3 Ethernet-hiba, amelyet kötött párú kábellel meg lehet akadályozni
Belden több mint 100 éve nemcsak a kábeltervezés és gyártás területén tölt be vezető szerepet, hanem jelátviteli megoldások szállítója is, amely nemcsak kábelek, hanem csatlakozási és hálózati termékek teljes portfóliójával is rendelkezik.

A „bonded-pair“ egyike azon számos újításnak, amelyet hosszú távú beszállítónk és partnerünk - a Belden - működése során piacra hozott. Ez a csavart érpárú (twisted-pair) kábelekre vonatkozó eredeti szabadalom további továbbfejlesztése, amelyben a kábelek hosszú ideig megőrzik állandó tulajdonságaikat ("installabel performance ™").

Sylvie Feng, a Belden megoldási tanácsadóinak vezető menedzsere, aki több mint egy évtizede vesz részt aktívan a termékek fejlesztésében, gyártásában, tesztelésében és üzembe helyezésében, cikkében ismertette az Ethernet meghibásodásának három leggyakoribb okát. Ide tartozik a mozgás, az erő és a zaj (EMI vagy RFI), amelyek megakadályozhatók a Belden kötött párú kábellel.

Többek között azt is megmagyarázza, hogy miért érdemes odafigyelni a kábelek megfelelő fizikai ellenállására, és milyen előnyökkel jár a Belden „bonded-pair“ kábeltechnológia az Ethernet-kapcsolatban.

Tudjon meg többet az eredeti cikkben: 3 Ethernet Failures that Bonded-Pair Cable Prevents