A bejárat mellett elhelyezkedő fal minden második évben új ruhát ölt. Az ott helyet kapó színes ponyva gyermekeink érdeme is. Idén a „Slnečnica“ gyermekotthon lakói segédkeztek nekünk, akikkel öröm volt együtt dolgozni. Januárban, egy szombati nap alkalmával az SOS gyerekekkel együtt sikerült elkészíteniük a jelenlegi díszítést. A grafikai hátteret Zuzana Bobrovská, kassai művésznő biztosította.


A ponyva felhelyezését a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt hosszú várakozás előzte meg. Az akár 28km/órás szélsebesség mellett egy önkéntes jelentkező sem akadt a feladat elvégzésére. Végül azonban mégis sikerült. Márciusban jobbra fordult az időjárás, és bár esőben, de végre a helyére került a ponyva.


A „keresztelőn” részt vett Rastislav Trnka, kassai területi elnök és a kassai gyermekotthon igazgatóhelyettes Iveta Koreňová.

Az esemény rendkívül vidám hangulatban zajlott, a gyermekotthon lakóival ugyanis konfettivel és papír virágokkal halmoztuk el a ponyvát. Köszönjük mindenkinek a jól végzett munkát és a boldog mosolyokat!
Két év múlva újra találkozunk :)