A WunderBar életre és internetre kelti a dolgokat

Ismerjék meg a WunderBar-t – az OpenSensor felhő platformot, mely lehetővé teszi az alkalmazások egyszerű fejlesztését a valós világba.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2014.12.03 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

A relayr cég WunderBAr IoT (Internet of Things, Dolgok Internete) kezdőkészlete úgy néz ki, mint egy tábla csoki, WiFi képes mester- és 6 leválasztható okos érzékelő mini-modullal.

A WunderBar IoT WiFi & Bluetooth szenzor kezdőkészlet egy fejlesztőeszköz azoknak, akiknek nem ismerős a komplex vezetéknélküli hardver tervezés és a teljes nyílt forrású vezetéknélküli referencia dizájn. A WunderBar egy használatra kész eszközt ad a hardver tervezők kezébe, mely gyors segítséget nyújt a Dolgok Internetére kötött szenzorokkal való kísérletezésben, fejlesztésben, feltalálásban és építésben, WiFi és BLE szenzor alkalmazások használatával.

A hét modulból álló WunderBar fő modulja ARM Cortex ’M’ mikroprocesszorral van szerelve, mely WiFi egységen keresztül csatlakozik az internetre. A többi modullal való kommunikációra alacsony energiájú Bluetooth-ot használ. Minden, ami a WunderBar körül történik, átküldésre kerül a WunderBar platformra, ahol a jelek szabadon hozzáférhetők és feldolgozhatók.

Tördelés, elhelyezés és programozás

A dobozból kiemelve máris használatra kész. Energiahatékony, gyors, biztonságos, fejlesztők és gyártók számára készült.
A WunderBar mind a 6 erős modulja alacsony energiaigényű BT processzorral (BLE), és a modult akár egy évig tápláló elemmel van felszerelve. A mini-modulok a következőket tartalmazzák: fény/ szín/ közeledés érzékelő, giroszkóp/ gyorsulásmérő, hőmérséklet/páratartalom érzékelő, infravörös adó (távirányító), csatlakozó az Arduino kompatibilis Groove érzékelők és beavatkozó elemek rendszeréhez valamint egy zaj/hangérzékelő. A kezdő készlethez különböző szoftveres fejlesztőkészletek (SDK) tölthetők le a relayr.io oldalról iOS, Android és Node.js rendszerekre, tesztalkalmazásokkal együtt. Könyvtárak a Node.js-hez, a Python és továbbiak támogatása hamarosan várható.

A WunderBar a legegyszerűbb módja az okos eszközök csatlakoztatásához innovatív és hasznos alkalmazások létrehozásának, hardverismeretek nélkül. Az alkalmazásfejlesztők gyorsan hozzáférhetnek a valós adatokhoz a WunderBar egyszerűen használható, iOS-hez, Androidhoz és Node.js-hez készült SDK-jával egyszerű REST API-n keresztül.

Videók

The WunderBar Internet of Things WiFi & Bluetooth Sensor Starter Kit is a quick start development tool for software application developers unfamiliar with complex wireless hardware designing, and a complete open-source wireless hardware reference design.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.