A fejlesztők letesztelték az új Quectel SC20-E SMART EVB KIT -et

A közkedvelt workshop keretében több, mint 100 fejlesztő Csehországból, Szlovákiából és Magyarországról a gyakorlatban is kipróbálhatta az MC60 modullal történő munkát, valamint tesztelhették a Quectel újdonságát is - SC20E-SMART EVB Kit-et.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2017.05.03 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Ezt a bemutató is közvetlenül a Quectel cég szakértői tartották – Gadaj Michal és Bazyluk Grzegor. A résztvevők megtudhatták, hogyan kell sikeresen megtervezni a hardvert, valamint letesztelni a szoftver funkcionalitását.

Az MC60 modul ideális helymeghatározást igénylő alkalmazásokhoz kisebb volumenű adatátvitellel. Kompakt méretekkel és beágyazott nagy érzékenységű GPS/GLONASS vevővel rendelkezik, ami lehetővé teszi az ügyfeleknek a GSM és GPS – funkciók igénybevételét egyetlen kisméretű modul segítségével.

Az SC20 modul modulban egyesül a világ összes okos technológiája, a mérete pedig mindössze 40.5x40.5x2.8mm. Ez a modul LTE Cat4 hálózatban működik, és az egyszerűbb 3G és 2G hálózatokkal is képes kommunikálni. A modul WiFi 802.11b/g/n csatlakozást tesz lehetővé, 150Mbps sebességgel + BT4.1LE. Ideális ipari alkalmazásokhoz, melyek nagy sebességű és megbízható adatátvitelt igényelnek.

A workshop alatt a résztvevő fejlesztőknek lehetőségük nyílt az éppen aktuális fejlesztéseikkel kapcsolatos kérdéseket is megbeszélni. A workshop során tesztelt készleteket aztán a fejlesztők közel 50% kedvezménnyel vásárolhattak meg.

Gyarapodjon Ön is gyakorlati tapasztalatokkal workshop-sorozatainkon! A következő, júniusban megrendezendő workshopunkon a FLUKE. termékeivel fogunk foglalkozni. További információkat hamarosan megtudhat honlapunkról, a PIZZAWORKSHOPY menüpont alatt.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.