SOS Webinárium – legyen online az xPico WiFi-vel

Az SOS webináriumok őszi évadát a Lantronix nyitotta nagy sikerrel, többek közt a 85 résztvevőnek is köszönhetően, akik az xPico WiFi jóvoltából „online” voltak.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2013.09.18 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

A webinárium során többet tudhattak meg eszközeik hálózatra csatlakozásáról. Ezt az alkalmat a Lantronix technológiai innovációjának, az xPico WiFi-nek szenteltük. A fejlesztők gyakorlati bemutató keretében tudhattak meg többet e modul érdekes funkcióiról.

Az előadás utáni kérdőívet kitöltő résztvevők közül kisorsoltuk az xPico WiFi modul nyertesét is, aki Roman Kysilka lett a Science Instruments and Software, s.r.o. cégtől.
Gratulálunk!

Következő, előkészületben lévő webináriumunkra már lehet regisztrálni. Az aktuális webináriumokról további információk a www.soselectronic.hu/webinar oldalon találhatók.

Többet a LANTRONIX márkáról...

Lemaradt az online webináriumról? Ne aggódjon! A Lantronix előadás teljes anyagát utólag is megtekintheti weboldalunkon.Videók

Programme of webinar:
- Lantronix, Company and Products Overview
- xPico Wifi Overview
- Typical Applications
- Zero Host Load
- Power Management
- Size and Portability
- Simultaneous Client and Soft AP
- On device Web Server
- Reliable OTA updates
- Development Board

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.