Árucsoportok szerinti keresés eredménye "Laboratory and technological furniture"

(2)
Laboratory and technological furniture

A laboratóriumi berendezések legfontosabb megoldásai a hatékony munkavégzéshez vagy oktatáshoz. Teljes választék - a laboratóriumi asztaloktól és a laboratóriumi bútoroktól az alkatrészekkel rendelkező modulokig, elektronikai eszközökig, tápegységekig és mérőeszközökig.
VarioLab+, VarioClick, VertiGO, VarioLift, Uno Volta – ezek olyan laboratóriumi felszereléseket jelölő fogalmak, amelyeket számos iskola és munkahely ismer már. Ezeknek az asztaloknak köszönhetően lényegesen magasabb szintre emelheti az oktatást vagy a mindennapi munkát.

Miért bízunk a VarioLAB laborasztalokban?

Miért bízunk a VarioLAB laborasztalokban?

Laborasztalok. A szó hallatán mindenki mást képzel el. Teljesen pontosan azok tudják behatárolni, akiknek ezek a laborbútorok jelentik a természetes munkakörnyezetet. Az elektrotechnikai környezetnek meg kell felelnie valamennyi előírt követelménynek – legyen szó ígéretes tehetségek szakképzéséről vagy a munkaköri feladatok hatékony ellátásáról. Biztonságos és szervezett helyszínt kell biztosítania a műszerek és mérőeszközök intuitív elhelyezésével együtt.

A Variolab+ laborbútor Önnek is segíthet!

A Variolab+ laborbútor Önnek is segíthet!

A Variolab+ nagymértékben variálható asztalok és bútorok egyaránt alkalmasak az oktatásban és a termelésben/szolgáltatásban. A különböző modulok széles választékának köszönhetően remekül az egyéni igényekre szabható.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.