27 éve a piacon
Közvetlen képviselet 7 országban
Ügyfelek több mint 100 országban
Támogatás a fejlesztéstől egészen a gyártásig
QUECTEL

A fejlesztők letesztelték az új Quectel SC20-E SMART EVB KIT -et

A közkedvelt workshop keretében több, mint 100 fejlesztő Csehországból, Szlovákiából és Magyarországról a gyakorlatban is kipróbálhatta az MC60 modullal történő munkát, valamint tesztelhették a Quectel újdonságát is - SC20E-SMART EVB Kit-et.

Ezt a bemutató is közvetlenül a Quectel cég szakértői tartották – Gadaj Michal és Bazyluk Grzegor. A résztvevők megtudhatták, hogyan kell sikeresen megtervezni a hardvert, valamint letesztelni a szoftver funkcionalitását.

Az MC60 modul ideális helymeghatározást igénylő alkalmazásokhoz kisebb volumenű adatátvitellel. Kompakt méretekkel és beágyazott nagy érzékenységű GPS/GLONASS vevővel rendelkezik, ami lehetővé teszi az ügyfeleknek a GSM és GPS – funkciók igénybevételét egyetlen kisméretű modul segítségével.

Az SC20 modul modulban egyesül a világ összes okos technológiája, a mérete pedig mindössze 40.5x40.5x2.8mm. Ez a modul LTE Cat4 hálózatban működik, és az egyszerűbb 3G és 2G hálózatokkal is képes kommunikálni. A modul WiFi 802.11b/g/n csatlakozást tesz lehetővé, 150Mbps sebességgel + BT4.1LE. Ideális ipari alkalmazásokhoz, melyek nagy sebességű és megbízható adatátvitelt igényelnek.
A workshop alatt a résztvevő fejlesztőknek lehetőségük nyílt az éppen aktuális fejlesztéseikkel kapcsolatos kérdéseket is megbeszélni. A workshop során tesztelt készleteket aztán a fejlesztők közel 50% kedvezménnyel vásárolhattak meg.
Gyarapodjon Ön is gyakorlati tapasztalatokkal workshop-sorozatainkon! A következő, júniusban megrendezendő workshopunkon a FLUKE. termékeivel fogunk foglalkozni. További információkat hamarosan megtudhat honlapunkról, a PIZZAWORKSHOPY menüpont alatt.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap