AZ SOS electronic Kft. napjainkban

Az SOS electronic Kft. az SOS electronic europe üzleti csoport legfiatalabb tagja. 2002. 6. 18-án alakult Miskolcon.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2011.06.20 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!
AZ SOS electronic Kft. napjainkban
A kezdetekben bérelt helyiségekben kezdtük, saját raktárral és egyetlen üzleti képviselővel. Ahogy fokozatosan nőtt ügyfeleink száma, akik máig hűséges vásárlóink maradtak, úgy gyarapodott új kollégáink száma is. Jelenleg 8 ember dolgozik a miskolci cégben, akik az ügyfelekkel napi kapcsolatban vannak. Az általános értékesítési ügyfélszolgálaton kívül műszaki kollégáink kiemelkedő műszaki támogatást is biztosítanak, ezáltal nyújtva többletszolgáltatást forgalmazott termékeinkhez.

2008-ban az egyes országokban működő lokális raktáraink összevonásra kerültek egy újonnan épített logisztikai központba, beleértve a magyarországi raktárt is. Az egyesítés lehetővé tette az alkatrészek kedvezőbb beszerzését, de kedvezően hatott szolgáltatásaink minőségére is anélkül, hogy szállítási időink megnőttek volna. Továbbra is biztosítani tudjuk, hogy a raktári termékek kiszállítása ügyfeleinkhez a megrendelés beérkezésének másnapján történjen.

A magyar piacon való 9 éves tevékenységünk alatt számos cég meghatározó partnere lettünk (jelenleg 9000 körüli az ügyfeleink száma), valamint 12 neves márka hivatalos forgalmazóivá váltunk, mint pl. az FTDI, EUROCLAMP, ELECTRONIC ASSEMBLY, HAMMONND, MEC, MEDER, SENSIRION stb., de további 30 gyártóval is kiemelkedő kapcsolatokat sikerült kialakítanunk. Termékkatalógusunkat magyar nyelven is kiadjuk, és az egyetlen olyan magyar elektronikai alkatrész forgalmazó cég vagyunk, aki saját folyóirattal rendelkezik. Az SOS electronic news-t negyedévente jelentetjük meg és rendszeres vásárlónknak ingyenesen juttatjuk el.

Folyamatosan törekszünk kínálatunk bővítésére és az általunk nyújtott szolgáltatások minőségének javítására, hogy Ügyfeleink megbízható, jó partnere lehessünk.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.