A GNSS L1/L5 vevő pontosan és megbízhatóan érzékeli az Ön helyzetét
A csupán L1 sávban működő GNSS modulokhoz képest az LC79D kiugróan megnöveli a nyomonkövetésbe és a helymeghatározásba bevont műholdak számát, ezáltal jelentősen csökkenti a városi környezetben lévő sokemeletes épületek által okozott visszavert hullámhatásokat, csökkenti a TTFF-et és javítja a helymeghatározási pontosságot.

Az opcionális Dead Reckoning funkció nagy pozícionálási pontosságot tesz lehetővé, még akkor is, ha a GNSS jel hiányzik vagy valami zavarja.

Az LC79D GNSS modul kompatibilis az AIS-140 (Automotive Industry Standard 140) szabvánnyal, és az integrált LNA- és SAW-szűrők a jobb navigáció biztosítására szolgálnak gyenge jel vagy egyéb kedvezőtlen körülmények között.

A fejlett, alacsony energiafogyasztású energiagazdálkodási megoldás lehetővé teszi az alacsony fogyasztású GNSS érzékelést és pozícionálást, így a modul megfelelő megoldást jelent az energiateljesítményre érzékeny és akkumulátoros rendszerek számára.

A GNSS L1/L5 vevő pontosan és megbízhatóan érzékeli az Ön helyzetét

A helyzeteltolódás kiküszöbölésének és a sűrű városi környezetben megnövelt pozicionálási pontosságának köszönhetően az LC79D modul alkalmas megoldás valós idejű felügyeleti rendszerekben való alkalmazásra, vagy pl. járműmegosztó alkalmazásokhoz.

A kompakt kialakítás, az alacsony energiafogyasztás és a nagy teljesítmény ideális járművek, személyek és eszközök követésére.

Az LC79D típusú GNSS modulok megtalálhatók kínálatunkban. További Quectel termékekkel kapcsolatos információkat weboldalunkon talál.

Amennyiben tanácsra van szüksége a választáshoz, forduljon hozzánk bizalommal az info@soselectronic.hu címen. Örömmel segítünk!