Töltse fel USB-s berendezését PC nélkül…

Mivel manapság számos berendezés tölthető vagy táplálható az USB csatlakozóról, a folyamatos igények kielégítése végett szükségesnek láttuk kínálatunk bővítését praktikus, kompakt kivitelű hálózati USB adapterekkel is. Ilyen adapterrel táplálhatja vagy töltheti szinte bármely USB berendezését vagy alkalmazását.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2011.11.23 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Az MW3NU10GS egy jó hatásfokú, hálózati kapcsolóüzemű adapter. A csupán 0,30Watt saját teljesítményfelvételének köszönhetően megfelel a 278/2009/EK irányelv második, valamint a CEC V szintjének.

A nominális kimeneti feszültsége 5,2V és 1000mA-ig terhelhető. Felbecsülhetetlen segítség a különböző hordozható berendezések táplálásához és töltésére, melyek ezt lehetővé teszik (pl. mobiltelefonok, GPS navigációs eszközök, tabletek, mp3 és mp4 lejátszók,...). Az adapter nagy előnye, hogy egy kis hordozható berendezés táplálásához vagy töltésére nem kell bekapcsolnia a számítógépet vagy a notebookot, melyeknek jóval nagyobb a fogyasztásuk. További előnye, hogy nagyon univerzális és jó eséllyel használhatja majd jövőbeni berendezéseihez is. Az univerzális használathoz továbbá hozzájárul a bemeneti feszültség 100-tól 240V-ig terjedő széles tartománya is.

Érdeklődés esetén lépjen velünk kapcsolatba az info@soselectronic.hu.

Előnyök/tulajdonságok:

  • kapcsolóüzemű USB adapter jó hatásfokkal
  • megfelel a 278/2009/ES irányelv második és a CEC V szintjének
  • bemeneti feszültség 100 – 240V/50-60Hz
  • kimeneti feszültség 5,2V
  • kimeneti áramerősség max. 1000 mA
  • univerzális felhasználás

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.