Célunk az volt, hogy választ találjunk a hálózati munka során felmerülő kérdésekre.

Az LTE450 hálózat elsősorban az okos mérés és más ipari adatátviteli igények kiszolgálásának céljából jött létre. Magyarországon is már hamarosan elérhetővé válik az MVM NET Zrt. által üzemeltetett hálózat, amelyet a világon az elsők között épített ki.

A hálózat úgynevezett MIMO (Multiple Input Multiple Output) technológiát használ, amely forradalmasítja a jelátvitelt. A MIMO technológiával a végponti eszközök felé is robosztusabb kommunikáció valósul meg, ennek köszönhetően akár kétszeres adatátviteli sebességet biztosít a hagyományos mobil technológiákhoz képest letöltési irányban, másrészt az átvitel minősége is jobb. 


Amennyiben még mindig maradt megválaszolatlan kérdése, ne habozzon kapcsolatba lépni közvetlenül velünk:

Az LTE450 hálózattal kapcsolatos kérdéseit az alábbi címen várjuk: belovai.beata@mvmnet.hu

A modulokkal, azok elérhetőségével, árakkal kapcsolatos informáciokért az alábbi címre írhat nekünk: info@soselectronic.hu



Sokan kérték tőlünk a webinárium felvételét, valamint a Quectel és az MVMnet prezentációit. Ingyenes és korlátlan hozzáférést biztosítunk ezekhez.



(Töltse ki, kérjük az alábbi űrlapot, hogy kapcsolatban maradhassunk Önnel.)


Maradtak még megválaszolatlan kérdései? Tanácsra van szüksége a Quectel termékekkel kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal az info@soselectronic.hu címen.