Rohde & Schwarz laboratóriumi eszközök akár 55% kedvezménnyel
A német Rohde & Schwarz gyártó ismét rendkívüli kínálattal készült. Ezúttal 10 új műszert – oszcilloszkópot, spektrumanalizátort és tápegységeket vásárolhatnak meg teljes felszereltségben és kedvezményes áron.

Mindazonáltal ezeken a népszerű termékeken kívül olyan RF -eszközöket is kínál speciális alkalmazásokhoz, beleértve az elemzőcsomagokat is, amelyek célja az EMC-problémák elhárítása vagy az interferencia keresése.

Az akció tartalmaként most először professzionális és egyben rendkívül megfizethető jelgenerátort is kínálnak.

Mindezt és még sok más érdekességet talál a „Today’s solution for tomorrow’s challenge”, vagyis a „Mai megoldások a holnap kihívásaira” promóció keretében, amely 2021. október 1-től 2022. szeptember 30-ig tart.

A gyártó jó szokásához híven lehetőséget kínál, hogy professzionális berendezéseket vásároljon teljes felszereltségben - minden rendelkezésre álló bővítménnyel (ún. " Options") – jelentős, 42 - 55% közötti kedvezménnyel.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy például oszcilloszkópokkal a készülék alapváltozatának normál árához képest viszonylag kis felár ellenében vásárolhat maximális sávszélességű és minden rendelkezésre álló bővítményt. Például, hogy dekódolhatja és elemezheti a szinte valamennyi leggyakoribb kommunikációs buszt, és spektrum-analizátorként és önhullámú-generátorként is használhatja őket.

A teljes felszerelésnek köszönhetően az Rohde & Schwarz mérőeszközök készen állnak a különböző feladatokra, ami nemcsak a kényelmet, hanem a munkahelyi mérési pontosságot is növeli.

A legnépszerűbb termékek között megemlítjük az RTC1002, RTB2004, RTM3004 és RTA4004 oszcilloszkópokat, amelyek (ár)kategóriájukban technológiai vezetőnek számítanak. A Rohde&Schwarzzal folytatott többéves együttműködésre alapozva elmondhatjuk, hogy a felhasználók mindenekelőtt a szolgáltatások széles skáláját, ugyanakkor az eszközökkel való intuitív munkát értékelik.

Számos vásárlónkat győzte meg a készülékek tesztelési lehetősége, amire saját munkahelyükön, laboratóriumban vagy osztályteremben került sor. És ezt a lehetőséget kínáljuk Önnek is! Amennyiben szeretné kipróbálni a Rohde&Schwarz termékeket, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. 

A promóció összes termékének és feltételeinek listája megtalálható a “Today’s solution for tomorrow’s challenge” tájékoztatóban, valamint az alábbi áttekintésben:


Rohde & Schwarz laboratóriumi eszközök akár 55% kedvezménnyel
Rohde & Schwarz laboratóriumi eszközök akár 55% kedvezménnyel


A Rohde&Schwarz mérési technológia valamennyi felsorolt termékét kedvező feltételek mellett és rövid szállítási időn belül szállítjuk Önnek. 

Az ajánlat 2021. október 1-től 2022. szeptember 30-ig, vagy a szállítói készlet erejéig érvényes.

További Rohde&Schwarz termékekkel kapcsolatos információkért, vagy a választást elősegítő műszaki tanácsokért kérem, forduljon hozzánk bizalommal az info@soselectronic.hu címen.