Európai fejlesztők által tervezett GSM/GPRS/GPS eszközök

Quectel és M66 modulo izgalmas téma volt a fejlesztőknek 4 európai országból május közepén.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2015.06.01 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Több mint 60 fejlesztő vett részt a 4 Pizza workshopban, amelyek Kassán, Brno-ban, Pozsonyban és Budapesten zajlottak. A nagy érdeklődésre való tekintettel még további két alkalommal rendeztünk workshopot Prágában és Budapesten, ahová további 15 résztvevő érkezett. Fő témája a GSM/GPRS/GPS eszközök gyors és sikeres fejelsztése és egyéb hasznos információk, természetesen gyakorlati oktatást is tartottunk M66 modulokról Dmitry Rodionov (FAE, Quectel) vezetésével.

A fejlesztők a gyakorlatban kipróbálták az EVB (programozás AT parancsokkal) készletet. Dmitry bemutatta az RF tervezést és hasznos informácókkal látta el a résztvevőket a tervezéssel kapcsolatban. Továbbá, a legtöbb résztvevő kérdésére a modulok teljesítménytől, az OPENCPU programozás, TC9/IP kapcsolaton át a tervezett alkalmazásokban előforduló hibalehetőségek csökkentésére is válaszolt.

A fényképek többet elmondanak, hogyan nézett ki ez a workshop .... :-)

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.