIS.pdf

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

209924
S

SENSIRION

raktáron 2041 db
Jelenleg raktáron 2061 db
Ebből lefoglalt mennyiség 20 db
Elérhető 2041 db
Amennyiben nincs raktáron elegendő mennyiség, kérem jelezze ezt belső értékesítőnknek, vagy kattintson ide: Árat lekérdez.
-

1 db-tól 1 510,00 Ft

10 db-tól 1 430,00 Ft

100 db-tól 1 370,00 Ft

500 db-tól 1 350,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SHT 85 (3.000.074) SENSIRION SHT 85 (3.000.074)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±1.5% RH ±0.1°C I2C SIL4

Adatlap: SHT85_D1.pdf

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

305843
S

SENSIRION

raktáron 40 db
(2019.08.09: 150 db)
-

1 db-tól 7 220,00 Ft

10 db-tól 6 050,00 Ft

50 db-tól 5 820,00 Ft

100 db-tól 5 470,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SHTC3 (3.000.047) SENSIRION SHTC3 (3.000.047)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±2% RH ±0,2°C I2C DFN4

Adatlap: SHTC3.pdf

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Alternatív termékek: SHTC1 (1-101110-01) 

297845
S

SENSIRION

raktáron 1279 db
-

1 db-tól 521,00 Ft

25 db-tól 485,00 Ft

100 db-tól 469,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SEK-SHTW2-Sensors (3.000.109) SENSIRION SEK-SHTW2-Sensors (3.000.109) new

SHTW2 with cable for SEK SensorBridge

Adatlap: SEK-Flyer.pdf

Fejlesztőeszközök

313463
S

SENSIRION

raktáron 5 db
-

1 db-tól 8 460,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SGP30 (1-101646-01) SENSIRION SGP30 (1-101646-01)

Illékony szerves vegyületek érzékelője (VOC), CO2_eq

Kulcsszavak: Air quality control Appliance control

Adatlap: SGP_Flyer_EN.pdf

Gázérzékelők

260028
S

SENSIRION

raktáron 2480 db
Jelenleg raktáron 2492 db
Ebből lefoglalt mennyiség 12 db
Elérhető 2480 db
Amennyiben nincs raktáron elegendő mennyiség, kérem jelezze ezt belső értékesítőnknek, vagy kattintson ide: Árat lekérdez.
-

1 db-tól 1 980,00 Ft

100 db-tól 1 790,00 Ft

1000 db-tól 1 620,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SGPC3 (1-101647-01) SENSIRION SGPC3 (1-101647-01)

Illékony szerves vegyületek érzékelője (VOC)

Kulcsszavak: Air quality control Appliance control

Adatlap: SGPC3_Datasheet.pdf

Gázérzékelők

289254
S

SENSIRION

raktáron 1594 db
Jelenleg raktáron 1606 db
Ebből lefoglalt mennyiség 12 db
Elérhető 1594 db
Amennyiben nincs raktáron elegendő mennyiség, kérem jelezze ezt belső értékesítőnknek, vagy kattintson ide: Árat lekérdez.
-

1 db-tól 2 550,00 Ft

10 db-tól 2 430,00 Ft

100 db-tól 2 270,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SCD30 (1-101625-10) SENSIRION SCD30 (1-101625-10)

Kalibrált NDIR modul CO2, hőmérséklet és RH méréshez

Kulcsszavak: Air quality control Appliance control

Adatlap: SCD30_Product_Flyer....

Gázérzékelők

Alternatív termékek: CDM7160-C00 

290529
S

SENSIRION

raktáron 53 db
Jelenleg raktáron 283 db
Ebből lefoglalt mennyiség 230 db
Elérhető 53 db
Amennyiben nincs raktáron elegendő mennyiség, kérem jelezze ezt belső értékesítőnknek, vagy kattintson ide: Árat lekérdez.
(2019.08.23: 120 db)
-

1 db-tól 13 400,00 Ft

40 db-tól 12 200,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SPS30 (1-101638-10) SENSIRION SPS30 (1-101638-10)

Particulate Matter Sensor PM1.0, PM2.5, PM4, PM10

Adatlap: SPS30_v0.9_D1.pdf

Egyéb érzékelők

304234
S

SENSIRION

raktáron 31 db
(2019.08.23: 112 db)
-

1 db-tól 8 590,00 Ft

56 db-tól 8 200,00 Ft

224 db-tól 7 780,00 Ft

448 db-tól 7 350,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SDP31 (1-101567-02) SENSIRION SDP31 (1-101567-02)

Nyomás szenzor -500...500Pa port D2x2.5mm I2C

Kulcsszavak: Respiratory devices Drones

Adatlap: Sensirion_SDP3x_PCN0...

Nyomásérzékelők

212104
S

SENSIRION

raktáron 54 db
-

1 db-tól 5 470,00 Ft

250 db-tól 5 400,00 Ft

1500 db-tól 4 330,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SDP33 (1-101636-02) SENSIRION SDP33 (1-101636-02)

Nyomás szenzor -1500...1500Pa port D2x2.5mm I2C

Adatlap: SDP33_Datasheet.pdf

Nyomásérzékelők

293654
S

SENSIRION

raktáron 249 db
-

1 db-tól 5 470,00 Ft

250 db-tól 5 400,00 Ft

1500 db-tól 4 330,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SDP810-125Pa (1-101597-01) SENSIRION SDP810-125Pa (1-101597-01)

Nyomás szenzor -125…125Pa port D3.5x9.7mm I2C

Kulcsszavak: HVAC Gas boilers

Adatlap: SDP8xx_digital.pdf

Nyomásérzékelők

232972
S

SENSIRION

raktáron 85 db
-

1 db-tól 6 020,00 Ft

80 db-tól 5 560,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SDP810-500Pa (1-101532-01) SENSIRION SDP810-500Pa (1-101532-01)

Nyomáskülönbség szenzor -500...500 Pa Tube I2C

Kulcsszavak: HVAC Gas boilers

Adatlap: SDP8xx_digital.pdf

Nyomásérzékelők

232928
S

SENSIRION

raktáron 154 db
Jelenleg raktáron 1594 db
Ebből lefoglalt mennyiség 1440 db
Elérhető 154 db
Amennyiben nincs raktáron elegendő mennyiség, kérem jelezze ezt belső értékesítőnknek, vagy kattintson ide: Árat lekérdez.
(2019.08.30: 400 db)
-

1 db-tól 5 170,00 Ft

80 db-tól 4 490,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
LPG10-1000 SENSIRION LPG10-1000

Liquid Flow Sensor Module H2O 1000ul/min I2C

Adatlap: LPG10-1000.pdf

Tömeg és folyadék áramlásmérők

298793
O

SENSIRION

Megrendelésre
-
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
Árat lekérdez
LD20-2600B (1-101564-02) SENSIRION LD20-2600B (1-101564-02)

Liquid Flow Sensor Module for Biomedical App. H2O 1000ml/h I2C

Adatlap: LD20-2600B.pdf

Tömeg és folyadék áramlásmérők

298774
O

SENSIRION

Megrendelésre
-
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
Árat lekérdez
SLF3S-1300F (3.000.091) SENSIRION SLF3S-1300F (3.000.091) new

Liquid Flow Meter H2O 40mll/min I2C

Adatlap: SLF3S-1300F_Prelimin...

Tömeg és folyadék áramlásmérők

313519
S

SENSIRION

raktáron 0 db
-

50 db-tól 28 800,00 Ft

100 db-tól 26 800,00 Ft

250 db-tól 23 900,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SFM3000-200 (1-100934-02) SENSIRION SFM3000-200 (1-100934-02)

Tömegáramlásmérő levegő N2, O2 -200...200slm I2C

Adatlap: SFM3000.pdf

Tömeg és folyadék áramlásmérők

131891
OP

SENSIRION

Megrendelésre
-

20 db-tól 23 700,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SFM3000-200-C (1-100932-02) SENSIRION SFM3000-200-C (1-100932-02)

Tömegáramlásmérő -levegő, N2, O2 -200...200slm I2C

Adatlap: SFM3000.pdf

Tömeg és folyadék áramlásmérők

135076
OP

SENSIRION

Megrendelésre
-

20 db-tól 23 700,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SFM3100 (1-101290-02) SENSIRION SFM3100 (1-101290-02)

Mass Flow Meter Air, -24...240slm Analog Out

Adatlap: SFM3100.pdf

Tömeg és folyadék áramlásmérők

298809
OP

SENSIRION

Megrendelésre
-

30 db-tól 47 200,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SFM3200 (1-101051-01) SENSIRION SFM3200 (1-101051-01)

Digital Flow Meter for Medical Applications -100...250slm

Adatlap: SFM3200_Datasheet.pd...

