A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. OK Adatlap
QUECTEL

SOS Webinárium – Lépjen szintet GSM alkalmazásával!

Több mint 60 résztvevője volt a Quectel webináriumnak. Hogy miről szólt? Az AT parancsok részletei leginkább a fejlesztők számára voltak érdekesek. A webinárium videófelvétele megtekinthető online.

SOS webináriumunkat ezúttal a Quectel GSM/GPRS moduloknak szenteltük. Nicholas Xu példákkal mutatta be az alapvető és speciális AT parancsok (mint pl. a QuecLocator) programozását.

A webinárium utáni kérdőívet kitöltők közül kisorsoltuk az M10 EVB KIT fejlesztőkészlet és M95 TE-A modul nyertesét, aki nem más, mint Tomáš Tóth a Zadako s.r.o.-tól.

A nyertesnek gratulálunk. Következő webináriumunkra már lehet regisztrálni. További információt az aktuális webináriumokról a www.soselectronic.hu/webinar oldalon találhat.

További információ a Quectelről...

A webinárium videófelvétele megtekinthető online.Videók

Programme of webinar:
- Overview of Quectel’s products
- GSM/GPRS & GNSS & WCDMA modules
- Presentation of M95
- Features and Functions and Highlights
- AT command of M95
- Main AT command(SMS/Call/TCP/UDP
- AT commands of special function(FTP/MMS*/HTTP/Ecall/QuecLocator)

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek