3 videófelvétel az LTE, LPWA, GNSS kommunikációs modulokat bemutató webináriumokról

A webinárium-maraton véget ért. Az egyes hálózatokat és a hozzájuk tartozó modulokat bemutató képzésről felvétel is készült. Ha lemaradt róla, most visszanézheti!

Az online képzések szakmai hátterét a Quectel Wireless Solutions cég képviselői készítették, akik hosszú távú partnereink a vezeték nélküli technológiák területén. 

Mindhárom hálózatnak (LTE, LPWA és GNSS) megvannak a maga előnyei és sajátos alkalmazási területei, ezért úgy döntöttünk, hogy felosztjuk a témákat, és elegendő teret hagyunk a kérdéseknek is. Örömmel tölt el bennünket, hogy számos kérdés érkezett, és így alaposabban belemerülhettünk a témákba. Kellemesen meglepődtünk, hogy sokak Önök közül mindhárom képzésen részt vettek.

Amennyiben nem tudott online részt venni a képzéseken, most visszanézheti a felvételeket:


A felvételeken a Quectel kommunikációs modulok jelenlegi kínálatán kívül megismerkedhet a közelgő innovációkkal és a hálózatépítés helyzetével az EU-országokban. Részletesebb információkat kap az LPWA technológia és a régebbi 2G és 3G technológiák közötti különbségekről is.
A GNSS vevők területén megismerkedhet a GNSS modulok legújabb chip-készleteivel, különös tekintettel a pontosabb lokalizációra, az RTK és a Dead Reckoning technológiákat használva.
Az LTE technológiákkal foglalkozó részben foglalkoztunk az 5G hálózatok fokozatos bevezetésével, valamint az LTE-A modulok elérhetőségével a Cat6 és a Cat12 számára. Természetesen a jelenleg leggyakrabban használt Cat1 és a Cat4 modulokat is megemlítettük.


Azok számára, akik még mindig haboznak, hogy megnézzék-e a felvételeket, pozitív visszajelzés lehet az a 120 online résztvevő, akik velünk maradtak a képzés végéig.


A videófelvételek az űrlap kitöltése után válnak elérhetővé. Köszönjük!


Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.