Tömeg és folyadék áramlásmérők

314083
OP

SENSIRION

Megrendelésre
-

30 db-tól 32 500,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SFM3400-33-D (1-101607-01) SENSIRION SFM3400-33-D (1-101607-01)

Mass Flow Meter Air, N2, O2 ±33slm I2C

Adatlap: SFM3400.pdf

Tömeg és folyadék áramlásmérők

300046
O

SENSIRION

Megrendelésre
-
Irányár megjelenítése
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
Árat lekérdez
SFM4100-A-N2-D (1-100890-02) SENSIRION SFM4100-A-N2-D (1-100890-02)

Mass Flow Meter Air, N2 0...20slm I2C Downmount

Adatlap: SFM4100.pdf

Tömeg és folyadék áramlásmérők

298811
OP

SENSIRION

Megrendelésre
-

40 db-tól 32 500,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SFM4100-AR-D (1-100887-02) SENSIRION SFM4100-AR-D (1-100887-02)

Mass Flow Meter Ar 20slm I2C Downmount

Adatlap: SFM4100.pdf

Tömeg és folyadék áramlásmérők

298812
OP

SENSIRION

Megrendelésre
-

40 db-tól 32 500,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SFM4100-AR-L (1-100685-02) SENSIRION SFM4100-AR-L (1-100685-02)

Mass Flow Meter Ar 20slm I2C Legris Carstick

Adatlap: SFM4100.pdf

Tömeg és folyadék áramlásmérők

298813
OP

SENSIRION

Megrendelésre
-

40 db-tól 32 500,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SFM4100-CO2-D (1-100889-02) SENSIRION SFM4100-CO2-D (1-100889-02)

Mass Flow Meter CO2 20slm I2C Downmount

Adatlap: SFM4100.pdf

Tömeg és folyadék áramlásmérők

298814
OP

SENSIRION

Megrendelésre
-

40 db-tól 32 500,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SFM4100-N2O-D (1-100886-02) SENSIRION SFM4100-N2O-D (1-100886-02)

Mass Flow Meter N2O 20slm I2C Downmount

Adatlap: SFM4100.pdf

Tömeg és folyadék áramlásmérők

298816
OP

SENSIRION

Megrendelésre
-

40 db-tól 32 500,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SFM4100 O2 Legris (1-100686-02) SENSIRION SFM4100 O2 Legris (1-100686-02)

Tömegáramlásmérő for O2, 0...20slm I2C

Adatlap: SFM4100_DS_V1.3.pdf

Tömeg és folyadék áramlásmérők

234450
OP

SENSIRION

Megrendelésre
-

40 db-tól 32 500,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
SFM4200 (1-101651-01) SENSIRION SFM4200 (1-101651-01)

Mass Flow Meter Air/O2 160slm I2C Downmount

Adatlap: SFM4200.pdf

Tömeg és folyadék áramlásmérők

298819
OP

SENSIRION

Megrendelésre
-

40 db-tól 32 500,00 Ft

Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

STS 21 (1-100811-01) SENSIRION  
STS 21 (1-100811-01)

Hőmérséklet szenzor ±0,2 / 5...60°C I2C DFN6

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 113285
Gyártó: SENSIRION
raktáron 76 db
1 db-tól
265,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SHT 21 (1-100707-01) SENSIRION  
SHT 21 (1-100707-01)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±2% RH ±0,3°C I2C DFN6

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 87917
Gyártó: SENSIRION
raktáron 0 db
(2019.08.09: 1200 db)
1 db-tól
10 db-tól
100 db-tól
1 140,00 Ft
1 090,00 Ft
1 010,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

STS 31-DIS (1-101416-01) SENSIRION  
STS 31-DIS (1-101416-01)

Hőmérséklet szenzor ±0,2°C / 0...90°C I2C DFN8

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 226189
Gyártó: SENSIRION
raktáron 1500 db
2 db-tól
100 db-tól
267,00 Ft
247,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SHT 31-DIS-F (1-101462-01) SENSIRION  
SHT 31-DIS-F (1-101462-01) new

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±2% RH ±0.3°C I2C DFN8 with Filter

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 229928
Gyártó: SENSIRION
raktáron 2196 db
1 db-tól
10 db-tól
100 db-tól
400 db-tól
1 030,00 Ft
1 020,00 Ft
1 000,00 Ft
970,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SHT 31-DIS-P (1-101458-01) SENSIRION  
SHT 31-DIS-P (1-101458-01)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±2% RH ±0.3°C I2C DFN8 with Protective Tape

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 218131
Gyártó: SENSIRION
raktáron 1750 db
1 db-tól
5 db-tól
20 db-tól
100 db-tól
1 050,00 Ft
1 010,00 Ft
999,00 Ft
950,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SHT 30-DIS-B (1-101400-01) SENSIRION  
SHT 30-DIS-B (1-101400-01)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±3% RH ±0,3°C I2C DFN8

