Keverjen mint egy DJ az SLC8000-el

Fejlett moduláris konzol manager úgy szabható testre ahogy akarja.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2015.09.29 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

● Lehetővé teszi egyedi "mix-and-match" konfigurációkat USB és RS-232 modulokkal
● Biztosítja több réteg out-of-band hozzáférését opcionális betárcsázós és celluláris technológiák
● Jelentősen csökkenti a működési költségeket és a biztonsági kockázatokat, mivel nincs szükség a helyszíni beavatkozásokra
● Minimálisra csökkenti a kábelrengeteget szoftveresen reverzibilis eszköz port csatlakozókkal
● Növeli tesztelés termelékenységét és a hatékonyság, mint a DUT (teszt alatt álló eszköz) az eszközös összevonásával
● Védett kezelőfelületen keresztül hitelesítésített és FIPS 140-2 szabványnak megfelelő titkosítással

Központi ellenőrzés, kezelés, hibaelhárítás
A rendszergazdáknak a minőség és tesztmérnököknek az informatikai berendezések irányítása könnyű az SLC8000-el és bárhonnan bármikor kezelhető. A felhasználó az SLC8000 portjain keresztül hozzáférhet Telnet/SSH vagy egy web böngészű alapú konzol klienshez bármiféle szofver nélkül. Bármilyen informatikai eszköz konzol vagy soros port vezérelhető távolról vagy helyből is ugyanazon a felületen keresztül ugyanolyan módon. Az SLC8000 lehetővé teszi a felhasználó számára a parancssori felület használatát, amivel informatikai rendszereket betudunk állítani, újraindítani vagy firmware-t betölteni egy ponton keresztül. Erre lehetőség van in-band hálózatoknál dual Gigabit Ethernet kapcsolatottal az állami és menedzsment hálózatok, vagy out-of-band kapcsolatok, beleértve a betárcsázós (opcionális belső modem, külön megvásárolható), és celluláris kapcsolat (PremierWave® XC HSPA + intelligens átjáró, külön vásárolható meg). A felhasználók biztonságosan elérheti és vezérelheti a legkülönbözőbb informatikai és hálózati berendezések, beleértve a Linux, Unix vagy Windows, szerverek, routerek, switchek, tűzfalak, PBX-ek, UPS-ek, és még az épületeknél lévő intelligens eszközöket révén a soros portnak.
Moduláris kivitel
Az SLC8000 moduláris kivitele lehetővé teszi a felhasználó számára hogy a főegységet egyszerűen bővítse,vagy az eszköz portjainak számát swap modulok bővítésével, táplálása sima tápegségről történik, könnyen csatlakoztathatók hozzá új soros interfészek mint az USB eszközök és további informatikai eszközök kombinálása. Ez csökkenti a telepítésre szánt időt valamint az új szolgáltatásokat üzemeltet ez a rugalmasság csökkenti a beruházások költségét miközben egyszerűen skálázható és frissíthető.

További információt a Lantronix cég honlapján talál. Érdeklődés esetén, kérjük lépjen velünk kapcsolatba az info@soselectronic.hu címen.

Videók

Advanced console manager introduction.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.