Freeze 75 - és van Önnek egy ellenőrzés alatt lévő hőmérséklete

Freeze 75 sprayvel lehetősége van megtalálni a hibás alkatrészt vagy esetleg elkerülni a meghibásodást a forrasztás folyamán.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2016.07.28 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Egy eszköz addig működik rendben, amíg eléri az üzemi hőmérsélet maximumát. Tipikus hibákat ilyen helyzetben általában az alkatrészek összeköttetése vagy a csatlakozások (hideg) okozzák. Az ilyen fajta hibák helyét mi is könnyen megtudjuk határozni, amennyiben lehűtjük az adott csatlakozást vagy alkatrész összeköttetést. Ezáltal gyakorlatilag megtudjuk határozni a hiba forrását, ha megváltozatjuk a hőmérsékletet, de csak egy komponensen vagy egy kis PCB területen van arra mód, hogy pontosabb eredményt kapjunk. Erre a célra a legjobb megoldás a Freeze 75 spray , amely képes jelentősen lehűteni (fagyasztani) az adott komponenst- laboratóriumi vizsgálatok szerint -52°C ra.

És milyen más felhasználási lehetősége van?
Sok más megoldás közül tudunk választani. Például a helyi (preventív) hőmérsékletre érzékeny alkatrészek forrasztása mint a hőbiztosítékok vagy a hőmérsékletre érzékeny alkatrészek összeköttetése (pl egy érzékeny viszonylag nagyobb méretű RF csatlakozót érzékeny RF alkatrészhez, műanyag alkatrészek védelme stb.) Egy másik szoktalan alkalmazsi lehetőség pl. a gumiszerő ragadós anyagok eltávolítása különböző helyekről textiliákról. Egy tipikus példa a rágógumi eltávolítása. A Freeze 75 spray-t használják a gyógyászatban illetve a gépész mérnökök az apró alkatrészek zsugorodásánál.

Hogyan működik a Freeze 75?
Ismét a középiskolai fizikához kell segítségért mennünk. Amikor elmegyünk egy medence mellett általában hidegebbet érzünk mint a külső hőmérséklet. Ez esetben a viz párolgása van hatása a bőrünkre. Az illó folyadék hőt vesz el a felszínéről. Ugyanez az eset a Freeze 75-el amely tele van ilyen likvid anyaggal melynek forráspontja mélyen fagypont alatt van igy vesz el sok hőt a felületről amiért alkalmazzák. Freeze 75 nem gyúlékony, nem robbanásveszélyes minden esetben a megfelelő használat alapján a műanyagokra sem veszélyes. Tanácsos óvatosnak lenni az olyan alkatrészeknél amelyek érzékenyek a nagy hőmérséklet változásra. Az olyan kritikus alkalmazásokhoz ahol a legnagyobb biztonságra kell törekedni tőkéletesen alkamalas a Freeze 75 Super amely nálunk elérhető, amely nem robbanó bármilyen körülmény között.

A Freeze 75 alkalmazása után nedves környezetben kis mértékű pára lecsapódik az adott komponesen következés képpen fehéres bevonatot képez Ez a bevonat fokozatosan elpárolog eltűnik, de könnyen eltávolitható vizzel elegyedő oldószerben mint pl a Kontakt WL. Freeze 75 (eredeti megjelölés Kalte 75)raktáron tartjuk 200ml és 400 ml-es csomagban.

Részletes információt talál a Freeze 75 adatlapban.
Érdeklődés esetén, kérjük, írjon nekünk info@soselectronic.hu címen.

Előnyök/ Jellemzők:

  • Hatékony szer a helyi hűtésre / fagyasztásra
  • Nagy segítséget nyújt meghibásodott alkatrészek keresésénel és csatlakozásoknál
  • Védelem a forrasztásra érzékeny alkatrészeknél
  • Biztonságos alkatrészek és műanyagok hűtésénél
  • Nem gyúlékony
  • Nem jelentenek egészségügyi kockázatot
  • Nem hagy maradványokat
  • Elérhető, 200 ml-es és 400 ml-es változatokban

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Fő termékek

FREEZE 75 200ml = KALTE 75

Vegyszerek elektronikához

Fagyasztó -50°C spray

Rakt. szám: 33224

KONTAKT CHEMIE

Már nem szállítható tétel

Alternatív termékek: FREEZE 75 200ml Improved Formula HFO

Árat lekérdez

FREEZE 75 400ml = KALTE 75

Vegyszerek elektronikához

Fagyasztó spray -50°C

Rakt. szám: 33225

KONTAKT CHEMIE

Már nem szállítható tétel

Alternatív termékek: FREEZE 75 400ml Improved Formula HFO

Árat lekérdez
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.