A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. OK Adatlap
QUECTEL

Friss hír: A Quectel új IoT NarrowBand kompakt modulokkal lép a piacra

BC95 – ultra kis méret, ultra alacsony fogyasztás. A Quectel hivatalos forgalmazója és egyben fő támogatójaként most egy remek lehetőséget kínálunk, adja le termékmintára vonatkozó előrendelését már most!

A kommunikációs modulok gyártója, a Quectel egy merész húzásra szánta el magát – NB-IoT modulok fejlesztésébe kezdett. Az első a sorból a BC95, és ahogy azt már a neve is sugallja, lesz néhány közös nevezője a régebbi 2G M95 modullal. Azt már most tudjuk, hogy méretben megegyeznek (23,6mm x 19,9mm x 2,2mm).

Ismeretes továbbá a frekvencia, értéke is, amelyen ez a modul működni fog: 900MHz (B8). Egyeseket talán korlátozhat, mivel ezt a frekvenciát csak néhány európai szolgáltató használja. Csehországban a Vodafone az LTE-n, de jelenleg a három szolgáltató közül ez épül a legújabb technológiára, és lefedettségével jelenleg jobban áll a másik két szolgáltatónál.
A Cseh Köztársaságon kívül jelenleg használatos még Szlovéniában, Hollandiában és Svédországban. Tehát, ha Ön érdekelt ezeken a piacokon, ez az információ biztosan felkelti érdeklődését.

A gyártó lépést tart a korral, ezért is kezdett bele az NB-Iot modulok fejlesztésébe, melyek a következő előnyökkel járnak:

  • Alacsony fogyasztás
  • Csatlakoztatható eSIM (M2M SIM vagy akár Embedded SIM) – ld. képgaléria.
  • Hosszú élettartamú akkumulátor
  • Továbbfejlesztett hálózati lefedettség
  • Kompakt méretű és kompatibilis a korábbi verziókkal

A képgalériában található az NB-IoT modulok átviteli sebességét összefoglaló táblázat is (a BC95 modulra vonatkozó előzetes érték: 100b/s – 100kb/s).
További információkat az előzetes adatlapban olvashat, melyet megtalál a cikk alatt lévő termék részleteinél is.

Sajnos még maga a gyártó sem tudja a modul árát, így azt mi sem tehetjük közzé :-)
De már most lehetőséget kínálunk egy ingyenes minta előrendelésére. Legyen az elsők között, és amint elérhetővé válik a modul, felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Tartozékok

kép típus / besorolás / leírás Rakt. szám gyártó raktáron Beszállítói raktár ár/db. ÁFA nélkül
CIMCO 10 3016 CIMCO CIMCO 10 3016

CSIPESZ-HAJLIT. CSORU

1887
H

CIMCO


CIMCO 10 3016 CIMCO  
CIMCO 10 3016

CSIPESZ-HAJLIT. CSORU

Cikkszám: 1887
Gyártó: CIMCO
Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek