QUECTEL

SOS Webinárium – Lépjen szintet GSM alkalmazásával!

Több mint 60 résztvevője volt a Quectel webináriumnak. Hogy miről szólt? Az AT parancsok részletei leginkább a fejlesztők számára voltak érdekesek. A webinárium videófelvétele megtekinthető online.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2013.09.30 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!
SOS webináriumunkat ezúttal a Quectel GSM/GPRS moduloknak szenteltük. Nicholas Xu példákkal mutatta be az alapvető és speciális AT parancsok (mint pl. a QuecLocator) programozását.
A webinárium utáni kérdőívet kitöltők közül kisorsoltuk az M10 EVB KIT fejlesztőkészlet és M95 TE-A modul nyertesét, aki nem más, mint Tomáš Tóth a Zadako s.r.o.-tól.

A nyertesnek gratulálunk. Következő webináriumunkra már lehet regisztrálni. További információt az aktuális webináriumokról a www.soselectronic.hu/webinar oldalon találhat.

További információ a Quectelről...

A webinárium videófelvétele megtekinthető online.Videók

Programme of webinar:
- Overview of Quectel’s products
- GSM/GPRS & GNSS & WCDMA modules
- Presentation of M95
- Features and Functions and Highlights
- AT command of M95
- Main AT command(SMS/Call/TCP/UDP
- AT commands of special function(FTP/MMS*/HTTP/Ecall/QuecLocator)

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap