Az brnoi SOS electronic s.r.o. 20 év elteltével

Az SOS electronic bölcsőjévé éppen a Brno-i kirendeltség vált. Minden 1991. április 5-én kezdődött. Az akkor még Csehszlovák Köztársaságban alapítódott az S.O.S. Electronic, spol. s.r.o. Brno-i székhellyel.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2011.06.20 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!
Az brnoi SOS electronic s.r.o. 20 év elteltével
Folyamatosan fejlődött ki az eladás, beszerzés és marketing területe egy működő Vinohrady-i nagyraktárból egészen napjainkig. A 20 év alatt igyekeztünk biztosítani ügyfeleink számára a maximumot, legyen szó a legjobb árak biztosításáról vagy nehezen kapható alkatrészek beszerzéséről. Sok minden változott, új beszállítók csatlakoztak, és olyan márkák, mint a Traco, Wago, FTDI stabil és erős partnereink lettek, ezáltal főként ügyfeleinknek is.

Az új trendek az elektronikai alkatrészek piacán nálunk is megjelentek, az SOS electronic az első olyan forgalmazók közt volt Csehországban, aki működő webshop-pal rendelkezett. Ezt jelenleg is működtetjük megnövekedett raktárkészletünkkel. Az elektronikus alkatrészek kínálata szintén változott, főleg a folyamatos fejlődés és a magasabb fokú integrációnak köszönhetően. Ezért találhatóak meg az SOS kínálatában a napjainkban egyere népszerűbb beágyazott rendszerek.

Összeállítottunk egy nyomtatott katalógust is, mely ügyfeleink körében közkedvelt információforrás lett, mely segít eligazodni az általunk forgalmazott alkatrészek közt. Az elektronikai alkatrészek területe folyamatos fejlődést kíván meg, ezért mi is igyekszünk folyamatosan segíteni ügyfeleinket, hogy velünk együtt fejlődjenek és nőjenek tovább.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.