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 186949
Gyártó: SENSIRION
raktáron 383 db
1 db-tól
100 db-tól
1000 db-tól
634,00 Ft
553,00 Ft
504,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SHT 31-DIS-B (1-101386-01) SENSIRION  
SHT 31-DIS-B (1-101386-01)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±2% RH ±0,3°C I2C DFN8

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 182220
Gyártó: SENSIRION
raktáron 1130 db
(2019.08.09: 2500 db)
1 db-tól
10 db-tól
100 db-tól
500 db-tól
836,00 Ft
797,00 Ft
768,00 Ft
758,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SHT 35-DIS-B (1-101388-01) SENSIRION  
SHT 35-DIS-B (1-101388-01)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±1,5% RH ±0,2°C I2C DFN8

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 209924
Gyártó: SENSIRION
raktáron 2041 db
1 db-tól
10 db-tól
100 db-tól
500 db-tól
1 510,00 Ft
1 430,00 Ft
1 370,00 Ft
1 350,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SHT 85 (3.000.074) SENSIRION  
SHT 85 (3.000.074)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±1.5% RH ±0.1°C I2C SIL4

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 305843
Gyártó: SENSIRION
raktáron 40 db
(2019.08.09: 150 db)
1 db-tól
10 db-tól
50 db-tól
100 db-tól
7 220,00 Ft
6 050,00 Ft
5 820,00 Ft
5 470,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SHTC3 (3.000.047) SENSIRION  
SHTC3 (3.000.047)

Páratartalom és hőmérséklet szenzor ±2% RH ±0,2°C I2C DFN4

Hőmérséklet és a páratartalom érzékelők

Cikkszám: 297845
Gyártó: SENSIRION
raktáron 1279 db
1 db-tól
25 db-tól
100 db-tól
521,00 Ft
485,00 Ft
469,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SEK-SHTW2-Sensors (3.000.109) SENSIRION  
SEK-SHTW2-Sensors (3.000.109) new

SHTW2 with cable for SEK SensorBridge

Fejlesztőeszközök

Cikkszám: 313463
Gyártó: SENSIRION
raktáron 5 db
1 db-tól
8 460,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SGP30 (1-101646-01) SENSIRION  
SGP30 (1-101646-01)

Illékony szerves vegyületek érzékelője (VOC), CO2_eq

Gázérzékelők

Cikkszám: 260028
Gyártó: SENSIRION
raktáron 2480 db
1 db-tól
100 db-tól
1000 db-tól
1 980,00 Ft
1 790,00 Ft
1 620,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SGPC3 (1-101647-01) SENSIRION  
SGPC3 (1-101647-01)

Illékony szerves vegyületek érzékelője (VOC)

Gázérzékelők

Cikkszám: 289254
Gyártó: SENSIRION
raktáron 1594 db
1 db-tól
10 db-tól
100 db-tól
2 550,00 Ft
2 430,00 Ft
2 270,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SCD30 (1-101625-10) SENSIRION  
SCD30 (1-101625-10)

Kalibrált NDIR modul CO2, hőmérséklet és RH méréshez

Gázérzékelők

Cikkszám: 290529
Gyártó: SENSIRION
raktáron 53 db
(2019.08.23: 120 db)
1 db-tól
40 db-tól
13 400,00 Ft
12 200,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SPS30 (1-101638-10) SENSIRION  
SPS30 (1-101638-10)

Particulate Matter Sensor PM1.0, PM2.5, PM4, PM10

Egyéb érzékelők

Cikkszám: 304234
Gyártó: SENSIRION
raktáron 31 db
(2019.08.23: 112 db)
1 db-tól
56 db-tól
224 db-tól
448 db-tól
8 590,00 Ft
8 200,00 Ft
7 780,00 Ft
7 350,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SDP31 (1-101567-02) SENSIRION  
SDP31 (1-101567-02)

Nyomás szenzor -500...500Pa port D2x2.5mm I2C

Nyomásérzékelők

Cikkszám: 212104
Gyártó: SENSIRION
raktáron 54 db
1 db-tól
250 db-tól
1500 db-tól
5 470,00 Ft
5 400,00 Ft
4 330,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SDP33 (1-101636-02) SENSIRION  
SDP33 (1-101636-02)

Nyomás szenzor -1500...1500Pa port D2x2.5mm I2C

Nyomásérzékelők

Cikkszám: 293654
Gyártó: SENSIRION
raktáron 249 db
1 db-tól
250 db-tól
1500 db-tól
5 470,00 Ft
5 400,00 Ft
4 330,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SDP810-125Pa (1-101597-01) SENSIRION  
SDP810-125Pa (1-101597-01)

