QUECTEL

A Quectel új szoftvereszközével, a QNavigátorral még gyorsabb a GSM eszközök fejlesztése

A Quectel GSM moduljaival akár az AT parancsok ismerete nélkül is megkezdheti a munkát. Töltse le a Quectel QNavigator-t ingyen!

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2013.06.10 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!
A GSM modulok gyors kipróbálásához a Quectel cég kifejlesztett egy „QNavigator” névre hallgató, nagyon hasznos szoftvereszközt, mellyel pillanatok alatt elkezdhető az alkalmazásfejlesztés. Az egyik legnagyobb előnye talán az, hogy akár a GSM modulok vezérlésére használt AT parancsok ismerete nélkül is használható. A program fő funkcióit az SMS, hanghívás (Voice Call), TCP/UDP, PPP és AT Parancs (AT Command,) (lekérdezés és tesztelés) szekciók adják. A QCOM nevű rész képes AT parancsok sorozatából álló „stressz-tesztre”. Az AT Parancs (AT Command) részen megtalálható az AT parancsok teljes leírása, a szintaxist is beleértve.

A QNavigator bármelyik Quectel fejlesztőkészlettel működik. A teljes tömörített csomag, mely tartalmazza a programot és a használati útmutatót, letölthető innen.
Egy másik jó hír, hogy a Quectel jelentősen átdolgozta weboldalát, a www.quectel.com, címen, ahol például a letöltő központ-ban most már könnyen megtalálhatók a különböző adatlapok, alkalmazási segédletek és a fejlesztést támogató egyéb dokumentumok.

Érdeklődésével bármely Quectel modulról, keressen bennünket az info@soselectronic.hu címen.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap