Rozsdamentes acél ház, avagy higiénia az első helyen

A rozsdamentes acélt széles körben használják az élelmiszergyártásban és a gyógyszerészetben. Jellemzője a króm hozzáadása - a teljes összetétel legalább 10,5 százaléka. A króm erősen reagál az oxigénes környezetre, felületén gyorsan rendkívül ellenálló passzivált gátat képez, amely megvédi a belső szerkezeteket a további korróziótól. A rozsdamentes acél könnyen tisztítható és fertőtleníthető. Sima felülete - ami polírozás eredménye - megakadályozza a baktériumok és gombák szaporodását.  Használata ezért ideális olyan iparágakban, mint például az élelmiszer-feldolgozás, ahol a higiénia és a tisztaság a legfontosabb szempontok.

Rozsdamentes acél panel PC IP69K védettséggel

A 316-os osztályú rozsdamentes acél 16-18% Cr-t, 10-14% Ni-t és 2-3% Mo-t tartalmaz. A krómmal kombinálva a molibdén kiváló ellenálló képességet biztosít a legtöbb vegyszerrel szemben, és a 304-es acélminőséghez képest fokozottan ellenáll a kloridos korróziónak. Emiatt alkalmasabb húskészítmények és közepes sótartalmú élelmiszerek feldolgozására.

Védettség

A panelszámítógépek IP66, IP67 vagy IP69K változatokban kaphatók. Az IP67 vagy IP69K védettség fenntartásához a panelszámítógépeket közvetlenül a gyártónak kell összeszerelnie. A vevőnél történő kicsomagolás után az IP66-nál magasabb védettség nem garantálható.

Az IP69K védettségi fokozat teljes védelmet biztosít a por behatolása és a fröccsenő forró víz ellen 80°C hőmérsékleten 8-10 MPa (80-100 bar) magas nyomáson. 

Az IP69K besorolás a legmagasabb elérhető védelem.

„Stainless” sorozat

Ez a sorozat egy 10,4”-es és egy 15,1”-es rezisztív érintőpaneles modellt, valamint egy 19”-es kapacitív érintőpaneles modellt foglal magába. Minden modell -20 és +60 °C közötti környezeti hőmérséklet-tartományban működik, és széles, 9 és 36 V DC közötti bemeneti feszültség tartománnyal rendelkezik. A standard konfiguráció egy 2,5”-es egykártyás számítógépet (SBC) használ Intel Celeron J1900 processzorral és beépített 4 GB RAM-mal. Az SBC használhat fél- vagy teljes méretű mSATA SSD-t, vagy 2,5”-os SSD-t rögzítőkészlettel. 

M12 vízálló csatlakozók

Valamennyi interfész szabványos M12 vízálló csatlakozót használ.

A 10,4”-es panel PC hét csatlakozót tartalmaz.

Rozsdamentes acél panel PC IP69K védettséggel

A 15,1”-es és 19”-es panel PC-k hét csatlakozóval rendelkeznek, a szabad slot-ok pedig további két csatlakozónak kínálnak helyet.

obr2785_p08e9fc636d81.jpg

Minden csatlakozót vízálló burkolat véd. A panelszámítógépeket kábel nélkül szállítjuk, ezeket külön kell megrendelni. A kábel hossza 2 m. A rozsdamentes acél panel számítógépkábeleivel kapcsolatos további információkért tekintse meg a Stainless Panel PC Assembly Guide szerelési útmutatót.

obr2785_p09d606e127ee.jpg

Testre szabási lehetőségek

Íme néhány példa a LexSystem beágyazott rendszerek lehetséges módosításaira:

  1. Több M12 csatlakozó további interfészekhez.
  2. Tartalék akkumulátor a szekrénybe épített töltővel.
  3. Biztonsági mentés szuperkondenzátorokkal, amely lehetővé teszi az operációs rendszer megfelelő leállítását.
  4. Különféle SBC-k.
  5. Vízálló antennák Wi-Fi-hez vagy LTE-hez.

„A LexSystem már 10 db-os megrendelés esetén is végez egyszerű módosításokat. Általában azonban, ha ez műszakilag csak kismértékben lehetséges és gazdaságilag megvalósítható, a gyártó pontosan az Ön igényei szerint gyártja le a beágyazott rendszert. Ezért ne habozzon, küldje el nekünk igényeit, mi pedig közvetlenül a gyártóval egyeztetünk róla,“ mondja Miroslav Piskor, az SOS electronic termékspecialistája.

LexSystem termékekkel kapcsolatos további információkért forduljon az Ön régiójához rendelt értékesítési képviselőnkhöz, vagy írjon nekünk a lexsystem@soselectronic.com címre. Örömmel segítünk!