Üdvözöljük az elektronikai alkatrészek megoldásának világában!

2012 áprilisában jelenik meg katalógusunk jubileumi 10. kiadása. Lehet, hogy szimbolikus, de pont ezzel a kiadással szeretnénk megerősíteni terméktől a megoldásig stratégiánkat.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2012.03.02 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Ma, az elektronika korában a legbővebb és legfrissebb információk a weben találhatóak, nem papíron. Ezért ezen katalógusunk célja nem az, hogy bemutassuk Önöknek az összes raktári alkatrészünket, mint eddig, hanem hogy megoldásokat vázoljunk fel Önöknek az anyagbeszerzésre elektronikus berendezéseik gyártásához. A konkrét alkatrészeket megtalálhatják weboldalainkon a QR kódok vagy a keresés megkönnyítésére szolgáló kulcsszavak segítségével.

Ez a katalógus még jobban kiemeli a tényt, miként is tudunk Önöknek valójában segíteni megoldásainkkal berendezéseik megtervezésében és kivitelezésében. Hisszük, hogy katalógusunk minden hardvertervező jelentős segítségére lesz.

Tehát áprilisban kezdjük az első példányok kézbesítését közvetlenül Önökhöz, bár a katalógus első elektronikus változatait már márciusban is megtekinthetik a Brno-i Amper 2012 kiállításon.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.