A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. OK Adatlap
IQRF

SOS Webinar: Hogyan integráljunk vezeték nélküli technológiát eszközeinkbe hosszas programozás nélkül?

Az IQRF webináriumon részt vevő 115 ügyfelünk már tudja, hogy az IQRF modulokkal a vezeték nélküli hálózatok rövid idő alatt, sok programozás nélkül megépíthetők.

Az IQRF webinárium újdonsága volt, hogy az angol mellett cseh nyelven is meg lett tartva. Az önök figyelmét a sok pozitív hozzászólás is bizonyítja:


Ezek az előadások nagyszerű alkalmat nyújtanak, hogy a fejlesztés terén új nézőpontokat is megismerjünk és információt szerezünk.
Pavel Hynek, tanuló

Köszönet az újabb nagyszerű webináriumért.
Pavol Čuj, fejlesztő

A webináriumok jól szervezettek és úgy gondolom, nincs szükség változtatásra. A kétirányú kommunikációnak köszönhetően az egész egyszerűen nagyszerű.
Marián Janíček, CEO

Gratulálok a jól szervezett webináriumokhoz. Köszönöm, hogy részt vehettem.
George Christofilis, technikus

Többet is megtudhat az IQRF-ről…

A rövid kérdőívünket a webinárium után kitöltő résztvevők közül kisorsoltunk egy főt. Az új DS-START-03 fejlesztőkészlet boldog nyertese Augustin LupuÚr, a Technopro-tól..

Gratulálunk a nyertesnek.

Az IQRF webinárium teljes anyaga megtekinthető onlineVideók

  • Introduction to IQRF - complete technologies for wireless MESH networks
  • Complete solution of wireless MESH network
  • Transceiver module as a basic network element
  • Wireless MESH networks without programming
  • How to start with the IQRF effectively

Webinárium-sorozatunk szeptemberben, rövid nyári szünet után folytatódik. További információt az aktuális webináriumokról a www.soselectronic.hu/webinar weboldalon olvashatnak.

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek