BG95 egy multi-mode LTE Cat M1/​​NB2 IoT/EGPRS modul család integrált GNSS funkcióval. Teljes mértékben megfelel a 3GPP Rel. 14 szabványnak, és maximális letöltési (downlink) sebessége 375 Kbps, feltöltési sebessége (uplink) 1,12 Mbps.

Ez a modulcsalád rendkívül alacsony energiafogyasztással rendelkezik az integrált RAM/FLASH-nek köszönhetően, valamint a ThreadX-et támogató ARM Cortex A7 processzornak. Az elődjéhez képest PSM (Power Saving Mode) módban akár 70%-kal, míg eDRX módban akár 85%-kal kevesebb energiát igényel.

A BG95 modul hardver-alapú biztonsági szolgáltatásokkal is rendelkezik, és lehetővé teszi a megbízható alkalmazások közvetlen futtatását a TrustZone Cortex A7-en. Ezen kívül a modul „pin-to-pin” kompatibilis a Quectel LTE EG91/EG95 modulokkal, a BG96 és BC95 LPWA modulokkal, az UMTS/HSPA UG95/UG96 modulokkal és az M95 GSM/GPRS modulokkal.

A 23,6mm x 19,9mm x 2,3mm méretű és egyszerűen telepíthető SMT LGA SMB tok lehetővé teszi a rendszerintegrátoroknak és a fejlesztőknek, hogy egyszerűen megtervezzék alkalmazásukat, és kihasználják a modul alacsony energiafogyasztását és a mechanikai kompatibilitást. Az LGA tokozás teljesen automatizált szerelést és tömeggyártást tesz lehetővé.

A számos támogatott internetes protokoll, az ipari szabványú interfészek (USB/UART/I2C/STATUS) és számos egyéb szolgáltatás (USB meghajtók Windows 7/8 / 8.1 / 10, Linux és Android számára) kibővítik a modul használhatóságát az M2M alkalmazások széles skálájához, mint amilyenek például a vezeték nélküli POS, intelligens mérés, követés, hordható eszközök stb.

A BG95-M1 egy Cat M1 LPWA modul, GNSS vevővel kombinálva. Ez a modul tökéletes választás eszközkövető alkalmazásokhoz, például kerékpár-megosztáshoz, csomag-követéshez stb.

A BG95-M2 a Cat M1/​​NB2 + GNSS technológiák kombinációja, és olyan alkalmazásokban használható, amelyekben maximális jel-lefedettség és alacsony energiafogyasztás szükséges.

A BG95-M3 a Cat M1/​​NB2/EGPRS + GNSS kombinációja. Ez a modul jó választás lehet olyan alkalmazásokhoz, ahol a Cat M1 vagy az NB IoT hálózatok még nem állnak rendelkezésre, de a jövőben várhatóak.

BG95-MF a Cat M1/​​NB2/WiFi + GNSS párosítása. Ez a modul olyan alkalmazásokhoz készült, ahol épületen belüli pozicionálásra van szükség QuecLocatorTM szolgáltatás használatával.

A különféle interfészek és protokollok megkönnyítik a BG95 modul használatát különféle szoftver és hardver infrastruktúrákkal (SW + HW).

Az árral és a szállítási határidővel kapcsolatban kérjük, keresse fel webáruházunkat. QUECTEL termékekkel kapcsolatos további információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@soselectronic.hu címen.