Az export részleg

Ahogy nőtt a cég, úgy nőtt a bővítés szükségessége is, növelni kellett a tevékenységi kört is. Az SOS electronic hírneve túllépte Magyarország, Szlovákia és Csehország határait. Ebből az okból formálódott 5 éve egy külön export részleg.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2011.07.08 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Ez a döntés helyesnek tűnt számunkra, melyet igazolt az a tény, hogy jelenleg a világ 85 országában vannak ügyfeleink, mint pl. Ausztrália, Új-Zéland, Portorikó, Dél-Amerika, Kamerun, Thaiföld, Malajzia, stb.

Igyekszünk minél közelebb lenni ügyfeleinkhez, ezért alakítottuk ki közvetlen üzleti képviseletünket Romániában, Lengyelországban, valamint jelenleg egy németországi üzleti képviselet kialakításán dolgozunk. Export részlegünk folyamatosan fejlődött, így ma egy 8 tagú csapat alkotja, akik az ügyfeleinkkel rengeteg nyelven tudnak kommunikálni, mint az angol, német, lengyel, román, orosz, francia és még sok más.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.