A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. OK Adatlap
SOS electronic

Rekordméretű beruházásunk - megdupláztuk raktárkészletünket!

Tudjuk, hogy termékeink elérhetősége sokszor az elsődleges szempont, ezért megkétszereztük raktáron tartott termékeink mennyiségét.

Az SOS electronic több mint 20 éves fennállása folyamán mindig is igyekeztünk a legkeresettebb termékeket raktáron tartani, hogy azokat azonnal szállítani tudjuk. Raktárunkat, melyben egy évvel ezelőtt hozzávetőlegesen 1 millió eurónyi alkatrészt tartottunk, fokozatosan kibővítettük.

Gyors fejlesztés és forgalomba hozatal – a jelenlegi piac gyakori jellemzői – megerősítettek minket abban, hogy készletünk bővítést igényel, ezáltal gyorsabb szállítást tudunk biztosítani Önöknek. Cégünk történelmének legmarkánsabb raktárkészlet-növelését vittük véghez, melynek a végeredménye, hogy most már több mint 2 millió euró értékű raktárkészlettel büszkélkedhetünk.

A megnövekedett felvásárlás egyúttal kedvezőbb árakat is biztosít. A számos kibővített termék és termékcsoport közül megemlítenénk párat:


Az FTDI USB megoldásai

Traco Power DC/DC és AC/DC konverterei

Quectel GSM/ GPRS/ GPS modulok

Kijelzők és intelligens modulok

LAN és WiFi kommunikációs modulok

EBM Papst és Sunon ventilátorok

WAGO sorkapcsok

Voltcraft és UNI-T multiméterek és mérőműszerek

Kontakt Chemie spray-k , elektronikai karbantartáshoz

Hammond minőségi dobozok

Marquardt készülékkapcsolók és nyomógombok

Fujitsu és Finder relék

Kingbright LED-ek

Sonitron piezo átalakítók

● és sok más ...

Hisszük, hogy erőfeszítésünk hozzájárul ahhoz, hogy Önök megtalálják nálunk a keresett alkatrészeket és ezeket a legrövidebb szállítási időn belül kézhez is kapják. Értelemszerűen nem minden terméket tartunk raktáron, viszont ezeket rövid időn belül tudjuk kedvező áron rendelésre szállítani.

Az alábbi képen - mely kolléganőnkkel készült :-) - látható, hogy „rendkívüli alkatrészek“ beszerzése sem okoz problémát, mint pl. ez a 80cm átmérőjű EBM-Papst AC ventilátor.

Bármilyen alkatrésszel kapcsolatos érdeklődésével keressen bennünket az info@soselectronic.hu címen.

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek