Beágyazott xPico 270 IoT gateway - a legjobb megoldás a felügyelt vezeték nélküli kapcsolathoz
A zökkenőmentes és biztonságos Ethernet, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat érdekében a Lantronix kifejlesztette az xPico270 sorozat integrált IoT átjárót.

Ez lehetővé teszi a gyártók számára, hogy az intelligensen kapcsolódó termékeiket egyszerűbben, és ami ennél is fontosabb, alacsonyabb kockázattal tudják fejleszteni és telepíteni.

Hivatalos forgalmazóként olyan cikket hozunk el Önnek, amelyben a gyártó nemcsak az xPico 270 sorozatú kommunikációs modulok alapvető jellemzőit, hanem előnyeit és alkalmazási jellemzőit is összefoglalta.

Biztonságos kapcsolat Wi-Fi, Ethernet és Bluetooth kapcsolat által

Az xPico® 270 Gateway Wi-Fi Cypress 5G 802.11ac Wi-Fi technológiát használ. Kétsávos, 2,4 GHz-es és 5,0 GHz-es 802.11ac Wi-Fi kapcsolatot biztosít és vállalati szintű biztonságot nyújt az eszköz optimális teljesítményéhez zajos ipari környezetben is.

A nagy teljesítményű Wi-Fi mellett ez a modul leegyszerűsíti az ipari Ethernet, Bluetooth és Bluetooth Low Energy (Bluetooth LE) kapcsolatok telepítését, bonyolult illesztőprogramok írásának szükségessége nélkül. Kompakt formatervezése illeszkedik bármilyen kialakításhoz, és extrém körülmények között is működik.

Beágyazott xPico 270 IoT gateway - a legjobb megoldás a felügyelt vezeték nélküli kapcsolathoz

Intelligens hálózatok és fejlett IoT kommunikációs motor

Az integrált xPico 270 hálózati kommunikációs modullal és a rugalmas rendszerintegrációs módokkal nemcsak leegyszerűsíti a beágyazott alkalmazások fejlesztését, hanem felgyorsítja a készülék forgalomba helyezését.

Ha saját MCU -t használ az alkalmazásban, akkor az xPico 270 hálózati társprocesszorként működhet. Vagy teljesen kihagyhatja, és használhatja az xPico 270 beépített MCU-ját, és a mellékelt SDK használatával írhat programot.

Az éveken át tesztelt TruPort® technológia támogatja több száz szabadalmaztatott soros és szabványos terepi busz protokoll átlátható továbbítását. A TruPort® Socket technológia lehetővé teszi több kapcsolat teljes körű vezérlését TCP, UDP vagy TLS segítségével.

Felhőalapú központosított felügyeleti szolgáltatás

A skálázható és biztonságos felhőalapú eszközkezelés az xPico 270 beágyazott IoT -modulokhoz, a ConsoleFlow™ egyesíti ezen eszközök bármilyen méretű működésének teljes irányítását, valamint a hálózaton keresztüli távoli kezelést és karbantartást, hogy csökkentse a teljes tulajdonlási költséget (TCO).

Beágyazott xPico 270 IoT gateway - a legjobb megoldás a felügyelt vezeték nélküli kapcsolathoz
A vezeték nélküli LAN jellemzői:

  • IEEE 802.11a/b/g akár 54 Mbps; 802.11n (1×1) akár 150 Mbps; 802.11ac akár 433 Mb/s, 
  • 20, 40 és 80 MHz csatornaszélesség opcionális SGI-vel, 
  • kétsávos 2,4 GHz és 5 GHz, 
  • támogatja az IEEE 802.11d/h/i szabványt, 
  • gyors roaming 802.11r.

Az Xpico 270 Lantronix modul jelenleg rendelésre érhető el. Műszaki információk, árak és szállítási határidők megtalálhatók honlapunkon.

Lantronix termékekkel kapcsolatos kérdéseivel kérem, forduljon hozzánk bizalommal az info@soselectronic.hu címen, örömmel segítünk!

Forrás: Lantronix