29 éve a piacon
Közvetlen képviselet 7 országban
Ügyfelek több mint 100 országban
Támogatás a fejlesztéstől egészen a gyártásig
IQRF

Video webinárium felvétel: Állítson össze saját IoT megoldást, és indítsa el néhány óra leforgása alatt

Az IQRF vállalattal és az IoT technológia rajongóival 2018, március 28., szerdán webes szemináriumot készítettünk, hogy bemutassuk Önöknek az IoT alkalmazások IQRF technológiával történő megalkotását.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2018.04.03 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Šimon Chudoba, az IQRF cégtől, az előadás elején bemutatta az IQRF Ecosystem-et, valamint az IQRF gateway-el, a MESH vezeték nélküli hálózat beállításával és az IQRF adattár használatával. Megvizsgáltuk a LoRa, Sigfox és Zigbee hálózatokat az IQRF technológia szemszögéből. Az Industry 4.0, Smart City és Smart Building témakörök bemutatása után nem hiányozhattak a gyakorlati bemutatók sem.
A szeminárium résztvevői megismerkedhettek az  IoT Starter Kit szettet (IQRF + Up board), ennek a praktikus használatát élőben Ivona Spurna (IQRF Alliance, Marketing) mutatta be a webinárium alatt.

Van már tapasztalata az IQRF Ecosystem és IoT technológiával? Ossza meg velünk! Olvasóink, és mi magunk is örömmel tudnánk meg többet a témával kapcsolatban. Egy kép többet mond ezer szónál. Küldje el nekünk gyakorlati videóját, amelyet az online szemináriumból szerzett tapasztalatok ihlettek! A legjobb felvételeket közzétesszük videó csatornáinkon. 

Amennyiben lemaradt a webináriumról, itt megtekintheti a róla készült felvételt:


Videók

Recording of the IQRF webinar. Speaker Mr.Simon Chudoba from IQRF introduced the IoT Starter Kit (IQRF + Up Board) in his presentation. We looked at LoRa, Sigfox, or Zigbee from IQRF technology.
In addition to case studies from Industry 4.0, Smart City, Smart Building, we showed you a practical demonstrations by Ivona Spurná, as well.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap