A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. OK Adatlap
QUECTEL

A Quectel új szoftvereszközével, a QNavigátorral még gyorsabb a GSM eszközök fejlesztése

A Quectel GSM moduljaival akár az AT parancsok ismerete nélkül is megkezdheti a munkát. Töltse le a Quectel QNavigator-t ingyen!

A GSM modulok gyors kipróbálásához a Quectel cég kifejlesztett egy „QNavigator” névre hallgató, nagyon hasznos szoftvereszközt, mellyel pillanatok alatt elkezdhető az alkalmazásfejlesztés. Az egyik legnagyobb előnye talán az, hogy akár a GSM modulok vezérlésére használt AT parancsok ismerete nélkül is használható. A program fő funkcióit az SMS, hanghívás (Voice Call), TCP/UDP, PPP és AT Parancs (AT Command,) (lekérdezés és tesztelés) szekciók adják. A QCOM nevű rész képes AT parancsok sorozatából álló „stressz-tesztre”. Az AT Parancs (AT Command) részen megtalálható az AT parancsok teljes leírása, a szintaxist is beleértve.

A QNavigator bármelyik Quectel fejlesztőkészlettel működik. A teljes tömörített csomag, mely tartalmazza a programot és a használati útmutatót, letölthető innen.

Egy másik jó hír, hogy a Quectel jelentősen átdolgozta weboldalát, a www.quectel.com, címen, ahol például a letöltő központ-ban most már könnyen megtalálhatók a különböző adatlapok, alkalmazási segédletek és a fejlesztést támogató egyéb dokumentumok.

Érdeklődésével bármely Quectel modulról, keressen bennünket az info@soselectronic.hu címen.

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek