A raktár 20 év után

A raktár, mint olyan, a cég 20 éves történelme során jelentős változáson ment keresztül. Minden kirendeltségnek megvoltak a saját raktárhelyiségei, melyeket úgy döntöttünk összekapcsolunk, és kiépítünk egy központi raktárt, mely Kassán található.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2011.07.22 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Szlovákiában kicsiben kezdtük, két emberrel. Az ő feladatuk volt minden A-tól Z-ig. Hetente 1x jártunk áruért a beszállítókhoz és még kilóra mértük. Egy áruval megrakott kamion csak egy szép álom volt, ami mára valósággá vált. Manapság szállító cégek hozzák az árut akár naponta többször is, és kezeink közt havonta akár több tonna áru is átmegy.

Ezzel összefüggött a raktárhelyiség méretének növelése is, mely ma 15x nagyobb, mint a kezdetekben. Új kollégákat is fel kellett vennünk, így jelenleg az Önök megrendeléseinek megbízható kézbesítéséről 13 kollégánk gondoskodik. A csomagok száma, melyek elhagyják az SOS electronic raktárának kapuját, több mint 200%-al növekedett a múltban.

A munka jelentősen hatékonyabb lett. A raktár átlátható szektorokba van rendezve, az áruk megjelölésére öntapadós címkéket használunk a nevükkel és mennyiségükkel a kezdeti filctoll és kézi beirogatás helyett. A munkánkat jelentősen segíti a félautomata robokocsi is, mely megkönnyíti az áru előkészítését az ügyfeleink számára. A jobb minőségű és biztonságosabb csomagolás érdekében vettünk egy pánttológépet is. A raktári személyzetünket rendszeresen oktatjuk, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőséget biztosíthassuk minden tekintetben.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.