Nyomás szenzor -125…125Pa port D3.5x9.7mm I2C

Nyomásérzékelők

Cikkszám: 232972
Gyártó: SENSIRION
raktáron 85 db
1 db-tól
80 db-tól
6 020,00 Ft
5 560,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SDP810-500Pa (1-101532-01) SENSIRION  
SDP810-500Pa (1-101532-01)

Nyomáskülönbség szenzor -500...500 Pa Tube I2C

Nyomásérzékelők

Cikkszám: 232928
Gyártó: SENSIRION
raktáron 154 db
(2019.08.30: 400 db)
1 db-tól
80 db-tól
5 170,00 Ft
4 490,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

LPG10-1000 SENSIRION  
LPG10-1000

Liquid Flow Sensor Module H2O 1000ul/min I2C

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298793
Gyártó: SENSIRION
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
Árat lekérdez

LD20-2600B (1-101564-02) SENSIRION  
LD20-2600B (1-101564-02)

Liquid Flow Sensor Module for Biomedical App. H2O 1000ml/h I2C

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298774
Gyártó: SENSIRION
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
Árat lekérdez

SLF3S-1300F (3.000.091) SENSIRION  
SLF3S-1300F (3.000.091) new

Liquid Flow Meter H2O 40mll/min I2C

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 313519
Gyártó: SENSIRION
raktáron 0 db
50 db-tól
100 db-tól
250 db-tól
28 800,00 Ft
26 800,00 Ft
23 900,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM3000-200 (1-100934-02) SENSIRION  
SFM3000-200 (1-100934-02)

Tömegáramlásmérő levegő N2, O2 -200...200slm I2C

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 131891
Gyártó: SENSIRION
20 db-tól
23 700,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM3000-200-C (1-100932-02) SENSIRION  
SFM3000-200-C (1-100932-02)

Tömegáramlásmérő -levegő, N2, O2 -200...200slm I2C

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 135076
Gyártó: SENSIRION
20 db-tól
23 700,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM3100 (1-101290-02) SENSIRION  
SFM3100 (1-101290-02)

Mass Flow Meter Air, -24...240slm Analog Out

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298809
Gyártó: SENSIRION
30 db-tól
47 200,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM3200 (1-101051-01) SENSIRION  
SFM3200 (1-101051-01)

Digital Flow Meter for Medical Applications -100...250slm

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 314083
Gyártó: SENSIRION
30 db-tól
32 500,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM3400-33-D (1-101607-01) SENSIRION  
SFM3400-33-D (1-101607-01)

Mass Flow Meter Air, N2, O2 ±33slm I2C

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 300046
Gyártó: SENSIRION
Irányár megjelenítése
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
Árat lekérdez

SFM4100-A-N2-D (1-100890-02) SENSIRION  
SFM4100-A-N2-D (1-100890-02)

Mass Flow Meter Air, N2 0...20slm I2C Downmount

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298811
Gyártó: SENSIRION
40 db-tól
32 500,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM4100-AR-D (1-100887-02) SENSIRION  
SFM4100-AR-D (1-100887-02)

Mass Flow Meter Ar 20slm I2C Downmount

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298812
Gyártó: SENSIRION
40 db-tól
32 500,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM4100-AR-L (1-100685-02) SENSIRION  
SFM4100-AR-L (1-100685-02)

Mass Flow Meter Ar 20slm I2C Legris Carstick

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298813
Gyártó: SENSIRION
40 db-tól
32 500,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM4100-CO2-D (1-100889-02) SENSIRION  
SFM4100-CO2-D (1-100889-02)

Mass Flow Meter CO2 20slm I2C Downmount

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298814
Gyártó: SENSIRION
40 db-tól
32 500,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM4100-N2O-D (1-100886-02) SENSIRION  
SFM4100-N2O-D (1-100886-02)

Mass Flow Meter N2O 20slm I2C Downmount

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298816
Gyártó: SENSIRION
40 db-tól
32 500,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM4100 O2 Legris (1-100686-02) SENSIRION  
SFM4100 O2 Legris (1-100686-02)

Tömegáramlásmérő for O2, 0...20slm I2C

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 234450
Gyártó: SENSIRION
40 db-tól
32 500,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

SFM4200 (1-101651-01) SENSIRION  
SFM4200 (1-101651-01)

Mass Flow Meter Air/O2 160slm I2C Downmount

Tömeg és folyadék áramlásmérők

Cikkszám: 298819
Gyártó: SENSIRION
40 db-tól
32 500,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap