Nyomtasson egyszerűen, vezérlők nélkül Apple iOS berendezéseiről

Az új Lantronix xPrintServer berendezéssel dokumentumokat nyomtathat hálózati nyomtatóján bármely Apple iOS operációs rendszerű mobil berendezéséről.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2012.03.09 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Képzelje el, hogy cégébe látogató érkezik valamilyen újabb Apple mobil berendezéssel, mint pl. iPod, iPhone vagy iPod touch és valamilyen okból ki kell nyomtatnia egy dokumentumot. A probléma, hogy szinte biztos, hogy az adott mobil berendezésen nincsenek feltelepítve az Ön nyomtatójának vezérlői.

Erre a problémára elegáns megoldást kínál a Lantronix új berendezése , az xPrintServer. Szó szerint „plug´n´play“ vagy „plug´n´print“ hálózati berendezésről van szó. Az xPrintServer köztes elemként szolgál a mobil berendezés és a nyomtató között. Az Apple iOS berendezés a cége hálózatán WiFi-n keresztül kommunikál, az xPrintServer pedig a hálózati nyomtatójára hálózati kábelen keresztül küldi az adatokat.

Más hálózati berendezésekkel összehasonlítva a beállítása hihetetlenül egyszerű. Kösse be az xPrintServer-t hálózatába egy hálózati kábel segítségével (a router-re, switch-re, hub-ra vagy a hálózat bármely pontjára), kösse be a tápját és az xPrintServer önállóan kikeresi az elérhető nyomtatókat a hálózaton és elvégzi a szükséges beállításokat (auto-discover és auto-provision). Nem szükséges semmilyen egyéb beállítás, semmi alkalmazás vagy egyéb program. A nyomtatáshoz elegendő csatlakozni Apple berendezésével a WIFI hálózatra, megnyitni a kívánt weboldalt, e-mailt, fényképet, stb. és kiválasztani a nyomtatás alapmenü ikonját. A nyomtatási lehetőségek közül kiválasztja a megfelelő nyomtatót, amelyiken szeretne nyomtatni. Ezután már csak elegendő beállítani hány példányban szeretné és megnyomni a „nyomtatás“ gombot.

Részletesebb információkat a termékismertetőben, használati utasításban – Quick Start és a támogatott nyomtatók listájában találhat.

Érdeklődés esetén lépjen velünk kapcsolatba az info@soselectronic.hu címen.

Videók

xPrintServer fills the gap between the productivity of iPads and iPhones and the inability to print from those devices to office networked printers. As small as any iPhone, xPrintServer leverages Lantronix' patented technologies, along with open industry standards to enable wireless printing to nearly any printer attached to a network. No software. No apps to buy. No configuration necessary.

Előnyök/tulajdonságok:

  • Problémamentes nyomtatást tesz lehetővé bármely Apple iOS 4.2 vagy újabb mobil berendezésről
  • Nem szükséges hozzá semmilyen vezérlő vagy speciális program
  • Nyomtatás a mobil berendezésről az alap nyomtatás menüből
  • Rendkívül egyszerű telepítés – „plug´n´print“
  • Automatikusan megkeresi az elérhető hálózati nyomtatókat, nem szükséges egyéb beállítás
  • Nagy mennyiségű támogatott nyomtató típussal rendelkezik

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Tartozékok


XPS1001NE-01 LANTRONIX  
XPS1001NE-01

xPrintServer for iPAD/iPHONE Network Edition

Ethernet modulok

Cikkszám: 119930
Gyártó: LANTRONIX
Már nem szállítható tétel
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.