Egy koffer – több mint 100 lehetőség

A praktikus CTK110EU kofferről van szó, tele minőségi CrV szerszámokkal, amelyek a hétköznapi munkák során megfelelő segítséget nyújtanak.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2015.09.18 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

A CTK110EU koffert bátran illethetjük a „minden egy helyen“ jelzővel. Természetesen, az ilyen „all-in-one“ megoldás nem elegendő mindenféle helyzetre, ami különféle gyártás, ill. szerelés során adódhat, viszont a mindennapi rutin munkák elvégzésében különösebb gond nélkül helyt áll. A termék talán legnagyobb előnye a szerszámok áttekinthető elhelyezése egy praktikus kofferben. Ha tehát autójában, vagy műhelyében kéznél van egy ilyen koffer, feladat esetén valószínűleg hasznára válik.

Miért éppen a CTK110EU? Azért, mert a koffer gyártója a közismert Crescent cég (a APEX tool group tagja, hasonlóan mint a Weller cég), 110db. garantált minőségű (CrV / CrNi) és ergonomikus kivitelezésű szerszámot tartalmaz.
A koffer tartalmáról bővebb leírást a CTK110EU adatlapjában olvashat. Érdeklődés esetén, kérjük lépjen velünk kapcsolatba az info@soselectronic.hu címen.

Előnyök / Jellemzők:

  • 110 db-os készlet 1/4“ és 1/2“ kiszerelésben egy praktikus kofferben
  • „all-in-one“ megoldás
  • minőségi CrV/ CrNi kivitelezés

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Kapcsolódó termékkategóriák

Tartozékok


CTK110NEU CRESCENT  
CTK110NEU

Szerszámos készlet, 110db-os High-quality

Szerszámkészletek, kofferek, táskák

Cikkszám: 74184
Gyártó: CRESCENT
Már nem szállítható tétel
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.