A BC92 egy rendkívül kompakt tokba zárt modul, amelynek méretei csupán 23,6 mm × 19,9 mm × 2,2 mm, és kompatibilis az M95 GSM/GPRS modullal, amely zökkenőmentes átállást tesz lehetővé, és minimalizálja a költségeket és a fejlesztési időt. Az LCC+LGA tokozás standard SMT beültetőgéppel történő automatizált sorozatgyártást tesz lehetővé.

BC92 alacsony fogyasztással, kiterjesztett üzemi hőmérséklet-tartományban működik, globális kettős üzemmódú, és támogatja a GSM Voice* és Bluetooth Low Energy* (BLE) szolgáltatásokat.

A sokoldalú funkciók és gazdag interfészeknek hála (például USB, USIM, UART, ADC, RESET, PWRKEY, SPI, GPIO, RF antenna, MIC interfész és Speaker), valamint a DFOTA által ez a modul tökéletesen illeszkedik számos alkalmazáshoz, mint például kerékpár-megosztás, intelligens parkolás, Bluetooth átjáró, intelligens mérés, intelligens város, eszközkövetés, intelligens háztartási készülék, hordozható

A GSM/GPRS hálózat 4G/LTE és 5G hálózatokra történő migrációja visszafordíthatatlan. Ennek ellenére a globális hálózat kiterjedt jelenlétével és hatalmas lefedettségével várhatóan a GSM-hálózat még évekig működni fog, különösen egyes fejlődő országokban. Mivel a BC92 támogatja a Cat NB2-ről a GSM-re történő átváltást ezért felhasználhatja azt a meglévő globális GSM hálózathoz is illetve lehetővé teszi a fokozatos és zökkenőmentes migrálást a GSM / GPRS-ről az NB-IoT hálózatra.

Az első BC92 termékminták kérésre elérhetők. A Quectel termékekkel kapcsolatos további információkért kérjük, keresse fel webáruházunkat, vagy lépjen velünk kapcsolatba az info@soselectronic.hu címen.

A modul termékdokumentációja még nem nyilvános. Mielőtt hozzáférést biztosítanánk Önnek, kérem, töltse ki az alábbi kérdőívet! Köszönjük!