Megvan a Quectel L16 EVB készlet gazdája

A fejlesztőkészlet megnyeréséért folyó verseny sikerét a nagy érdeklődés jelezte – több mint 100 olvasónk küldte be a helyes választ.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2013.01.07 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Egy korábbi cikkünkben, melynek címe Quectel L16 – pontosabb helymeghatározás kétszer annyi műholddal felajánlottuk a lehetőséget, hogy nyerhetnek egy komplett fejlesztőkészletet a Quectel L16 modullal, egy egyszerű kérdés megválaszolásáért cserébe:

"Mi teszi lehetővé a gyors jelfixálást, valamint a jelentősen megbízhatóbb és pontosabb helymeghatározást az L16 számára?"

A döntő többség helyesen válaszolt - ez annak a képességnek köszönhető, hogy az L16 modul két rendszer – a GPS és a GLONASS – jeleit veszi és dolgozza fel.

A több, mint 100 résztvevőből kisorsoltuk a szerencsés nyertest, aki nem más, mint Petr Weinhauer, PREME, s.r.o. (CZ). Gratulálunk a nyertesnek és köszönet minden résztvevőnek!

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Tartozékok


L16-T88 QUECTEL  
L16-T88

GLONASS/GPS/Galileo/QZSS modul 22,4x17,0x3,0mm SMD + antenna

GPS modulok

Cikkszám: 125578
Gyártó: QUECTEL
Már nem szállítható tétel
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.