27 éve a piacon
Közvetlen képviselet 7 országban
Ügyfelek több mint 100 országban
Támogatás a fejlesztéstől egészen a gyártásig
SOS electronic

Spóroljon idejével – rendeljen közvetlenül az e-shopon kidolgozott árajánlatból

Újdonsággal bővült e-shopunk - kidolgozott árajánlat alapján rendelhet online. Kiválaszthatja, hogy az árajánlat mely tételeit szeretné megrendelni, és mindezt néhány kattintással.

Az e-shopon mostanáig csupán árajánlatot tudott kérni. Ez a funkcionalitás természetesen továbbra is megmarad. A 200 ezres termékkínálatunk mellett bármilyen más alkatrészre kérhet árajánlatot. Az ár és a szállítási idő visszajelzése után a beszállítóinktól, ezeket az adatokat e-mailben küldjük el Önnek, és bejelentkezést követően a profiljában is láthatóvá válnak.

Miben rejlik a változás?

Árajánlatai mostantól 2 részre osztódnak – aktuális ajánlatok és az archívum. Az aktuális ajánlatok természetesen az érdekesebb része. Az összes árajánlatot megtalálja itt, azokat is, amelyeket telefonon vagy e-mailben kérvényezett. Közvetlenül a kidolgozást követően megjelennek a honlapon is.

Kidolgozott ajánlatok

Amint az ajánlatot e-mailben megkapja, láthatóvá válik profiljában is. Általában feltüntetjük az árat, a szállítás időpontját és esetleges megjegyzést is hagyhatunk. Ezen kívül kiegészítő információkat is talál – ilyenek a szállítási és fizetési mód, szállítási cím, az árajánlat kidolgozója és igénylője. Az árajánlat 7 napig érvényes, hacsak nincs másképp feltüntetve.

Azonnali rendelés lehetősége

Amennyiben az árajánlat elnyerte tetszését, a terméket azonnal megrendelheti. Az egyes cikkek jobb oldalán egy erre szolgáló gombot talál. Mindez azt jelenti, hogy nem szükséges az ajánlat minden tételét megrendelnie, kiválaszthat csak egy terméket is listáról. Rendelésének összegzésével folytatódik a folyamat (hasonlóan, mint a klasszikus e-shopon történő rendelés alkalmával), ahol már csak azok a tételek jelennek meg, amelyeket meg szeretne rendelni. Ezután egy gombnyomással véglegesítheti rendelését.

További árajánlattal kapcsolatos információk

Árajánlat Excelbe történő másolása
Abban az esetben, ha árajánlatunkat még át szeretné nézni, és nem akarja egyesével másolgatni a tételeket, használja ki ajánlatok Excelbe történő másolásának lehetőségét. Így könnyedén saját rendszerébe juttathatja az információkat.

Régebbi ajánlatok
Az archívumban a 7 napnál régebbi ajánlatokat találja meg. Mindemellett 2 évre visszamenőleg tekintheti meg árajánlatainkat.

Megrendelése gyorsabb feldolgozása
Miután ajánlatunkból a honlapon megrendeli a kívánt terméket, rendelése 1 percen belül eljut rendszerünkbe, és beszerzőnk azonnal megrendelheti. Ezzel a lépéssel kiküszöbölhetők az esetleges késedelmek, mert nem kell arra várnia, míg értékesítője feldolgozza kérvényét.

Hűségpontok
Ezekre a megrendelésekre is vonatkoznak a hűségpontok. Mivel az árajánlatok sokszor speciálisak és kedvezményesebbek, így a hűségpontok száma is alacsonyabb – fele annyi. De még mindig előnyös, mert általában magasabb pénzügyi értékről van szó, ezáltal több pontról is.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap