obr2778_p630f4c753bf3.jpg

A Hammond PJU sorozatú házak fő előnyei:

  • tartós, GRP típusú anyag, 
  • IP66 védelem (UL/CSA 4X típus),
  • konfigurációk és tartozékok széles választéka,
  • alkalmas vezeték nélküli kommunikációs technológiákkal rendelkező alkalmazásokhoz,
  • alacsonyabb ár, mint a rozsdamentes acél kivitelezésnél.

Az anyag kiváló tartóssága és stabilitása

A kanadai Hammond PJU sorozatú műszerdobozai egyike a számos alternatíva közül, amelyeket a gyártó ezen a területen kínál. Ezeket az üvegszál-erősítésű poliészterből (GRP) készült dobozokat, vagy már nevezhetjük szekrényeknek is, nagyon magas ellenállóképesség jellemzi a mechanikai és vegyi behatásokkal szemben.“ - mondja Martin Brestovič, az SOS electronic termékspecialistája a kínálatunkban szereplő új műszerházakról.

Az IP66-os védelemmel ellátott házak kiváló szigetelést és védelmet nyújtanak ott, ahol a berendezés esőnek van kitéve, vagy rendkívül párás, magas hőmérsékletű vagy erősen korrozív környezetben került telepítésre. 

Testre szabott konfiguráció és gazdag tartozékok

PJU sorozatú műszerdobozok a konfigurációk széles választékával rendelkeznek, pontosan az ügyfelek igényei szerint. A standard változatok tartalmaznak szerelőkarimákat vagy lábakat, csuklós vagy levehető és átlátszó vagy rögzített fedeleket, valamint többféle reteszt (zárat). 

A tartozékokhoz olyan rögzítőkészletek is tartoznak, amelyekkel a házak egyszerűen és biztonságosan rögzíthetők akár 375 mm átmérőjű kerek oszlopokhoz, valamint négyzet- és téglalap alakú oszlopokhoz.

A PJU ( PJUF, PJUHF, PJUTF ) sorozattal kapcsolatos további információk a pdf dokumentumokban, vagy az alábbi táblázatban találhatók: (A méretek mm-ben értendők.)

Hammond PJU: Tartós műszerházak ipari környezetbe és kültérbe egyaránt

Alkalmazások

 A nem fémes anyagnak köszönhetően a Hammond PJU sorozatú házak alkalmasak Wi-Fi, Bluetooth vagy egyéb vezeték nélküli kommunikációs technológiát használó eszközökhöz, mivel az antennák jelcsillapítás nélkül szerelhetők a dobozba.

Ezek a házak ideális megoldást jelentenek többek között nap- és szélerőművekhez is, vízkezelő és szivattyúberendezések elosztódobozaként és számos egyéb ipari környezetben vagy a szabadban, pl. oszlopra szereléshez.

 

obr2778_pb06f56aef4e5.jpg


Az egyes kiválasztott PJU sorozatú műszerdobozokat közvetlenül készletről kínáljuk. Minden más típust megrendelést követően egyenesen a gyártótól szerzünk be. 

További Hammond termékekkel kapcsolatos információkat weboldalunkon talál. Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal az info@soselectronic.hu címen. Örömmel segítünk!