Teljesítmény ellenállások a Tyco Electronics-tól

A Tyco Electronics egyéb termékei mellett a szokványos és specifikus kivitelű, alumínium tokozású teljesítmény ellenállások európai szállítója is. A gyártó HSA10, HSA25 és HSA50 sorozatú huzal ellenállásaival bővítettük kínálatunkat, melyeket 2009 február végéig kedvezményes áron kínálunk.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2009.02.03 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

A HSA sorozat drót kivitelű teljesítmény ellenállásai egy kerámia csőre tekert ellenállás huzalból készülnek. A megfelelő mennyiségű menet feltekerése után szigetelő réteggel majd alumínium tokozással látják el azokat. A tokozás biztosítja a jó hőelvezetést, de lehetőséget biztosít a hűtőbordára történő felrögzítésre is. Raktárunkról 2009 február végéig kedvezményes áron vásárolhatják meg a HSA sorozat 16, 25 és 50W-os típusait.

Az egyes típusok az alábbi ellenállás értékekkel szállíthatóak:
HSA10: 0,1 Ohm ... 15 kOhm,
HSA25: 0,1 Ohm ... 36 kOhm,
HSA50: 0,1 Ohm ... 100 kOhm.
A fent jelzett teljesítményeket csak az ellenállások hűtőbordán történő elhelyezésével lehet biztosítani (lásd a műszaki dokumentációt). Hűtőbordák alkalmazása nélkül csak fele teljesítménnyel terhelhetőek.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.